Gönderen Konu: Türk düşmanı kalemler  (Okunma sayısı 9362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Türk düşmanı kalemler
« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2013 »
Türk silahlı kuvvetlerinin kapısına kilit vurulsun diyen yavşak bu değil miydi. Diyarbakır'a da .med diyordu.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Türk düşmanı kalemler
« Yanıtla #11 : 07 Mart 2013 »
AAAA...! BU BÖLÜME KOYMAYI UNUTTUĞUMUZ NE CEVHERLER DAHA VARMIŞ.... :kahkaha01: :kahkaha01: :kahkaha01:

BBP’NİN BÜLENT ARINÇ'I....

Alperen Ocakları Eski Genel Başkanı ve BBP eski Genel Başkan Başmüşaviri Eyüp Gökhan Özekin’in sahibi olduğu,aralarında Hakan Albayrak,Bülent Akyürek gibi yazarların da yer aldığı Sancaktar Dergisi, ‘’Federasyon yapısına’’ sahip çıktı.
Alperen Ocakları Eski Genel Başkanı ve BBP eski Genel Başkan Başmüşaviri Eyüp Gökhan Özekin’in sahibi olduğu Sancaktar dergisi manifesto niteliğinde bildiri yayınladı.

İŞTE O MANİFESTODAN SATIR BAŞLARI
Kürt meselesini çözmek için ana dilde eğitim hakkı dahil her türlü radikal kararın yanındayız federasyon konfederasyon vs çözümlere de açığız. İslam devleti kurabilmek için.. diye açıklamaları var.Gelinen noktada zihniyetin düştüğü durum budur.

KÜRTLERE BAĞIMSIZLIK
'Başka açıdan Irak’ın Kuzeyindeki, Suriye’deki, İran’daki, ve Türkiye’deki Kürtlerin birlik olması, federal, özerk yahut tam bağımsız bir yapı ile beraberce hareket etmeleri, yine niyetlerin ve amellerin hayırlı olmasını değişmez kabul edersek iyi bir şey olabilir. '

HABUR, ANLAMSIZ MİLLİ ASABİYETTİ
Kanın durmamasında hükümetin de sorumluluğu var. Silahlarını dağda bırakıp evlerine dönen bir grup PKK’lının Habur sınır kapısından zafer işareti yaparak girmeleri ve onları karşılayan kalabalığın da zafer işareti yaparak zılgıt çekmesi bazı nefislere ağır geldi diye o süreç durduruldu, anlamsız bir ‘milli asabiyet’ uğruna kan akışının devam etmesi göze alındı. “Varsın zafer işareti yapsınlar, neticede kutlanan şey barış” denilip geçilemedi.

KÜRDİSTAN FAYDALI OLABİLİR
Başka açıdan Irak’ın Kuzeyindeki, Suriye’deki, İran’daki, ve Türkiye’deki Kürtlerin birlik olması, federal, özerk yahut tam bağımsız bir yapı ile beraberce hareket etmeleri, yine niyetlerin ve amellerin hayırlı olmasını değişmez kabul edersek iyi bir şey olabilir. Farklı olmalarından dolayı horlanmalarının dışında, inançlarına uygun bir hayat sürmelerinde zorluklarla karşılaşmışlardır. Kürtler bölgedeki muhtelif yönetimlerin İslam’a olan mesafesinden ötürü mağdur edilmiş, ortak payda olan İslam’dan uzaklaştırma çalışmalarından nasiplerini almış, hatta belli bir dönem camilerinde okunan ezan bile hakim dilde bir şiire çevrilerek iyice yalnızlaştırılmışlardır. Yani İslami bir irade tarafından idare edilecek Kürdistan faydalı bir şey olabilir.

ULUS DEVLETTEN VAZGEÇİLMESİ LAZIM
Şunu da unutmayacağız ama: Ulus devlet anlayışından vazgeçilip Millet-i İslam anlayışına dönülmediği ve mevcut devlet sınırları muhafaza edildiği müddetçe müsbet sonuçlar sınırlı kalmaya mahkûmdur, o sonuçların menfiye dönme ihtimali de daima var olacaktır. Dicle-Fırat havzasının bölünmez bütünlüğü ilkesini çiğneyen emperyalistlerin çizdiği sınırlar ortadan kaldırılmadıkça “Nihai çözüm”e ulaşmak mümkün olmayacaktır.

Sancaktar Dergisi Manifestosu :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=PpISX6q3MK4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=PpISX6q3MK4</a>

SANCAKTAR DERGİSİ - 2 :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=leG1pBdG56o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=leG1pBdG56o</a>

 :kahkaha01: :kahkaha01: :kahkaha01:
Sancaktar dergisinin ikinci manifestosunda yazıcı tutun adamın fazlaca dikkat çekmesinden sonra, Hakan Albayrak TIMETURK' e yaptığı açıklamada "Suriye devrimcilerinin tanıtım videolarına yakın bir video çektik, Kendimizi zaten devrimin bir parçası olarak görüyoruz. Onlar videolarında silah, havan topu gösteriliyor. Bizim de silahımız kalem, bilgisayar ve yazıcıdır'' dedi. :kahkaha01: :kahkaha01: :kahkaha01:


TTK.

Sancaktar dergisinden Atatürk’e hakaret

Hakan Albayrak’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı Eyüp Gökhan Özekin’in imtiyaz sahibi olduğu Sancaktar dergisinden haddini aşan kapak.


Yayın hayatına başladığı andan itibaren yobaz bir yayın yapan Sancaktar dergisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saldırmaya devam ediyor. Derginin 1-7 Mart tarihli sayısının kapağında “Mustafa Kemal devrilmeli” başlıklı bir yazı kaleme alındı.

“Hürriyet ve adalet için ayağa kalkan Tunuslular, Mısırlılar, Libyalılar, Yemenliler, başlarındaki diktatörleri bir bir devirirken, biz 75 sene evvel ölmüş olan bir diktatörün önünde eğilmeye devam ediyoruz. Yeter!” sözleri ile Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun büyük mirasını hedef alan dergi, iç sayfalarında ise üslubunu daha da sertleştirdi.

Bir kamyonunun üzerinde Atatürk heykellerinin bulunduğu bir kolaj hazırlayan dergi, “Mustafa Kemal devrilmelidir” başlığını yeniden kullanarak ‘U’ dönüşü yasak olan bir yolda gidildiğini gösterdi. Baştan sona Atatürk’e çok ağır hakaretlerde bulunulan yazıda bugün Türkiye’de yaşanan sıkıntıların sebebinin de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olduğu iddia ediliyor.

O GAZETECİLER DE SANCAKTAR’DA

Sancaktar’ın kadrosunda hayli ilginç isimler yer alıyor. Bunlardan ilki genel yayın yönetmenliği görevini üstlenen Hakan Albayrak. Albayrak, aynı zamanda Star gazetesinde de köşe yazarlığı yapıyor.

Son dönemde gazeteye katılan iki isim daha var. Bu iki isim için tüm Türkiye seferber olmuştu. Seferber olunmasının nedeni de bu gazetecilerin Suriye’de esir alındıkları iddiasıydı.

Adem Özköse ve Hamit Coşkun, bahar aylarında “Suriye’de kaybolan gazeteciler” nitelemesiyle gündemde bir hayli yer işgal etmişti. Yeni Hayat dergisi adına Suriye’de bulunan, aynı zamanda Milat gazetesi yazarı Özköse ve Coşkun’un kimler tarafından kaçırıldıkları hiçbir zaman tam olarak aydınlanmadı. Ancak “kayıp gazeteciler” Özköse ve Coşkun’un kaybolması kamuoyunun gündemine getirildikten sonra ortaya çeşitli iddialar atılmıştı. İkili, 10 Mayıs 2012′de serbest bırakılmış, Başbakanlığa ait özel bir uçakla Türkiye’ye getirilmişti.

BAŞBAKAN BİZZAT TAKİP ETTİ

Suriye’deki Türk gazeteciler Adem Özköse ve Hamit Coşkun`un serbest bırakılmasıyla ilgili süreç, Başbakanlık`ta oluşturulan özel birim tarafından yürütülmüştü.

Temaslarda bulunmak için gittiği Rize’de geceyi geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oluşturulan özel birimin çalışmalarını bizzat takip ederek, gelişmelere ilişkin talimatlarını Rize’den vermişti.


http://www.focushaber.com/sancaktar-dergisinden-ataturk-e-hakaret-h-270716.html

Bu soy fukaralarını hangi konu başlığı ile tanıtacağımızı şaşırdım yahu. :twisted:

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: Türk düşmanı kalemler
« Yanıtla #12 : 07 Mart 2013 »

Bu soy fukaralarını hangi konu başlığı ile tanıtacağımızı şaşırdım yahu. :twisted:

TTK.

Bu zerzavatı "soysuzlar" adlı bir başlık altında tanıtmak şahs-ı nev'ilerine mütenasip düşer sayın Ayhan Başkan.

TTK
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Türk düşmanı kalemler
« Yanıtla #13 : 23 Mart 2013 »


“Çok şükür! Asker olup yelek giyenler, sevinsin bugün! Sevdiğine hasretlik çeken suna gelinler sevinsin bugün! Davulların zurnaların bastıramadığı endişeleriyle beraber, kınalı kuzularını ‘en büyük asker’ edenler sevinsin bugün! İster dağ ister asker yolu gözleyenler, sevinsin bugün! Evlâdının şehitlik makâmının, bu dünyadan bağımsız ve bâki olduğunu bilen analar, sevinsin bugün!.. Selamun Aleyküm, Silav, Parev, Şalom, Merhaba!”
Hilal Kaplan, Yeni Şafak



“Öcalan’ın mesajıyla birlikte, Türkiye ve bölgede başka bir bilinç dönemine girildiğini söyleyebiliriz. Kürtler çok ağır baskılar gördüler, inkar ve imha edilmek istendiler. (...) Helal olsun onlara. Türkiye’nin kendine gelmesine, inkarcı rejimin değişmesine sağlam bir harç oldular...”
Oral Çalışlar, Taraf



“Öcalan düne kadar ‘bebek katiliydi’, şimdi ise ‘barışın mimarı’...”
Mustafa Ünal, Zaman



“Türkiye, bir süre öncesine kadar adını bile telaffuz etmek suç kapsamına giren, ‘bebek katili olarak’ tasnif edilmiş Öcalan’ın, düne kadar yasaklı olan dil Kürtçe’yle ‘kurucu ve meşru bir siyasetçi’ olarak meydana çıktığını gördü.”
Ali Bayramoğlu, Yeni Şafak



“Öcalan Türkiye’nin en deneyimli siyasetçilerinden biri. Devletin reflekslerini iyi tanıyor. Çirkin dedikoduların aksine kendi özgürlüğüne kavuşsun diye ’azgelişmiş’bir barış sürecine destek vermiyor. Ölümü göze almış, en büyük, uzun ve güçlü Kürt silahlı ayaklanmasını başlatmış birinin sırf kendi bekası için adım atacağını düşünmek abesle iştigaldir. Öcalan can alan bir örgütü yönetmiştir, doğru. Ama demokratik bir barış geleceğini bilse gözünü kırpmadan canını verecek nitelikte bir idealisttir.”
Koray Çalışkan-Radikal







TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.