Alp Tiğin Irkdaşım düşüncelerimin hepsi doğru olmayacağı gibi,her düşüncemizde aynı olamaz.Hapinizin düşüncelerine de sonsuz saygı duyuyorum.
Bakın MHP'yi sevmeyenler olacaktır bende bunlardan biriyim.Ama bu durumda sevmiyorum.Alpaslan Türkeş çok sevdiğim ve takdir ettiğim bir şahsiyettir.Kaldı ki bunda kötü bir durumda yok.
Ülkücülük ve Türkçülük kardeştir.Hepimiz Türk'ün yine o eski büyük günlerine döndürmek için uğraşıyoruz.Dediğim gibi herkesin düşüncesi bir değildir.Onlar Kürd'ü bugün bir Türk Boyu zannediyorsa ileride gerçeği anlayacaktır.
Hee...Ülkücülerle bizim aramızda birde bayrak yarışı vardır.Bu yarış Türklüğün Akıncılığı bayrağıdır.Bahçeli'ye kadar bu bayrak Ülkücülüğün elindeydi.Ama Bahçeli MHP'nin başına geçtiği günden bu yana bizim elimizdedir.
Ülkücüleri kendime hep kardeş gördüm.Babamda bir Ülkücü,çevremde de çok Ülkücü var.Ama Babam dahil, Ülkücü arkadaşlarla tartıştığımız hep üç konu var.İçimizdeki azınlıklar konusu,benim Irkçı olmam ve Onların İslam'ı kendilerine Ülkü yapmaları.
Bu üç konu hariç farklı hiçbir farklı düşüncemiz yok.
Bayraklı Irkdaşım.Kürt konusunda evet hiçbir değişiklik yok.Ama Milliyetçilik çizgisinden çok uzaklarştılar.Artık MHP'de miting meydanlarında onun bunun dedikodusunu yaparak oy toplamaya çalışan kocakarılara döndü.
MHP'nin bugünlere gelmesinde de,bu duruma düşmesinde de çok takdir ettiğim ama bu durum için biraz suçlu gördüğüm Alpaslan Türkeş'in payı var..Alpaslan Türkeş 80 yaşına gelmesine rağmen MHP'nin liderliğini bırakmaması bana Sultan Süleyman Han'ın durumundan pek farklı görünmüyor.Bence yerine daha enerjik birine bırakması bu ajanın Ülkücülüğü bu hale sokmasını engeleyebilirdi.
Ülkücüleri severim daha önce dediğim gibi kardeş görürüm.Ama geçen buraya 9 Işığı yazmaya kalkan tip gibilerden,aklı sıra birşey yapmaya çalışandan,ÖzTürk olmadan kendini tatmin etmek için Ülkücü olanlardan,sırf kavga dövüş ve ortam için Ülkücüyüm diyenlerden,kızlar benden hoşlansın diye,arkam olsun diye Ülkücüyüm diyenlerden nefret ederim.Bunlarında Ülkücülükle alakası yoktur zaten.Bu tipler hem gerçek Ülkücülere,hemde bize düşmandır.
Brekisefal Irkdaşım verdiğin ismi biraz araştıracağım
Saygılarımla