Tipik ülkücü kafa yapısı. Sırf kızıllar için gider amerikayı destekler, amerikancı olur. Abdnin yaptıkları ortada. Türkiyede bir sürü amerikan üssü var, daha kürt yuvası olan kandile giremiyoruz. Ekonomimizi baltaladılar. Sen halen ölmüş gitmiş komünizm için onları destekliyorsun. Türkçü biri ne abdye karşı rusyayı, ne de rusyaya karşı abdyi destekler. Türkçülük bir bütündür. Türkçülük ne anti amerikancılıktan ne de anti rusçuluktan, anti komünizmden ibaret değildir.
Ben bütün sorularınıza açık açık cevap verdim. Sıra sizde.
Mhp'ye oy vermiş olmama içerlediniz: sizin tercihiniz nedir?
Asya-Pasifik'te abd'yi çin'e tercih ediyorum... acaba siz çin'i mi destekliyorsunuz... Uygurları ezen çin'i?
Veya Tatar illerini işgal altında tutan rusları mı destekliyorsunuz?
1.2011 seçimlerinde mecburen mhpye verdim ama bundan sonra mhpye asla oy vermem.Seçimden önce sözde milliyetçilik yap, vatan millet sakarya de seçimden 2-3 ay sonra bütün İslami yasalara destek ver, akpnin koltuk değnekçiliğine talim et. O zaman yok oy moy.
Ayrıca neden sürekli esed rejimi, esed katliamları, esed laflarını kullanıyorsun? Esed sözcüğünü akpliler kullanır hep.
2.Ne alaka rusları desteklemek? Abdye karşı çıkınca rusları, çinlileri kabul etmiş mi oluyorsun? Tam bağımsız olma ilkesi denen bir şey var değil mi? Rusları sonuna kadar eleştiririm, Turan illerinde hep bizi baskı altına almışlardır ama bunun için de sürekli ülkem üzerinde planlar yapan bir ülkeyi desteklemem gerekir diye de bir şey yok. Türkçülük bir bütündür dediğim gibi.