Gönderen Konu: TÜRKİYEYİ SOYKIRIMLA SUÇLAYANLAR! SİZ Mİ SOYKIRIMDAN BAHSEDİYORSUNUZ?  (Okunma sayısı 57923 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: TUZHURMATU'DA TÜRKMENLERE SALDIRI
« Yanıtla #90 : 03 Kasım 2007 »
Gerçek kardeşlerimiz orda zulmü yaşiyorlar biz! burda masal kardeşlerimizle! gül gibi geçiniyoruz!!!

TTK!!!
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

                                                                          ATATÜRK

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: TUZHURMATU'DA TÜRKMENLERE SALDIRI
« Yanıtla #91 : 03 Kasım 2007 »
Türkmen kardeşlerimiz için hiçbir şey yapamamanın çaresizliği içindeyiz! Misak-ı Milli gerçekleşmeden Türkmen kardeşlerimin sıkıntıları bitmeyecekmiş gibi görünüyor.   Tanrı Milletimi korusun.

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: TUZHURMATU'DA TÜRKMENLERE SALDIRI
« Yanıtla #92 : 05 Kasım 2007 »
biz bu türkmenlere neden sahip çıkmıyoruz nerdeyse çıldırıyorum adamlar resmen sahipsiz zalimlerin insafına terkedilmiş yani bunu yapanlar rusya olsa ABD dolaylı değilde bizzat yapsa diyeceğim hadi gücümüz yetmiyor yahu bunu yapan allahın üçbuçuk peşmergesi biz bunlara ezdiriyoruz ya ben işte buna tahammül edemiyorum.ayrıca ne kardeşliği be . benim böyle kardeşim yok ayrıca dünyanın en kalleş kaypak hain milletinden kardeşmi olurmuş.allahın insan müssveddeleri dünyanın en iyi insan taklidi yapabilen hayvav türü kürtlerdir

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Türk çocukları şişe geçirip ızgara yaptılar!
Türkiye'yi "Ermeni soykırımı" ile suçlayan Avrupalıların yamyamlığa varan vahşetini ortaya çıktı

22.11.2007 12:24

ADANA’nın Aladağ İlçesi’nde görev yapan tarih öğretmeni Güven Aykan, Ortadoğu tarihini araştırırken batı kaynaklarında, Fransızların 1098-1099 yıllarında yaptığı katliamlara ilişkin bilgilere rastladığını söyledi. Aykan, batılı tarihçi ve araştırmacıların kayıtlarına göre, Haçlı seferleri sırasında Fransızlar’ın, Suriye’nin Maara bölgesinde Müslüman ve Yahudileri öldürüp etlerini yediklerini iddia etti.


Niğde Eğitim Fakültesi Tarih Bölümü mezunu ve Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Güven Aykan, batıda Türkler ‘Ermeni soykırımı’yla suçlanırken, kendi bilimsel kuruluşlarında Fransızların katliamlarıyla ilgili bilgilerin bulunduğunu söyledi. Fransız Bilimsel Araştırmalar Merkezi (CNRS) başta olmak üzere bir çok bilimsel kuruluşun arşivlerinde, çok sayıda bilim adamı ve araştırmacının belgelerinde bu yönde kayıtlar bulunduğunu belirten Aykan, bazı ünlü yazarların kitaplarında da bunlara yer verildiğini kaydetti.

RESİMLERDE TASVİR EDİLMİŞ

Ortadoğu’nun tarihini araştırırken özellikle Fransızca kitaplarda Fransızların Suriye’nin Halep kenti yakınlarındaki Maara adlı bölgede insan eti yiyecek kadar vahşi katliamlar yaptığına dair metinlere rastladığını anlatan Aykan, şu bilgileri aktardı:

“Yabancı kitapları çeşitli araştırmalarım için çevirttiğimde, çok ilginç ve insanın tüylerini diken diken eden satırlara rastladım. Bu kaynaklarda yazdığından anlaşıldığına göre, Fransa Kralı I. Philippe’nin torunu olan Bohemond komutasındaki 600 bin Fransız’dan oluşan Haçlı ordusu, 1096’da Maara’ya geldi. O sırada Suriye Selçukluları’nın idaresindeki Maara’nın nüfusu 250 bindi. Nüfusun 160 bini Müslüman Türk ve Araplardan, diğerleri ise Yahudiler ve Hıristiyan Araplardan oluşuyordu. Haçlılar 2 yıl kadar bölge halkına büyük bir katliamda bulunmadılar. Ancak 1098’de yiyecek sıkıntısı çekince tam anlamıyla vahşileştiler. 1098 ve 1099 yılları boyunca toplam 200 bin Müslüman Türk ve Arap’ı öldürüp, etlerini pişirerek yediler. Bu yaşananlar, Fransız Bilimsel Araştırma Merkezi’nin arşivlerindeki kayıtlarda geçiyor. Belgelerde, Fransızların o dönemde sadece Maara’da değil, Antakya’da da küçük de olsa benzer katliamları yaptığı yazıyor. Ayrıca yine aynı merkezde saklanan bazı minyatür, resim ve heykellerde, Maara katliamları tasvir ediliyor. Merkezde bu belgeler olduğu gibi korunurken, Fransa’da öğrencilere bu bilgiler aktarılmıyor. Öte yandan Türkler Ermenileri katletmekle suçlanıyor.”

KAZANLARDA KAYNATIYORLARDI

Güven Aykan’ın bazı kaynaklarda rastladığı ifadelere göre batılı araştırmacı ve bilim adamları, Fransız haçlılarının Maara ve Antakya’da yaptığı katliamları şöyle anlatıyor:

- Maara’da bizimkiler Türk yetişkinleri kazanlarda kaynatıyorlar, çocukları şişe geçiriyorlar ve ızgara yaparak yiyorlardı. (Raoul de Caen-Fransız kronikçi (günlük tutucu))

- Katliam korkunçtu. Öldürülenlerin kanları sokaklarda akıyor, atıyla gezenlerin üzerine sıçrıyordu. Akşam karanlığında Fransızlar, sevinçten haykırarak kiliseye geldiler ve kana bulanmış ellerini ayin için uzattılar. (G.E. Perry - The Middle East. Fourteen Islamic Centuries Englewood Cliffs)

- Böyle bir katliamı ve yamyamlığı o güne kadar hiç kimse ne duymuş, ne de görmüştü. Ölüler piramitler şeklinde yığınlar haline getirilerek yakıldı. Sayılarının ne olduğunu Tanrı bilir. (Haçlı seferlerine katılmış bir şövalyenin hatıralarından alıntı) (T.G. Djuvara - Türkiye’yi Parçalamak İçin 100 Plan)

- Şövalye ve askerlerimiz öldürdükleri insanların midelerini deşip, bağırsaklarının içlerini boşalttılar ve sağken yuttukları altınları aldılar. Bütün evlere giren askerlerimiz, bir kişinin bile sağ kalmasına izin vermediler. Hatta bebeklerin ve yalvaran kadınların bile. (Ortadoğu tarihçisi Fulcherius Carnotensis’ten alındı) (T.G. Djuvara - Türkiye’yi Parçalamak İçin 100 Plan)

- Askerlerimiz Maara’da dinsizlerin (Müslümanlar) yetişkinlerini yemek kazanlarında kaynar suda haşladılar, çocukları şişlere geçirerek öldürdüler ve sonra da ızgarada pişirip yediler. (Fransız tarihçi Rudolf of Caen’den alıntı) (Amin Maalouf - The Crusades Through Arab Eyes)

- Antakya’da Bohemond (Haçlı ordusu komutanı), bir kaç Türk esirini boğazlattı, herkesin gözü önünde kızarttı. Sonra seyredenlere seslenerek, iştahını tatmin etmek için geldiğini söyledi. (Ch. Mills - Histoire des Croisades)

- Antakya önlerinde açlıktan şikayet eden haçlılara, Hıristiyan din adamı Pierre I’Ermit şu tavsiyede bulunur: ’Açlığınızın sebebi korkaklığınızdır. Türk cesetlerini toplayın. Tuzlayarak pişirilirse daha lezzetli olur.’ Bunun üzerine Fransızlar onun dediğini yaptılar. (Funck Brentano - Les Croisades)
 
Oben Kırdök / DHA
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
İyi de bu yeni ortaya çıkan birşey değil, zâten yıllardır biliniyordu.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Malum nedenlerden ötürü ABD'nin sembolikte olsa bu adımı atması ile soysuz genetik abidesi Ermeniler ile bizim içizde beslediğimiz köpek soyu Kürtlerin de iştihanı kabartı.

Aslında ABD denen dış politikada özellikle Yahudi ırkının kölesi olmuş bu sözde hristiyan etnisitesi kendi ayaklarına bir nevi sıkmış oldu.  Onca yıldır bak "soykırım" deriz kelimesini nihayetine indirdiler. Ermeni lobisinin (ki nasıl bir lobimiş bu) isteklerini yerine getirerek kendi ülkeciklerine çok büyük bir yararı oldularını düşünüyorlar. Aslında istedikleri asıl sebep aşağıdaki videonun "Ermeni" bölümünde yer alıyor.




İzle: https://www.hunturk.net/neden-hedef-turkiye

https://www.hunturk.net/dosya/neden-hedef-turkiye.mp4

İndir& Paylaş: (doğrudan bağlantı) (Kaydetmek için sağ tık bağlantıyı/hedefi farklı kaydet)
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
İçimizde ki Köpeklerin açıklaması! (Arşiv olması açısından ekliyorum) Unutmadan bunları azdıran, 12 yıl öncesinde Bursa'da maç oynatıp, derneklerimizi gösteri yapmasın diye susturan, gözaltına alan zihniyetide arşivleyelim.

Alıntı
Merkez Yürütme Kurulumuzun açıklaması:

24 Nisan 1915 günü, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin örgütü Teşkilat-ı Mahsusa tarafından 250 Ermeni aydın ve siyasetçi evlerinden alınarak zorla sürgüne gönderildi ve katledildi. Bu tarih, Ermeni Soykırımı’nın başladığı gün oldu. Ermeni halkı, binyıllardır yaşadığı anayurdundan sürülerek, büyük oranda katledildi. Anadolu Hristiyansızlaştırıldı. Soykırım neticesinde mülkiyet ve kültürel varlık kamu iradesiyle el değiştirdi.

Türkiye Ermeni Soykırımı ile 106 yıldır yüzleşmedi. Yüzleşilmeyen suç tekrarladı, yüzleşilmeyen suç, bugünlere taşındı. Büyük suç cezasız kaldı, ayrımcılık ve nefret suçları sıradanlaştı.

Ermeni Soykırımı her şeyden önce; insani, hukuki ve toplumsal bir mesele olarak bugün adil bir şekilde yüzleşilmesi ve kabul edilmesi gereken bir meseledir. Bu mesele hem iç siyasi hesaplaşmalara hem de dış siyasetteki politik muhasebe ve konumlanmalara kurban edilecek bir mesele değildir. Bu tarihsel, toplumsal ve insani meselenin, devletlerarası siyasette Türkiye ile yaşanan ilişkilerin ve politik konjonktürün bir sonucu olarak gündeme getirilmesi kabul edilemez. Ermeni Soykırımı bu topraklarda yaşandı ve adaleti bu topraklarda sağlanmalıdır.

Ermeni soykırımı, yüzyılın başında devlet içindeki karanlık odakların ve katliamcı çizginin halklara reva gördüğü bir siyasetin sembolü haline gelmiştir. Rum, Süryani, Keldani, Kürt, Alevi ve Êzidî halklarına reva görülen ve bugün de sürdürülen katliamcı siyasetin şifrelerini ve soykırım mekanizmasının mahiyetini göstermesi açısından oldukça önemlidir. Bu katliam ve kıyım mekanizmasıyla yüzleşmek, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin, bir arada ortak yaşamın olmazsa olmazıdır.

106’ncı yıldönümünde bu toprakların kadim halkı olan Ermenilere karşı gerçekleştirilen soykırımı, yaşanmış olan büyük felaketi ve insanlık trajedisini yüreğimizde hissediyor, katledilenleri saygı ve rahmetle anıyoruz.

Halkların Demokratik Partisi
Merkez Yürütme Kurulu
24 Nisan 2021

 :testere :testere
Köklerine kibrit suyu müstehaktır!
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2234
Türkiye'ye karşı husumeti bilinen ülkelerin soykırım açıklamaları tamamen kendi iç siyasi dengeleri doğrultusunda, bir yaptırımı olmayan,  zevzeklikten ibaret boş beleş şeylerdir.

Tabii bu ülkelerin Türkiye aleyhine tavırlarının bu derece şiddetlenmesinin nedenleri akp'sinin başkanının bizi bütün dünyayla husumeti hale getiren politikalarından kaynaklanıyor.

Bizleri bu ifadelerimizden dolayı CE-HA-PE li, fetöcü, vatan haini vb. bir sürü şeylerle suçlayabilirler, ama bu gerçeği değiştirmez.
Hattızatında bizimde Yüce Yaradan'dan gayrısından korkumuz yok. Zira çiğ yemedik ki karnımız ağrısın.
Bizler tek derdi Türk Milletinin ve Devletinin birliğini ve dirliğini dert edinen, Türk Milliyetçileri, Türkçüleriz.

Evine hırsız giren Nasrettin Hoca, komşu ve akrabalarının, haddini aşan, suçlamaları karşısında, tamam benim ihmalin ve suçum var, peki bu hırsızın hiç mi suçu yok? dediği gibi, bu kötü sonucun meydana gelmesinde bizi yönetenlerin hiç mi suçumuz yok?

Soykırım meselesine gelince;
Bir ülkenin soykırım yapıp yapmadığını siyasetçiler değil uluslararası hukuk doğrultusunda oluşturulan bir mahkeme gözetiminde bağımsız tarihçilerin yapacağı araştırmalar sonunda ancak, bütün devletlerin ve tarafların kabul ettiği uluslararası bir yargı hükmü belirler.
En basit bir hukuk davasında bile taraflar bir sürü iddia ve suçlamalarda bulunur ama mahkeme kendi yaptığı tahkikatla, gerekli delileri topladiktan sonra, bir hükme varır.

Yıllardan beri her 24 Nisan günü koro halinde bir çok ülke soykırım şarkıları söyler durur.
Bizde yıllardır nefesimizi tutup, başta Amerika olmak üzere, hangi ülke ne diyecek diye titreme nöbetleri geçiririz.

Bizi soykırımla suçlayan ülkelerin yapacağı şey gayet kolay! Bu günden tezi yok, Birleşmiş Milletlere başvurularak soykırım iddialarını araştırıp bir karara bağlamak üzere bir mahkeme oluşturulmasını talep etsinler!
Ama edemezler, çünkü çıkacak sonuçtan en çok kendileri ve avukatlığını yaptıkları Ermeniler suçlu çıkacaktır.

Türkiye yıllardır, konuyla ilgili, Rusya'nın da dahil olduğu ülkelerin arşivlerinin açılmasını istedikçe Ermeniler ve onların ağzından konuşanlar, seçim konuşması yapan politikacı cıvıklığı ve hafifliğiyle seçmenlerine selâm göndermeleri yapıp duruyorlar.
Halep ordaysa, arşın burada!
Arşivler açılsın, kim soykırımcıymış ortaya çıkar.

Tarih de arşiv de unutmaz!

Türkiye'yi soykırımla suçlayanlar, soykırımı icad eden soykırım üstadı ve pirleridir.

Soykırım bir haçlı icadıdır.

Türklerin getirdiği medeniyet ve toplumsal düzen karşısında tutunamayan haçlı çareyi Türkleri yoketmekte bularak, Türklere karşı, tarihte eşine rastlanmamış soykırımlar gerçekleştirdiler.

Medeni dünya bir soykırımdan bahsedecekse onun adı: TÜRK SOYKIRIMI'dır.

ABD ve avrupalının, yani haçlıların, soykırım defterini açtığımızda, on milyonlarca mâsum insanın kanı görülmektedir.
Herkese özgürlük(!), eşitlik(!) ve demokrasi(!) götürdüğünü iddia eden ve her gitti yerde milyonlarca insanı katleden ABD, Amerikanın kadim milleti olan, 90 milyon Kızılderili'yi katletmiştir.

Türkiye'yi Soykırımla Suçlayanlar!
Siz mi “Soykırımdan” Bahsediyorsunuz?
Geçin bunları...
Tarih, haçlı batı ve onun gayr-ı meşru çocuğu olan ABD nin akıttığı kanlarla, yazıldı...

Hangi sayfayı çevirsek sizin kıydığınız masumların kanları damlıyor...

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2148
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Azınlıkların canına kıymış olsaydık, bu gün bizi, soykırımla suçlayacak kimse olur muydu?
Kesik baştan ses çıkmaz, der atalarımız.
Bunca yaygaranın bütün amaç, dert ve davası, Türkiye'yi köşeye sıkıştırıp, koparabildikleri kadar tazminat almak.

Bazen, keşke bunlara gerekeni yapsaymışız diye hayıflanmıyor değilim!

Ama bizim millet olarak mayamızda, savaş meydanı dışında; mazluma, mağdura, suçsuza, sivile, silahsıza karşı el kaldırmak yok!

Bizim milletimiz savaşta esir aldığı yaralı düşman askerini, kendi yaralılarıyla birlikte, tedavi eden ve ekmeğini bölüşen bir asalete sahiptir.

Soykırım bir haçlı icadıdır ve tarih illaki bir soykırımdan söz edecekse onun adı:
TÜRK SOYKIRIMIDIR!

Ne Mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey.

Çevrimiçi turania_25

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 229

Soykırım bir haçlı icadıdır ve tarih illaki bir soykırımdan söz edecekse onun adı:
TÜRK SOYKIRIMIDIR!


Bu son cümleniz, konunun çok güzel özetidir. Kalemine sağlık.
Bayrak benliğimdir bayrak kimliğim,
Bayrak; öz yurduma öz hakimliğim.

Bahtiyar VAHAPZADE