Gök HAN,
Bakıyorum da kendi yaptığın fedakârlıktan ya da fedakârlıklardan değil de, geçmişte büyüklerin yaptıklarından örnekler vererek Türkleri eleştirebiliyorsun !
Peki sen bir de kendi adına konuş bakayım, yaptığın en büyük icraat nedir Türklük ve Türkçülük adına???
Bir daha bol keseden sallarken herkes uslübuna dikkat etsin. Daha ömrü hayatında bir yaralı parmağa dahi işememiş tipler, kimseyi kaçaklıkla, korkaklıkla ithâm etmeye kalkmasın. Aramızda kuru gürültücülere yer yoktur !
Bu da tek ve son ikâzımdır sana Gök HAN.
TTK
Bugüne kadar hiç bir fedakarlık yapmamam, Türkçülük adına bir icraatmın olmaması bu ülkenin polisinin görevini yapmamasına gerekçe gösterilemez. Burda bir Türkçünün başka bir Türkçüyü bir arkadaşın başka bir arkadaşı korkaklıkla suçlaması değil bir Türk vatandaşının kendi polisine kendi toprağını neden bıraktığının hesabının sorulması var! Bu konunun Türkçülükle de fedakarlıkla da zerre kadar alakası yok. Bir vatandaş olarak bu benim en asli hakkım! İster sert ister yumuşak olsun ben içimden gelenleri geldiği gibi o polise yazdım, ve cevabımı da polisten aldım. Eğer burda herkes soydaşsa ve aynı amaç için çalışıyorsa herkes ağzından çıkanı dikkate almalı, konusurken iki kere düşünmeli.. Otağ yöneticisi olsa da..
Şimdi seni atsam, mazlum edebiyatına dönüşecek iş. Ortaya ne koydun, ne verdin ki neyin hesabını sorma hakkını kendinde görüyorsun?
Demek sıradan bir vatandaş olarak polisine hesap sorabilirsin öyle mi? bu cüreti kendinde bulduğuna göre, aynı hesaba da senin hazır olman gerekli. En başta, sen bir Türk olarak ne gibi bir fedakarlık yaptın? Bir doktor, bir genç, bir memur olarak, elindeki imkanlar dışında, fazladan ne verdin bu millete? Kendisi vatandaşmış, polise hesap sorarmış... Tıpkı senin gibi O arkadaşımız da, elinde ki görev ve yetkisi, imkânı neyse ona göre hareket etmiş. Fakat hiç değilse, bu noktada üzüntülerini dile getirmiş, senin gibi; arsız hırsız ev sahibini bastırırmış misali, bir de bol keseden ahkâm kesmemiş.
Eğer burda herkes soydaşsaymış... Gök HAN, benim kuru laf kalabalığından, boş hamasetten başka hiç bir şey üretmeyenle ne aynı amacım ne de soydaşlığım olur! bu lafları ederken düşünmeme bile gerek yoktur.
Gök HAN, seni 24'ündeki toplantıda, 28'inde de Kerkük Mtinginde Tandoğan Meydanında görmek istiyorum. Gelmessen o zaman hakettiğin lafı duyacaksın benden.
Ya kullandığın imzandaki gibi ol, ya da edebini takın...