Andalarım,
Deizm-ateizm gibi tartışmalara nereden girildi, neden girildi ve ne gereği vardı bilmiyorum. Bu tür konular bizlei- SON BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün izinde yürüyen ve ATSIZ ATA’nın fikirleri ile yolunu aydınlatan bizleri- ilgilendirmeli mi bilmiyorum? Tabii ki andalarımız kendilerini ilgilendiren konularda düşüncelerini diğer soydaslarımızla paylaşacak ve paylaşmalı, ama bu tartışmalar ve fikir alışverisi bizleri bölünmeye, kutuplaşmaya götürecek ise nasıl birlik olacağız? Nasıl diyecegiz „BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU“? Nasıl savunacagız vatanı düşmana karsı? Gündemi takip eden andalarımın gözünden kaçmamıstır, yine Sivas’ta Alevi-Sünni ayrımcılığı kışkırtılmakta, insanlarımız yine birbirlerine düşman edilmeye çalışılmaktadır. Amaç TÜRK birliğini baltalamaktan öte bir şey degildir.
Benim için önemli olan –daha önce de belirttiğim gibi- karşımdaki kişinin TÜRK kanı taşıması, TÜRK soyundan gelmesi ve TÜRKLÜK için yaşayıp öl(dür)mesidir, bundan ötesi beni ilgilendirmez.
Eğer amaç Türk birliği ise bu tür tartışmalara ve kutuplaşmalara ne gerek var?
Andalarıma soruyorum: Yarın cephede yan yana çarpışırken de soracakmısınız: „andam inancın nedir, kime inanaırsın, nasıl inanırsın“, diye yoksa Türk olması yetecek mi yanında çarpışan kisinin?
Esen kalın.
TÜRK’ÜN TANRISI TÜRK’Ü KORUSUN.