Birebir,görüsme öneriyorum,heyetinizde,vatansever Türk casuslar olabilir. Cok isabetli olur,sayin baskan,bende Türklere güvenmedigim icin,en yakin stratejik,ve kritik danismanlarimi,kürtlerden sectim.Tebrikler sayin retos,Türkler,tarihin sizinle ilgili bölümünü okurken,yüzleri kizaracak,utanacak tarih sizden,amerika halki ise,minnet ve sükranla anacak sizi.Mason locasinda düzenledigimiz,geleneksel,yilin amerikan usagi,vatan haini,onur ödülünü,size vermeyi düsünüyoruz ne dersiniz ? Teveccühünüz,sayin baskan,memnuniyetle kabul ederim,yalniz tören gizli olsun,apo kiskanabilir.Hangi apo sayin retos,imralidakimi? Hayir sayin baskan,imralidaki sayin apoyla,bir sorunumuz yok,iktidarimiza elinden gelen hizmeti yapiyor,avukatlari araciligiyla,örgütüne talimat veriyor,bizde kelle veriyoruz,bildiginiz gibi,yan gelip yatan kellelerden hoslanmam.Sizi anliyorum,sayin retos,anlamadigim,iki apodan,cankayada olani,exeter ajan üniversitesinden diplomali,son derece güvendigimiz bir hain,peki siz hangi okulu bitirdinizde,bu kadar su katilmamis hain olabildiniz ? Övünmüs gibi olmasin,hainlik ve Türk düsmanliginda,elime su dökemez,onu imralidaki apoyla, mukayese ederseniz,isabetli olur,ben dogustan,Türk düsmani,vatan hainiyim TTK