Gönderen Konu: Hain plan tıkır tıkır işliyor..  (Okunma sayısı 8014 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris12

  • Ziyaretçi
CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Van'da katıldığı parti il kongresinde Türkiye'nin yüzde 80'nin Kürt olduğunu iddia ederek, bölge insanının kendi kültürünü yaşamasına, ana lisanını konuşmasına, ana lisanında eğitim almasına ve yayın yapılmasına büyük önem verdiklerini söyledi. Alıntı..

     Malumunuz üzere terör örgütü tasfiye sörecine sokuldu. Bundan oldukça da memnun kaldık. Ancak görünen o ki bu tasfiye süreci farklı açılımların başlangıcı niteliğinde. Operasyonlar öncesinde suspus köşesinde bekleyen ama derinden ve sinsice terör örgütüne destekte bulunan hainler kadrosu bu günlerde oldukça aktifler.

     Erdoğanın bir anda şahinleşmesi abd dönüşü ani operasyonların başlaması salt TC hükümetinin insiyatifi olamazdı zaten. Bu gerçeği bilenler ne gibi tavizlerle bu operasyonun yapıldığını düşüne dururken zaten bölgede derin hesaplarını yapmış abd nin yine dümen suyuna girecek başka bir planın varlığı şu günlerde kendini hissetirmeye başladı, o da kürt sorununun siyasi zemine çekilmesidir.
     Son günlerde Türbanla yatıp kalkmamızın nedenlerinden biride budur. Türban derkende hemen geçiştirmeyelim bu konuyu. Bildiğiniz üzere dini hareketler abd nin bir ülkede en iyi politika geliştirme malzemesidir. abd politikalarını en iyi islam afyonundan beyni bulanmışların ülkelerinde uygular bunu örneklemeye gerek varmı bilmiyorum ama açıp haritadan islam konusunda hassas ülkelerin durumuna bakarak ta anlayabilirsiniz.

     Gelelim konumuza, gazetelerde haberler çıkmaya başladı Ecevit döneminde yapılan yanlış planlamalar ve kürtlere yapılan sözüm ona haksızlıklardan tutunda CHP li milletvekilinin İstanbul da bizim İzmirde bu memleketin zaten %80'i kürttür vecizesine kadar bir yığın söylem birden bire alevlenmeye başladı. Ergenekon adındaki yapılanmaya ihale edilecek olunan bir çok faili meçhul ile de halkın Terör faliyetleri konusundaki dikkatleri farkli alanlara kaydırılmak süretiyle pkk sempatizanlarına rahat at koşturacak yeni zeminler yaratılma başlandı. Zaten çark hep böyle işlemiyormuydu?. 93-95 dönemindeki yoğun operasyonlar yerini bir anda susurluğa bırakmamışmıydı? Kitlelerin dikkati ha bitti bitecek denilen pkk teröründen bir anda devlet mekanizmalarındaki kriptolara çevirilerek namlu bir anda vatan severlere çevirilmemişmiydi?
     Aynı senaryolar oynana dursun biz Türkçüler bu meseleleri nasıl değerlendirmeli ve nasıl algılamalıyız asıl mesele budur. 80 yılı aşkın Cumhuriyet tarihimiz bizlere ibret dolu hatıralardan başka bir miras bırakmamıştır. Biz Türkçüler bu ibetlik hadiseleri iyi tahlil etme mecburiyetindeyiz. Kurumların, kendisini yöneten şahısların hizmetine girdiği ve resmi ideolojinin var olmayışından kaynaklanan sorunların altında ezildiği şu zor günlerde, Türkçü reflekslere sahip andalarımızın kurumsallaşma sürecinde bizde varız demesinin zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Kurumsallaşmak sadece klasik manada partileşmek demek değildir. Bunu sivil toplum kuruluşu adı altında da yapabilmek gerekir.
     Türkçüler kitapların satır aralarında veya kahramanlık hikayelerinin anlık heyacanlarında kaybolmamalıdırlar. Bir an evvel, fikri altyapısı zaten hazır olan ve pratiğini Başbuğundan teorilerini Atsız atasından alan her yiğit Türk soylu andamız bulunduğu yerde propaganda faliyetlerine başlamalıdır. Muhim olan siyasi yelpazedeki sıradan bir amblem değildir. Fikirlere çatı gerekmez, insanın olduğu heryer fikrin yuvasıdır mantığı ile ivedilikle milletimize yol göstern bozkurt misali insanımız aydınlatmalı ve içinde bulunduğu derin uykusundan uyandırmalıyız. Unutulmamalıdırki bizim partimiz yok ve bizler bir parti kuranadek olmayacaktır. Partisiz ne yapa blirizki diyen yılgın andalarımın sesini duyar gibi oluyorum ve Kurtuluş savaşının bir partinin lokalinden verilmediğini hatırlamalarını rica ediyorum.
Tanrı Türkü Korusun

Çevrimdışı Altay-Turan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 150
  • Last Seljuk
Re: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2008 »
Kayitsiz satsiz Chp'yi desteklemenin ne kadar yanlis oldugunu gösteriyor bu millet(?)vekili'nin söyledikleri. Asil, Güzel Türk Irki yok edilmeye çalisiliyor. Chp, Akp'den sonra bu ülkenin en tehlikeli partisi'dir. Iktidar Chp'nin olsa, Türkiye'de Türk diye birsey kalmaz. Tipki Akp'nin yavas yavas isletmeye basladigi dinci-batici plan gibi. Bu iki unsurda, yani Din ve Batililasma, Türkiye'yi uçurum'a sürüklemektedir, Türk'lük aleyhinde kullanilmaktadir.
Swords shine, Wolves guide,
Our horses were our brothers.
We destroyed together legions of Rome
We invaded Anatolia, we called it home

Our Culture is nature,
Our Religion is Sky.

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2008 »
Değerli Kardeşlerim;

eğer ki bu şer'in bize bir hayrı olacaksa; o da, bu olaylar vesilesiyle sesimizi daha geniş bir şekilde duyurmak,(bundan 3 ay öncesine kadar benim bilmediğim gibi) varlığımızdan haberdar olmayan kişilere ulaşabilmel olacaktır. ilteriş12 kardeşim gibi, bulunduğumuz her ortamda insanları bilgilendirmeli ve kazanmalıyız diye düşünüyorum. Saygılarımla

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2008 »
 Böylelikle Mhp'den sonra Chp'nin de, tamamen Akp'nin dümen suyuna girdiğini söyleyebiliriz. Bunun en iyi tarafı artık biz Türkçüleri ve Türkçülüğü Millet Meclisi ile diğer siyasi zemşnlerde temsil edecek bir kurumun olmadığının açık olarak ortaya çıkmasıdır. Umarım tüm Andalarımız bu durumun ciddiyetini ve vahametini kavrarlar.


Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2008 »
Benim anlamadığım duyarsızlık artık en üst noktada ,bunları anlattığınız zaman insanlar sizi bir aman sendecilikle yarım dinliyor.Bu afyonlaşmış kafaları değiştirmek için her bireyin alması gereken yol oldukça fazla.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2008 »
Böylelikle Mhp'den sonra Chp'nin de, tamamen Akp'nin dümen suyuna girdiğini söyleyebiliriz. Bunun en iyi tarafı artık biz Türkçüleri ve Türkçülüğü Millet Meclisi ile diğer siyasi zemşnlerde temsil edecek bir kurumun olmadığının açık olarak ortaya çıkmasıdır. Umarım tüm Andalarımız bu durumun ciddiyetini ve vahametini kavrarlar.

Haklısın değerli andam. Hepsi birbirinden beter.

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2008 »
Demek Türkiyenin%80 ni maymun soyluymuş ha bu terez sayılarıda bilmiyor böyle birsaçmalık duymadım bendeki verilere göreTürkiyenin sadece %15i bunlardan ibaret türban konusuna gelince tayyib nezaman sıkışsa ne zaman birşeyleri gözden kaçırmaya kalksa bu yaktiği kullanır bu konu can simididir yok zina yasası yok malezya olurmu yok türban hepsi aynı maksatla gündeme atılmıştır dikkatleri dağıtmak konuyu değiştirmek için. MHP ise bunu desteklemekle hayatının hatasını yapıyor zaten rahmetli Türkeşin vefatından sonra MHP tanınmaz hale geldi.

ilteris12

  • Ziyaretçi
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2008 »
Alıntı
türban konusuna gelince tayyib nezaman sıkışsa ne zaman birşeyleri gözden kaçırmaya kalksa bu yaktiği kullanır bu konu can simididir yok zina yasası yok malezya olurmu yok türban hepsi aynı maksatla gündeme atılmıştır dikkatleri dağıtmak konuyu değiştirmek için. MHP ise bunu desteklemekle hayatının hatasını yapıyor zaten rahmetli Türkeşin vefatından sonra MHP tanınmaz hale geldi.

       MHP'nin bu konudaki savunması şu; Türban konusunda AKP'nin kozlarını ellerinden almak için ve mazlum edebiyatına son vermek için böyle bir taktik uygulanıyor. Türban yasağı üniversitelerden kaldırılarak AKP'nin bu konuyla ilgili silahını zayıflatmaya çalışıyorlar.
   
      Fakat bu plan oldukca yanlış. Türban kamusal alanın her alanına yayılana kadar bu edebiyat devam edecek, ve sıra daha farklı konulara gelecek. Mesela Cuma günleri tatil, namaz vakitlerinde kamu çalışanlarına izin, Kamusal alanlarda Mescit, ve en nihayetinde Diyanet işlerinin devletten bağımsız bir kurum olarak faliyet göstermesi. Tüm bu istemlerin zamanla kaşınacağı, AKP yandaşlarınca meydanlara taşınacağı aşikar. MHP'de müthiş taktiksel planlarıyla artık bu şeriat özlemi taşıyan insanlara dış kapının mandalı görevini ifa edecektir. Çünkü iki kesiminde beyni afyonlanmıştır ve bundan kaçış yoktur.

Çevrimdışı ARDA FAZIL

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2008 »
bundan kacis yok tur diye bir sey olamaz sayin kandasim ! bu it surulerine bu devleti one yuce milletimiz ve bizim gibi insanlar oldugu surece izin verillmez. boyle birsey kabullenilemez turkiye dinle yonetilemez hatta gerekirse sunu bile soylerim turk insaninin dine de ihtyaci yoktur biz binlerce yil once zaten tanrinin bir oldugunu anlamis bir irk iz. bu serefsizlerin arkasinda siyonist gucler vardir din sadece oyun olarak kullanlip bolunmeye gidilicektir . soz konusu vatan ise gerisi tefferruattir diyorum ve darbe yapilmasini gerek goruyorum kendi acizane fikrimle umrumda degil darbenin ne kadar zarar verecegi dis dunyaya veya ekonmiye onceliklle TURK sonra Dunya saygilarimla

Çevrimdışı KENAN KALAK

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 41
Ynt: Hain plan tıkır tıkır işliyor..
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2008 »
Bu ülkede başına türban örtmeyen bayanlar dinsizmi bundan 20,30 yıl önce bu dinin incelikleri bilinmiyormuydu bu konu üniversiteyle kalmıyacaktır yarın birgün birileri lise talebelerini bu konu ile ilgili eyleme davet edecektir peki sonrası bir anayasa değişikliği daha yapılır olur biter lisede de serbes bırakılır.İlk önce bu türban kimin emri bunu iyi bilmek lazım model nereden geldi bunu Yalınız Türkler araştırsın diğerleri bilerek bu işi yapıyorlar mhp nin daha önce aklı neredeydi yok efendim akp nin maduriyet kozunu elinden almakmış peki başı açık olanların maduriyetini kim savunacak hep beraber göreceğiz bu türban namusu nekadar koruyacak,insanların karnını nekadr doyuracak burada tek hedef var ümmetçi bir topluma adım adım geçiş mhp de bu oyunun bir ayağı kendine yakışanı yapıyor.