Esenlikler dilerim.Bende Mhp' li değilim zaten arkadaşlar siyasetle işim olmaz Türkçü bir site arıyordum burayı buldum ocak arasam yerini biliyorum zaten ama siyaset biraz kıvraklık ister onuda ben yapmam...
Bu arada üyelik isminde yanlış olan kısmı söylerseniz düzeltirim. Birde ideolojiniz hakkında bilgi verebilirmisiniz yada nerden okurum anlarım...
Üye isminde Türk kelimesi geçiyor ve sen t harfini küçük kullanmışsın.
Eğer samimi bir Türkçü olmaya niyetliysen önce diğer yazıları bik oku, göz at da Türkçü atmosferi daha iyi tanı!
Yazılar derken sanırım otağın içerişindeki bilğileri,makaleleri ve dosyaları kast ediyorsun.Otağın içerişindeki yazıları okuyorum göz atıyorum araştırıyorum.Türkçü atmosferi iyi tanıyorum, yukarıdaki yorumlarımda ismi geçen siyasi partiyide iyi tanıyorum.
Yukarıdaki yorumu yazarken şu düşünçe ile yazdım Bu bölümün adı ''
Esenleşme ve Tanışma'' bu bölüme girdiğinizde diğer açılmış konuların başlıklarında ''
Esenlikler'' kelimesini rahatça görebilirsiniz eğer kör değilseniz.GökTürk34 bunu bilerek kasıtlı olarak yaptığını düşündüm sizde baktığınızda kasıtlı olarak yapıldığını düşünebilirsiniz eğer beyinizin her hanği bir kısımında sorun yoksa.Kısaca düşünçemden ötürü benim Türkçü atmosferi iyi tanımadığımı söylemezsin yukarıda mantıklı bir açıklaması var düşünçemin ırktaşım.
Esen kalın.