Gönderen Konu: İSLAM PEYGAMBERİNE YAPILAN HAKARET  (Okunma sayısı 13630 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
İSLAM PEYGAMBERİNE YAPILAN HAKARET
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2006 »
Bu markalara bende bir zamandır dikkat ediyorum, etrafıma anlatmaya gayret ediyorum. Bunlara ekonomik verilen ceza en iyi uygulama olur cünkü bu adamların dini imanı para, demekki ekonomik yaptırım, gözle görülür neticeler verecektir. Atsızcerisi kandaşım verdigin bilgiler icin sagol.
--------------------------------------------------------------------------------


Not:
Dengizik kandaşım, üzüntü ve birazda asabiyetin etkisi vardı, sentezci bir siteden banlansam normal derim, ama Türkcü bir siteden banlanınca cok tuhafıma gitti, kusuruma bakmayasın.
TTK

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
İSLAM PEYGAMBERİNE YAPILAN HAKARET
« Yanıtla #11 : 13 Şubat 2006 »
YIKILSIN DÜNYA,YOKOLSUN ALEM,AMA YARAB İNAN MÜ,SLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ,YA YOK ET ,YADA BİZE BİRLİK NASİP EYLE..

ARKADAŞLAR VERDİĞİM LİNKLERİ TIKLARSANIZ KARŞINIZA ÇIKAN MANZARA SİZEDE DOKUNACAK ÇÜNKÜ BUNLAR BİZİM SUÇUMUZ..
SEBEB BAŞ OLMAYI BIRAKIP EMİR VE YARDIM ALMAYI BIRAKMADIKÇA DAHA BU MAZARALARI ÇOK GÖRECEĞİZ...HERKESE SAYGILAR..

Yönetici (HunTürk.Net) Düzeltmesi;


http://www.*****.gr/(yunan sitelerini veripte daha çok reklamlarını yapmayın..Herkes biliyor zaten neyin ne olduğunu.Bir çok sitede var bu bağlantı)


http://www.*****.net/israil  (kürt sitesinin resmen reklamı var)


 lütfen izleyin..


Her gördüğünüz siteyi reklam yaparak buraya yazmayın..İçeriğini görmeden direkt yazıyorsunuz..

İkincisi hristiyan Türk yokmu?? Sentezci gibi bir daha yazarsanız..Uyarmam


Kimin ne yaptığını merak ediyorsanız
işte bağlantı;

Kod: [Seç]
www.ogrish.com (+18 içerik)
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
İSLAM PEYGAMBERİNE YAPILAN HAKARET
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2006 »
Alıntı yapılan: irfan


ARKADAŞLAR VERDİĞİM LİNKLERİ TIKLARSANIZ KARŞINIZA ÇIKAN MANZARA SİZEDE DOKUNACAK ÇÜNKÜ BUNLAR BİZİM SUÇUMUZ..



bizim suçumuz olan nedir? Filistinlilere toprakları bizmi sattırdık?
Biz araplara iyilikten baska ne ettikte her fırsatta kalleslik ettiler vede ediyorlar hala?     filistin-israil görüntülerini gösterip bunlar bizim sucumuz ne demek?

Ben senin ne demek istedigini anlamadım, izah edersen memnun olurum.
TTK

Çevrimdışı ferdikaraaslan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
ARAPLAR KENDİLERİNE KENDİLERİ ETTİLER
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2006 »
Araplar bizi sırtımızdan vurmakla, Türk askerlerinin altın yuttuklarını zannedip vücutlarını deşerlerken akılları nerelerdeydi. Filistin'de olanlardan niye Türkler sorumlu olsun. Arafat Güney Kıbrıslılar ile dans ederken, Mısır Güney Kıbrıs'a silah verip necip Türk evlatlarının katledilmesinde sebep teşkil ederken akılları neredeydi. Muhammed Peygambere laf atılması olayı ve tepkiler Batının istediği olaylardır. Doğuda yeni senaryoları tetiklemişlerdir. eskiden beri planlarını yaptıkları Medeniyetler Çatışması senaryosuna yol açmaktır. Bu olaylara tepki veren Batının istediğini yapmaktır. Elbetteki İslam'a saygılıyız ama oyuna gelmemek şartı ile.
Keşke Doğu Türkistan'daki katliama da Filistin'de yapılanlara verilen tepkiler verilebilseydi.
O günler yakındır.
Tengri Türk'ü koruyacaktır.
Bugün olmazsa yarın
TENGRİ TÜRK'Ü KORUYACAKTIR..
BUGÜN DEĞİLSE YARIN...
BELKİ YARINDAN DA YAKIN

Çevrimdışı adembeg

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 66
İSLAM PEYGAMBERİNE YAPILAN HAKARET
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2006 »
Ferdi doğru söylüyor. Bizler miras diye o diye bu diye kendimizi unuttuk. Bir Türk'ün zulüm görmesi neyse deyip artık bizi tüketen konulara şevkle atılmamızı anlayamıyorum. Artık bizi tüketen konulara fazla rağbet etmemeliyiz. Türklük kendini bu camia için fazlasıyla tüketti yardım isteyene sonuna kadar ama filistinliden fazla filistinli olmanın anlamı yok. Bakalım bu konularla onlar uğraşsın ben Türk'ümü ve Türçülüğümü onların hizmetlerine sunamayacağım. Tengri sizleri korusun.

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
İSLAM PEYGAMBERİNE YAPILAN HAKARET
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2006 »
Bu karikatür mevzusunda bir iki birsey söylemek istiyorum.

Iran'da ve bazı arap devletlerinde, yayın yapan televizyon kanalları varki, bunlar o pisliklere imza atan Danimarka'lı zihniyetten pek farksız.
Avrupa'da uydudan yayını durdurulmuş olan bir iki kanal duymuş ve cok sinirlenmiştim. Nasıl televizyonlar engellenebilir, hani avrupa'nın demokrasisi diye düşünmüştüm. Derken, dün Hollanda televizyonunda bir programda, bahsi geçen arap dizileri, animasyon filimleri ve diğer çocuk programlarını, Arap ve Iran gazetelerinde yayınlanan karikatürleri görünce, ilkinden daha çok sinirlendim. Böyle birşey olamaz dedim.

Haclı ordusunu mağlup edip, krallarını affeden Selahaddin Eyyubi demekki islamı bilmiyormuş, affetmek veya karşındaki bir kötülüğe iyilikle cevap vermek islama uyar nesne değilmiş demekki, islam kinci ve her pislige misli mukabele emreden dinmiş demekki. Yıldırım Bayezid değilmiş demekki Nigbolu'da yüzlerce insanı affeden. Fatih Sultan Mehmet Han'da hata yapmış demekki, hristiyan papazları affetmek, o vahşi ve canice emirleri ilahi emir gibi gösteren, Türk kanının oluk oluk akmasına her fırsatta görev edinmiş olan Bizans'ın sözde azizlerini affetmek hata imiş, misli mukabele şart demekki.

Islam ile hristiyanlığın ne farkı var o halde?

Boşuna demiyoruz, bunca olumsuz şeylere rağmen, Türk insanı, islam icin en doğru insan, ve devletimizde en doğru mekan.
Araplar ve onların algıladığı islam budur işte. Onlar böyle bir şeriat ile hükmediyorlar, bende bir müslüman olarak, böyle şeriatı esefle kınıyorum.

Aman dileyene kılıç kaldırmayan, affetmeyi meziyet sayan, gönülleri ve kalpleri böyle fetheden bir dinimiz varken, bu güzel dinimizi batı'ya bu şekilde lanse eden arapları ve Iran'lı acem'leri, esefle kınıyorum.

Ilahi kelimetullah böyle yayılırsa eger, elbette dogu ile batı arasındaki köprü sürekli sallanır ve ayakta kalamaz.

Peygamberimiz böylemi hükmetti? Ömer halifenin adaleti bugünkü arapların zihniyeti ile uyuşuyormu? Allah dostu Emre Yunus böylemi yaptı?
Mevlana Celaleddin böylemi yaptı? Yavuz Selim Han böylemi hükmetti?

Bahsi geçen programın bir bölümünde şunlar oluyordu, cocuk dizisi idi, yahudilerin bir pazar yeri gösteriliyor, alış verişte hile yapan yahudi esnaf maymuna, bir diğeride domuza dönüşüyor, bu animasyonun sonunda Iran'lı program sunucusu, konuklarına, 5 yasındaki minik kıza soruyor; ne oldu o yahudilere diye? minik yavru cevap veriyor; domuza, maymuna dönüştüler diyor. Iste yavrularımıza böylemi ögretiyoruz biz islam dinini?
Başka bir dizide bu animasyon degil, normal dizi. Orda bir yahudi aile konu ediliyor, bu aile bir yahudi dinsel töreni icin, çocuk kacırıyor. Sonrada çocuğu kurban ediyorlar, bogazı kesilen çocuğun kanı, bir büyük kazanda toplanıyor ve dinsel törenleri devam ediyor.
Bunları minik yavrulara televizyon dizisi diye yayınlayarakmı, yarının yetişkin Iran'lıları yetişecek?

Danimarka'daki karikatür mevzusu, kabul edilir nesne degil, bu tip eylemler hatta daha kötüleri onlarca yıldır yapılıyor, medeniyetin besiği olacak batı'da. Ingiltere'de piyasaya sürülen avret mahalinde ayetler yazılı olan donlar, sütyenler ve çarşafları unutmadık.

Italya'da bir gurubun topluca yaktığı Kuran'ları unutmadık, unutmuyoruz, unutmayada niyetimiz yok. Lakin bu yapılan cirkinliklere, edepsizliklerede Arap'lar veya iran'lilar gibi cevap vermeyide hiç mi hiç doğru bulmuyorum.

Islam dinine batı'nın verebilecegi zarardan çok, islam ülkelerinin verdigi zarar beni daha çok üzmüştür ve hala da üzüyor.

Bu olaylar bu şekilde cereyan edince, laiklik sisteminin vasfını ve güzelliğini en derinden duyuyorum. Gazi Mustafa Kemal'e her zamankinden daha fazla minnet ve sevgi duyuyorum. Ruhu şad olsun.
TTK

Çevrimdışı baybars

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 36
eti ne budu ne
« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2006 »
etine buduna bakmadan boyundan buyuk işlere kalkan piyon danimarkayı şiddetle kınıyorum..

Çevrimdışı ferdikaraaslan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
mengü Kağan'dan bir cevap
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2006 »
Biz tek bir Tanrı'ya inanır ve taparız. O'nun emri ile yaşar ve ölürüz. Dünya ile ahirette mücazat ve mükafat da O'na aittir. Tanrı, görünen ve görünmeyen her şeyin halikidir. Allah sizlere kitaplar gönderdi; ama siz onların yazdıklarını tutmazsınız. Bize de gaibi bildiren kamlar (şamanlar) verdi; onların dediklerini yapar ve huzur içinde yaşarız..."

***Mengü Kağan'ın İslam elçisine verdiği cevap
TENGRİ TÜRK'Ü KORUYACAKTIR..
BUGÜN DEĞİLSE YARIN...
BELKİ YARINDAN DA YAKIN

Çevrimdışı adembeg

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 66
Hakaretin suyu ısındı
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2006 »
Kardeşler bu hakaret hadisesinin artık çok uzadığı kanaatindeyim. Artık söylenen söylendi anlaşılan anlaşıldı daha neye gerginlikler yapılıyor anlayamıyorum. bugün yapılan bir mitingde bir siyasi parti bu hadiseyimi kınıyor yoksa reklammı yapıyor belli değil. Çok uzadı hem olanlar İslam camiasında yaşayanlara oluyor. Bir karikatürle nerelere gelindi. Hem yapılan mitinglerde illede abd israil başka birşey bildikleri yok abd israil diyeceğinize şu en basit olayda yaptıklarına bakın. Tepkiler günlük değil bir ömür olmalı nasıl mı? siz düşünün ama böyle olmadığı kesin avrupa niyeti belli etti. Öyle değil mi? Akıllı olup neler yapılır onları düşünelim. Kınamaksa bende kınıyorum.

YESUGA

  • Ziyaretçi
İSLAM PEYGAMBERİNE YAPILAN HAKARET
« Yanıtla #19 : 09 Nisan 2006 »
ALLAHIN SELAMI VE SEVGİSİ TÜRKÜN ÜSTÜNE OLSUN ARKADAŞLAR.ARABIN KALLEŞLİĞİNİ ZATEN BILMEYEN YOK.ÖYLE OLMASA ZATEN BUNLARI YAŞAMAZLARDI.ÇÜNKİ HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR.SU AKAR YATAĞINI BULUR KALDIKİ ZATEN İNANCIMIZDA ŞUNU SÖYLUYOR OYLE BIR MILLET VARKİ YARATILANLARIN İÇİNDE EN SAYGINI EN ŞEREFLİSİ ONLARKİ ANCAK OYLE BI ZAMAN GELECEK DUZENI ONLAR SAĞLAYACAK ADALETİ ONLAR GETİRECEK ÖZÜ BİR SÖZÜ BİR DOSDOĞRU Bİ MİLLETTİR O...SÜPHESIZ İNANIYORUM BUNA
BUNLARI YAZARKEN BILE KALBIM ÇARPIYO HEYECANLANIYORUM ÇOK.DOST ARIYORSAN TÜRKTEN DAHA BÜYÜK DOST DÜŞMAN ARIYORSAN TÜRKTEN DAHA BÜYÜK DÜŞMAN OLMADIĞINI BÜTÜN CİHAN GÖRECEK ...! ÇAKAL NE KADAR KURT TAKLİDİ YAPSADA ASLINI GÖRÜNCE AKLINI YİTİRİR.

UKALALIK OLSUN DIYE YAZMIYORUM YANLIS ANLAMYIN SADECE HISLERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDIM SIZINLE BUTUN ARKADASLARIMA SAYGILAR...
PIRIL PIRIL OLMAK ZEHİR GIBI OLMAK DUNYA VAROLDUKÇA TÜRK OLMAK DİLEĞİYLE
RABBIM BİZİ YÜCELTSİN [/i][/b][/list][/code]