0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TELEVISYONDA DÜN BABASI KÜRT OLDUNU ACIKLADI
Alıntı yapılan: yozgatliTELEVISYONDA DÜN BABASI KÜRT OLDUNU ACIKLADIBENCE VURULAN ASKER DE PKK´YA ICINDEN DESTEK VERIYORDUBELKI KENDIZI PKK´LI, BELKI ONLARA ATEC BILENE ACMAMISTIRISTE BÖYLE KÜRTLER HEP KÖSTEBEK OLUYOR.
utandım....sizden utandım..damarımda akan kanın sizinkiyle aynı soydan gelme olasılıgından utandım..size bu ulkeyı emanet edenlerden utandım..sizin kendinize Türk demenızden utandım...19 yıllık hayatım boyunca bana Türkün ne büyük bir ırk oldugu anlatıldı..Türk ırkının ne merhametli ne deger bilen bir ırk oldugu anlatıldı..şimdi sizin için şehit düşen birini kürt oldugu için degersiz oldugunu söylüyorsunuz..fark ne biliyormusunuz o hayatının baharında bir Türk devleti için öldü siz şu yaşıyor ve yorumlar yazıyorsunuz...allah mekanını cennet eylesin..ha bir de NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE.....[/b]
SON ZAMANLAR´DA YENI ÜYE OLAN INSANLAR BIR TUHAF MI NE? BU SITEYE GIRMEDEN ÖNCE KURALLARI OKUSANIZ YA, KARDESIM! HAYRET BIRSEY! SEN kürtlere KARSI DUYDUGUN MERHAMETI VE KARDESLIGI BASKA YERDE ANLAT!