Gönderen Konu: GERÇEK TURANCI KİMMİŞ, KİM TURANCI DEĞİLMİŞ?!(OKUYUVERİN)  (Okunma sayısı 101378 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alper_bozkurd

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 44
Defolun gidin kanı bozuklar.
TÜRK TÜRK'Ü TANRI SADECE TÜRK'Ü KORUSUN!!!

Çevrimdışı Erbatur

  • Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
ne kıskanması be sizde bir algılama sorunu var kıskanç olan biri varsa o da sizsiniz
Biz Ülkücüler herkeze Atsız atanın kim olduğunu öğrettik bu ülkede Turanı söyleyen yalnız biz varız
Atsız bizim atamız Türkş Başbuğumuz.
biz amerikayada karşıyız bu böyle biline.
Atız ATA bizim hocamızdır.
Başbuğumuz Atsız'ın fikirlerini beğenerek  onun yanına gitmişdir.
Atsız Ata il Başbuğumuz arasında ki tartışma onları ilgilendirirdi.
siz ne olduğu belli olmayan pisliklersiniz

Size tavsiyemiz: Buralarda zaman yitireceğinize öncelikle bir okuma yazma destek kursuna katılarak iki harfi biraraya getirip kelime yazmayı, ,iki kelimeyi biraraya getirerek cümle kurmayı öğrenin.
Size uyarımız : Atsız Atamızın adını ağzına alıp kirletme. Sizler bırakın Atsız Ata'ya öğrenci olmayı, kapısının önünden geçemezsiniz. Hayatının her anında sizin gibilerle uğraşan Atsızı ve gerçek Türkçülerden oluşan bu otağı rahat bırakın. Burası sizin yazılarınız ve nefeslerinizle kirletilemeyecek kadar değerli insanların barındığı bir çatıdır.



YÖNETİCİ NOTU:

Sen kim milliyetçilik kim haddini bilmez.

Türk oğlu Türk bozkurttur. Kapısından kovulduğu yere tekrar geri dönüp gelmez. Oyunlarla, hilelerle adını değiştirip, kapısından çıkarıldığı yerin bacasından girmeye çalışmaz.

Ancak tekmelesende, kovsanda önce kuyruğunu kıstırıp giden, sonra tekrar o kapıya kuyruk sallayıp tekrar dönen bir canlı vardır. Onun da ne olduğunu herkes bilir.

Sen de kuyruk sallayarak geri döndüğüne göre artık ne olduğunu anladık. Ayrıca bir şey daha anladık. Sen Türk oğlu Türk de değilsin. Muhtemelen gündüz ışıklı kavşaklarda bekleyip, zorla mendil satmaya çalışan, yalvararak, salyalarını akıtarak bekleyen kim oldukları herkesçe bilinen belli bir ırkın ya tümüyle mensubusun, ya da onlardan biri ile kırılmışsın biryerlerde. Başka türlü buraya tekrar dönmek için şerefsizce çabalamaz, şerefinle kendini kabul ettirmeye çalışırdın.

Bunun için üzülme demeyeceğim. Hakikaten üzülmen gereken bir durum. Seni başkası kabul etmeyeceğine göre şu anda bulunduğun yerden sakın ayrılma ve orada kendini avutup mutlu olmaya çalışmaya devam et. Kader işte. Elden bir şey gelmiyor.

Sana cevap verme tenezzülünde bulunduğumu sanarak kendinide iyi hissetme sakın. Benim yaptığım pis nefesinle ve kırık ırkınla kirlettiğin ortamdan kapıyı açıp seni kovmaktan ve pencereleri açıp ortalığı havalandırmaktan ibaret. Hadi topla salyalarını ve defol buradan. Kuyruk sallayıp yaltaklanan canlının bile kendine göre bir gururu vardır. En azından ona sahip olduğunu göster.  "Afsar Beyi"


Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Amerikeye usaklik yapilarak basbug olunsaydi en büyük basbug hostullah hocaefendi olurdu Birakin bu basbug ayaklarini Türkesin Türklüge ne faydasi oldu Ümmetcilerle Türkcüleri birbirine karistirmayin Abdullah catliya neden sahip cikmadiniz anlatda ögrenelim
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Hem bu otağı rahat bırakın diyorsunuz hem de Başbuğumuza hakaret ediyorsunuz. Hem tahrik ediyorsunuz, hem burda ne işiniz var diyorsunuz. Bu ne yaman çelişkidir?

 Başbuğ Alparslan Türkeş'e hakaret ederek Türkçü mü oldunuz?

 Yazdığımız herşey kanıtlı belgelidir. Türkeş siyasi parti lideridir. BAŞBUĞ DEĞİLDİR. TEK BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR.  BUNU AMENTÜ GİBİ BELLEYECEKSİNİZ !. Daha BAŞBUĞ sözcüğünün anlamını bilmiyorsun, ahkam kesmeye kalkıyorsun. Bir tane sözlük aç bak, BAŞBUĞ ne anlama geliyormuş?

 Fettullah'a övgüler düzen Türkeş, kürtlere ve diğer etnik özürlülere kardeş diyen gene Türkeş, Kızlarından birini gavur ingilize bir diğerini kürde gelin veren gene Türkeş...Siz ona Başbuğ demeye devam edin!.

 Türkeş için gereken hükmü YÜCE ATSIZ ATA, "NE YAPTIĞINI BİLMEYENLER" makalesinde vermiş. Başka söze hacet yok. Al oku da ibret al !   

 "28 Mayıs günü, Ankara'da öldürülen Ali Balseven'in başına gelen iş yine sosyal hastalıklara karşı aşısız bir güruhun marifetidir: 1948 Maraş doğumlu olup sıkıntılı bir hayat mücadelesinden sonra Ankara Ziraat Fakültesine giren ve gözüpek, katıksız Türkçü bir genç olan Ali Balseven Milliyetçi bir partidir diye MHP ye girip bu partiden, Türkçü olmadığı kesinlikle anlaşıldıktan sonra çıktığı için üstüne çektiği düşmanlıklar sebebiyle ve kahbece öldürülmüştür.

Balseven'i öldürenler bir kere nâmerd insanlardır. Merd olsalardı silahsız bir kişinin üzerine silahlı bir kaç kişiyle saldırmaz, görülecek hesapları varsa onu eşit şartlarda erkekçe vuruşmaya çağırırlardı. Sonra bunlar kuşbeyinli yaratıklardır. Bu davranışın kendilerine bir şey kazandırmayıp çok şey kaybettireceğini, Balseven gibi düşünenlere ise çok şey kazandıracağını düşünememişlerdir. Onlara hatırlatalım: Türkçülük kolay iş değildir.

Geceleyin köşe bekleyip bir kişiye birkaç kişiyle saldırmak gibi rezaletlerin Türkçülükte elbette yeri yoktur. Türkçülük sözünün eri olmak, ettiği yemine sadık kalmak ve yalan söylememektir. Türkçü taviz vermez ve politika yapıyorum zannı ile "biz Yahudi aleyhtarı değiliz; çünkü onlarla hiç savaşmadık" gibi gülünç sözler söylemez. Türkçülük makam hırsı ile bağdaşmaz.

Başkanlık vasıflarından mahrum insanların başkalarını kötüleyerek liderlik davası gütmeleri, hilekâr daltabanların oyuncağı olmaları kadar acıklı durum yoktur. Başkan olacak adamın bütün ömrü dimdik geçmiş olmalı, mazisinde kendisini küçük düşürecek bir zaaf bulunmamalıdır. Vaktiyle kendisini sorguya çekenlere "Hatamı anladım. Beni affetmenizi istirham ederim" diye mektup yazanların liderlik davası Don Kişot cakasından başka bir şey değildir. Böyle liderler ilk seçimde silinmeye mahkumdur.

Yüksek tepelere kartal da çıkar, bazen yılan da çıkar ama kartal yükselerek, yılan sürünerek çıkar.

Ötüken Dergisi, 17 Haziran 1975
"
 
İnsanları bilgisizlikle suçlayıp, kendini
beğenmişlik yapmayı, aşağılamayı kızıl kominist mataryalist kardeşlerinizden mi öğrendiniz? Onlar da sizin gibi bu ve benzeri sözlerle ülkücülere yıllarca  saldırdılar.

 Kızıl teröristler bizi sevmez, faşist deyip en ağır biçimde saldırırlar. Ama siz Mhpliler ve Ülkücüler, İşçi Partisi ve Doğu Perinçekle Kızıl Elma Koalisyonu kurdunuz. Ayrıca Şehitlere söven Yahudi Rahşan'ın partisi Dsp ile de koalisyon ortaklığınız var. Bu utançta size bir ömür boyu yeter. Ama sizde o yüz ne gezer?

 
Hadi cennet mekan Elçibeyimizin,  Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e 'TÜRK DÜNYASININ BAŞBUĞU' dediğini inkar edin!  edemezsiniz çünkü bunu siz de biliyorsunuz. O halde Başbuğumuza 'TÜRK DÜNYASININ BAŞBUĞU' diyen Ellçibey'imizi de amerikan işbirlikçisi ilan edin ne duruyorsunuz?

 'İslamiyeti ele alıp Türklüğü inkar etmek ihanettir. Bunun terside aynı derecede gaflet ve ihanettir.' bu söz Başbuğ'a aittir. yoksa bu söz ona ait değil diyerek inkara mı kalkışacaksınız?

 Büyük Türkçü Merhum Elçibey nerede söylemiş bunu? Kanıt Belge nerede? Merhum Elçibey Ankara'da Anıtkabir'i ziyaretinde ATATÜRK'Ü TÜM TÜRKLERİN BAŞBUĞU OLARAK KABUL ETMİŞ, KENDİSİ DE BAŞBUĞA anıtkabir hatıra defterinde "SENİN ASKERİNİM!." diye yazmıştır.

 Hayır bu söz Türkeş'in zaten, kimsenin buna itirazı yok. Ancak Türkleri Müslüman ve Müslüman olmayan şeklinde ayırmak hainliğin en büyüğüdür. 

 
Hem Başbuğ Alparslan Türkeş'e en ağır ifadelerle saldıracaksınız hem de O'nu Başbuğ belleyip  emrinden ayrılmayan  Türk-islam ülkücüleri olan Şehit abilerimizin fotoğraflarını otağınızda yayınayacaksınız? Hadi o fotoğraftaki şehitlerimizin  Türk-islam ülkücüleri olduğunu da inkar edin! Çelişkiler yumağının içinde boğulup kalmışsınız.

 Sizin gibi ecmain tayfası TANRI demek günahtır diye kıymeti kendinden menkul fetvalar verirken MUSTAFA PEHLİVANOĞLU, ALİ BÜLENT ORKAN ve daha adlarını zikredemeğim AZİZ ŞEHİTLERİMİZ darağaçlarına TANRI TÜRK'Ü KORUSUN nidasıyla seve seve gidiyorlar ve TANRIDAĞI'NA varıyorlardı.  Tabii sen bunları bilemezsin. Soyca bir çerkez ve sahtekar olan, dolandırmadığı ocak kalmayan bir şahsın yazdığı Ülkücü Şehitler Antolojisini okuyup, o saçmalıklara inanmaktasın.

 Hem bu ŞEHİTLERE Rahşan denen Sabetayist Yahudi sizin Mhp hükümette iken ana avrat söverken, siz üç maymunu oynuyordunuz?. Yalan mı? Hiç mi utanma arlanma yok sizde?.

 
Ağaca balta vurmuşlar neyleyim sapı bendendir demiş.
çingeneyi padişah yapmışlar, önce ağasını kesmiş.
 
Sonuç olarak  NE EN BÜYÜK TÜRK MİLLİYETÇİSİ ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN YOLUNDAN AYRILIRIZ. NE ATSIZ ATAMIZDAN VAZGEÇERİZ NE BAŞBUĞUMUZDAN VESSELAM.

TEK BAŞBUĞ ATATÜRK, YOLBAŞÇIMIZ ATSIZ ATA gerisi hikaye...

TANRI DAĞI KADAR TÜRK; HİRA DAĞI KADAR MÜSLÜMANIZ.

TANRIDAĞI'nın yüksekliği 7010 m 'dir ve Hira Dağı'ndan yüksektir.

TÜRKLÜK HERŞEYİN ÜSTÜNDEDİR!

 TTK

Değerli Andam

Kaleminize sağlık. Bu yazınızın altına izninizle teşekkürlerimi ve imzamı eklemek isterim. "Afsar Beyi"
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Temir Yalıg

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 184
  • TÜRK'ÜM BAŞKA ÜNVAN İSTEMEM
Provakatör çaşıt Erbatur rumuzlu şahıs ;

Alparslan Türkeş,Atsız Ata'ya ve davamıza ihanet etmiştir.Türk-İslam sentezi gibi saçma ve ihanet dolu yapay bir teoriyi sizin gibi cahil cühela güruhuna din gibi belletmiştir.Bizim ise esas ve yegâne davamız Türkçülüktür.Türkeş kültür milliyetçiliği alanında bile teorik ve pratik olarak zayıf ve eksik kalmıştır.kürtleri ve diğer gayri-Türk unsurları Türklüğe yamamaya kalkmıştır.Fikirlerinden etkilendiği Atsız Ata'ya saygı göstermemiş ve Türkçülük-Turancılık davasında da pişmanlığını vurgulamıştır.

Biz Türkçüler laikliği sonuna kadar savunan,Atatürk'ü Tek Başbuğ,Nihal Atsız'ı da Tek Yol Gösterici olarak zikreden Irkçı-Turancılarız.
Başbuğum dediğiniz Türkeş,o kadar milliyetçi ve müslümandı da neden kızlarının birini kefere İngiliz'e,diğerini kürde verdi?Ama bu  tip soruları cevaplandırmanızı beklemiyorum.Çünkü beyin olarak uyuşturulmuş ve yönlendirilmiş bireylersiniz.

Kabrini ziyaret ettiğimiz Türk Ülkücüsü abilerimiz,sizin gibi devşirme sistemleri için değil Türk Irkı için,Milliyetçi bir Türkiye için şehit oldular.Arap inançları sizin iliğinize,etinize işlemiş.Özünden bîhaber kalmış bir güruhsunuz.

En büyük düşmanımız olan kızıl komünistleri için de onlar sizin kardeşiniz diyerek zeka seviyeni ve bilgi kıtlığını gösterdin zaten.Türkçüler ve komünistler iki ayrı zıt kutuptur.Asıl onlarla ittifak yapan sizlersiniz.Türkçüler-Turancılar entellektüel insanlardır.Sizin gibi ayak takımı değildir.

Tanrı Dağı Kadar Türk,Hira Dağı Kadar Müslümanız demişsiniz.Doğru ya,bu da Başbuğunuzun geyik sözlerinden sadece birisi.Arap bedevilerinin dağını kendinize totem bellemişsiniz.Pislik Arap bedevilerinin iptidai inanışlarını ve geleneklerini kültürünüz bellemişsiniz.Ancak biz bu zehirli zihinleri değiştirmeye kararlıyız.Biz 'TANRI DAĞINI' başka hiçbir 'dağ' ile eşit mesafede görmeyen katıksız Türkçüleriz.Bizim Dilimiz de ,Dinimiz de,İmanımız da,Mezhebimiz de Irkımız da ,Kültürümüz de TÜRKLÜKTÜR.

Buralar size göre değil arkadaşım.Entellektüel sohbetler ve Türkçülük-Turancılık-Irkçılık lehinde ve ekseninde tartışmalar geçer burda.Sen git kendine göre bir forum bul ve oralara yaz.Gerçeği elbet birgün anlayacaksınız.Eğer damarlarınızda Türk kanı dolaşıyorsa..
Selam ile..

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN!
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Yüksek Kan irkcisi Türk Kan agabeyimin yazdiklarini ibretle okudum Eline beynine saglik Cek senet mafyasi partisi üyeleri ders alir ulu gök tanriya sirk kosmaktan imtina ederler Tanri korusun mhp li olsaydim yukardaki yazilanlari okuduktan sonra utancimdan yerin dibine girerdim
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Sokaklarda kabadayılık özentisiyle gezinen MHPlilerden   Ülkücü asla olamaz olsa olsa Türkücü olurlar.TEMİR YALIG  Kandaşımın cevabı yazısına aynen katılıyorum.

Çevrimdışı SALİM_ÇAVUŞ

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
Balık baştan kokmuş!!!MHP'nin Türkçülük ve Turancılıkla uzaktan yakından ilgisi yoktur.Onlar yalnızca Türk-Kürt kardeştir der dururlar.Gerçek Türkçü Turancı soyunu bilmekten aciz değildir.

Çevrimdışı HanTengri

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 51
  • İL BASIMIS HÜLAGÜ HAN.
ÜLKÜ DEVİ ERBATUR OĞLUM !!!
   Seni hira dağında bedevilerin hacet taşı bekçiliğine getirdim. Olaki o peygember soylu necip milletin mensupları hacet sonrası sürünecek taş bulamazlar, sen yetiş derman ol dertlerine. İnanıyorumki bu kutlu davanın kutlu bir neferi olarak sen, aldığın bu kutlu görevle dava adamlığını herkeze kanıtlıyacaksın ve bir ÜLKÜ DEVİ olduğunu herkese ispatlıyacaksın. :)


  Size ne diyeyim bilmiyorumki, braktığımdan daha betersiniz..Hira dağlılar sizi.. Kımız'da alkol varmış içmek günahmı başkanım? diye soran müptezeller sizi birde gelmiş burada Türkçülük adına yazı yazıyorsunuz. Sizin ruhunuzu bilirimde fazla deşifre etmeye gerek yok. Sinir bozmayın, gidin ocakta slogan atın, aptal sanatçılarınızın Ahmet Kaya özentisi şarkılarını dinleyip, ocağın penceresinden yoldan geçen kızlara hava atın.. Seni senin gibileri aşar bu otağlar...
İL BASIMIZ HÜLAGÜ HAN, İLHANIMIS HÜLAGÜ HAN, JERDE AYITTI KÖKTE AYITTI, ŞIKIP KETTİ HÜLAGÜ HAN

Çevrimdışı Kırım Kurdu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
Erbatur rumuzlu şahıs sana otağ olarak teşekkür ediyoruz ki sayende ülkücülerin ne mal olduğunu bir kez daha gördük.

Saygılarımla