Biz de cCc yok ! Türk var Bozkurt var.
Türkçülüğü bilen duyan hiç bir Türk çocuğu gerçek mhp li olmamıştır, bizim gibi oy larını verenler vardır, belki birleşilen bazı davalarda olabilmekte ama yürekten bu partiyi destekleyen bir Türkçü bile olabileceğini ben sanmıyorum.
Mhp kendi yolunu çizmiş, ne ümmetçi nede milliyetçi partidir. 69 kongresinin ardından Ortalıkta sürünüp üç oyun peşine düşmüş Türk düşmanlarını içlerine almış, nemacıların ve rantçıların yönettiği bir parti olmuştur. İçlerinde bir çok Türk evladı vardır ama bunlarda Türkçülere, dinsiz imansız denilerek düşman olarak yetiştirilmektedir.
Mhp nin oy alacağı kitle nasıl Türk çocuklarıysa, bizim hedefimizde mhp nin o gençleridir, bozulmamış, bataklığın çamuruna bulanmamış saf gençler bizimdir. İnancımız mhp nin kendini temizlemesidir ama bu boşa kürek çekmeye benziyor.
MHP, Türklüğün kalbine sokulmuş hançerdir. Türk milliyetçiliğinin bugün yerlerde olmasının ve dünyada emsali görülmeyecek şekil de kültür milliyetçiliğine indirgenmesinin tek müsebbibidir.
Sadece MHP değil BBP de K.Maraş ve Sivas yörelerinde ümmetçi söylemlerle ve mhp den daha koyu bi şekilde , etnik kırıntı kardeşliği edebiyatı yaparaktan milliyetçi kesimden oy alıyor. Şehitimiz olduğu zaman gıkları çıkmıyor. Gemi baskını olduğu sabah Alperen ocakları yürüyüş yapıyor. Sözde asıyorlar , kesiyorlar. Bu nasıl çarpık bir mentalite , ne biçim bir us ? Anlayamıyorum.
Türk Milliyetçiliği ne zaman ki, MHP ve onun sapık ideolojisinden kurtulur, genç bozkurtlara olması gereken Milliyetçiliği aşılarsa; Türk Milleti için Ergenekon'dan çıkış günü, o gündür.
Düşüncelerime karşı gelebilirsiniz, kişiliğime asla!!!
Esen kalın..