Hainlikle birebir derken andasim?
Mesaj anlasilmis olsaydi ve benim daha önceki düsüncelerim okunmus olsaydi bu talihsiz benzetme de olmazdi bence, ancak mesajin okunmus olmasi ve az da olsa cevaplanmasi da hic yoktan iyidir.
Kürtlerin arkasindaki gücleri biliyorsunuz ve dün Ermeniyi bugün de Kürtleri kullanan o bilinen gücler, biz Kürt soykirimi yaptigimiz da ve bu cografyadan sildikten sonra, pes mi edecekler?Bizden korkup, bizi parcalamaktan vaz mi gececekler? Yüzyillardir kurduklari ve uyguladiklari plani cöpe mi atacaklar, yoksa B, C, D ..... planlarini mi devreye sokacaklar?
Benim aklima geldi ve sizinle paylasmak istedim, halklarindan habersiz baska güclere calisan iktidarlar, bugünün ( eski caglardaki insanlara oranla) daha sorgulayici, arastirmaci, hakkini arayan vb özelliklere sahip halkina hesap vermelidir ki bizimle ugrasmasinlar. O milletlere derdimizi, dünya tarihinde ve günümüzde oynanan oyunlari anlatalim ki iktidarlar güclenmesin.Günümüz teknoloji zamani ve artik hersey mümkün yeter ki akilli, planli ve uygun kullanilsin.
Soykirim yapmak kolay, ya sonrasi? Dün Suriyeye girmemizi dört gözle bekleyenler, bugün yaptiklari aciklamalari okumussunuzdur, yarin da bizi suclu göstermiyecekleri ne malum?
Ister hain deyin isterseniz baska birsey ancak benim Türklügümü Allah biliyor ve bu da bana yeter!
Ha bi de sunu belirteyim ki ben kan dökülmesi taraftari olmayan bir Türküm, ancak ve ancak nefsi müdaafa, savunma amacli kan dökülmesinden yanayim, yani soykirimi sözlügümden söküp atmis bir Türküm!Fikirlerinize saygi duyuyorum ama cözüm olacagina inanmiyorum.
Tanri Türk Irkini Korusun.