Gönderen Konu: ÖNERİ  (Okunma sayısı 22190 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kızıltamu

• Türkçü-Turancı
Ynt: ÖNERİ
« Yanıtla #10 : 16 Ağustos 2007 »
Eğer yüzük yapma işi hayata geçirilirse usta tasarımcılar bizlere bir kaç tasarım yapar bizde arasından oy birliği ile seçeriz
Ya Susturacağız Ya kan kusturacağız

Çevrimdışı İnançu Apa Yargan Tarkan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2007 »
Sayın İnaçu Apa Yargan Tarkan,

O arkadaşımız bozkurtlu vede Üsütnde atsız atamızın imzası bulunan Yüzük tasarlayamazmı :)
Andam dikkatle bakarsan üzerinde zaten bozkurt var ama bozkurdun şekli üzerinde karar veremedik.Atsız Beğ'in imzasını koyarsak diğer yazılarla karışabilir.Atsız Beğ'in imzasını (ZST) ancak şövalye tarzı yüzükte yada kolye ucu olarak tasarlarsak daha uygun olur düşüncesindeyim.

Çevrimdışı İnançu Apa Yargan Tarkan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2007 »
Tamam Güzel Çirkin demiyorum :) Sadace Daha cok seçenek olmalı :)
Andam Kızıltamu'nun dediği gibi usta tasarımcalara bu projeyle gideriz onlar bize alternatif seçeneklerden de mutlaka sunarlar zaten.Birden fazla seçeneğin olmasından yana değilim arasından sadece oy birliğiyle bir tanesini seçip hepimizin standart modelden kullanmasından yanayım.

Çevrimdışı Sinem

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #13 : 17 Ağustos 2007 »
altın veya iyi kalite gümüşten olmalı. bir Türk e bunlar yakışır.en kısa zamanda elle tutulur hale gelirse taşımaktan onur duyacağım bir yüzük.tasarlayanın elleri dert görmesin.           
TÜRKÜM BEN. SADECE TÜRKÜM...

alper_bozkurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 17 Ağustos 2007 »
Bana kalırsa biraz daha anlaşılır ve kalın olmalı. Yüzüklerin efendisi adlı sinema yapıtındaki yüzüğe çok benziyor.

Çevrimdışı Sinem

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #15 : 17 Ağustos 2007 »
yüzüklerin efendisindeki daha yuvarlak hatlı ve altın sarısıydı. ama bir parça daha kalın olması görüşüne katılırım .hatları da mutlaka sert olmalı.fazlası ise amacı aşacaktır . esenlikler

alper_bozkurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 17 Ağustos 2007 »
Fazla kalın olması konusunda haklısın kandaşım.Ancak, rengi veya biçimi konusu ile ilgili değil, İlk bakışta çağırıştırdığını söylemek istiyorum. Ama tasarım açısından olumlu. Üzerinde bazı değişikliklerle olabilir.

Çevrimdışı Sinem

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 17 Ağustos 2007 »
insanın ömrü boyunca parmağından çıkartmayacağı ve ölünce de kıymet bilen bir evladına bırakacağı bir yüzük olmalı.tasarımıyla ilgilenen değerli arkadaşlar birkaç çeşidin resimlerini siteye yerleştirip oylamaya açarlar.biz de seçeriz.ttk.

Kök-Börü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 17 Ağustos 2007 »

Atalarımıza olan saygıyı gösteren,çağdaş görünümlü ve göze hoş gelen bir model seçiminin daha uygun olacağı kanaatindeyim..

Hep beraber alternatifleri oylamaya sunup;Çoğunluğun seçtiği modeli seçmemizin daha adil olacağını düşünüyorum...

Acele etmeyelim ve en güzeli olsun derim ben..

fatihhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 17 Ağustos 2007 »
................................................................................