ben
www.nihalatsiz.org'ta bekledim, kimseden ses cikmayinca bir baslik actim. Bu actigim baslik ve bana gelen tuhaf tepkilere cevap verdigim icin üyeligim iptal edildi. sözü gecen baslik ve yazim su idi.
----------------------------------------------------------------------------------
Türkcüler buna duyarsız kalabilirmi?
Her zaman yapılan ama son günlerde danimarka'da tekrar yapılan, islam dinine hakaret ve rendice edici hareketler, Türk ırkınıda ilgilendirir. Islam hepimizin birebir dini degildir lakin, Türk ırkının cogunlugunun inandıgı dindir.
Türklüge verilen acık ve dolaylı hicbir zarara Türkcüler kayıtsız kalamazlar. Cihat edelim demiyorum, lakin Türk'lügünde hedef alındıgı bu mevzuya Türkcülerin kayıtsız durmasınıda anlayamıyorum.
Bir an kafanızda tasavvur ediniz kandaslar, basbug Atatürk böyle bir olaya nasıl tepki verirdi? hicbir tepki vermezmiydi?
Bu soruya buldugunuz cevabı, en azından bu baslık altında birbirimizle paylasalım.
Türk'ün Türkcünün cevabını merakla bekleyecegim.
Atsız atamızın siirlerinde övdügü genc Fatih'in ordusu bizim ceddimiz degilmidir? Nigbolu'da, Caldıran'da Türk'lük icin savas veren ceddimiz, islamıda himaye etmemismidir?
Sentezcilik degildir bu, her inanctaki Türk'ün bu ise tepki vermesi gerekir, lakin islama saldıran batı'nın bellegindeki saldırı biraz degil, epeyde, Türk'lügede bir saldırıdır.
-----------------------------------------------------------------------------------
yorumsuz........