Gönderen Konu: Şırnakta Operasyon : 3 terörist ölü,1 er şehit  (Okunma sayısı 10641 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kayrakan_GokBoru

• Türkçü-Turancı
    • KKGB
Şırnakta Operasyon : 3 terörist ölü,1 er şehit

Güvenlik Güçlerince 23 Nisan 2006 günü Şırnak İli Bestler ? Dereler kırsalında icra edilen operasyon esnasında bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşılmıştır. Güvenlik Güçlerinin dur ihtarına uymayan terör örgütü mensuplarının açtığı ilk ateş sonucunda Mardin-Nusaybin Nüfusuna kayıtlı P.Er Seyithan YELBOĞA şehit olmuş, üç terör örgütü mensubu öldürülmüştür. Bölgede yapılan aramada üç Kaleşnikof Piyade Tüfeği ele geçirilmiştir.
Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik operasyonlara devam edilmektedir.

Kaynak : Şırnak Valiliği

Not:Mardin-Nusaybin'e kayıtlı olduğuna göre büyük olasılıkla kürt müdür?Mardindeki Türk köyleri hangileridir?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.kürt ise yasını tutmayacağım da... K.K.G.B

yozgatli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2006 »
TELEVIZYONDA DÜN BABASI KÜRT OLDUNU ACIKLADI

• Türkçü-Turancı
    • KKGB
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2006 »
Alıntı yapılan: yozgatli
TELEVISYONDA DÜN BABASI KÜRT OLDUNU ACIKLADI

Fazla muhabbete değmez o zaman....Bunlar tanzimata kadar askerlik yapmayıp da dağa kaçarken kurtulamayıp zorla askere alınıp çanakkaleye gönderilip geberen,sonra da günümüzde kardeşlik edebiyatına malzeme olan birkaç kürde benziyor.Değeri yok.

yozgatli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2006 »

BENCE VURULAN ASKER DE PKK´YA ICINDEN DESTEK VERIYORDU
BELKI KENDIZI PKK´LI, BELKI ONLARA ATES BILENE ACMAMISTIR
ISTE BÖYLE KÜRTLER HEP KÖSTEBEK OLUYOR.

• Türkçü-Turancı
    • KKGB
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2006 »

BENCE VURULAN ASKER DE PKK´YA ICINDEN DESTEK VERIYORDU
BELKI KENDIZI PKK´LI, BELKI ONLARA ATEC BILENE ACMAMISTIR
ISTE BÖYLE KÜRTLER HEP KÖSTEBEK OLUYOR.

Kesin bir bilgim yok bir şey söyleyemeyeceğim ama kürttür yapar.Kardeşlik safsatasına gelmemek lazım.

kurthan_87

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2006 »
yazdıgınız yazı içeriğinden dolayı üyeliginiz en kısa zamanda iptal edilecektir
hasta_kurt

yozgatli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2006 »
Alıntı yapılan: kurthan_87
utandım....sizden utandım..damarımda akan kanın sizinkiyle aynı soydan gelme olasılıgından utandım..size bu ulkeyı emanet edenlerden utandım..sizin kendinize Türk demenızden utandım...19 yıllık hayatım boyunca bana Türkün ne büyük bir ırk oldugu anlatıldı..Türk ırkının ne merhametli ne deger bilen bir ırk oldugu anlatıldı..şimdi sizin için şehit düşen birini kürt oldugu için degersiz oldugunu söylüyorsunuz..fark ne biliyormusunuz o hayatının baharında bir Türk devleti için öldü siz şu yaşıyor ve yorumlar yazıyorsunuz...allah mekanını cennet eylesin..ha bir de NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE.....[/b]

YA BENI IYIDINLE T.S.K.DA ASKERLINI YAPAN KÜRTLER PKK´YA ISTIHBARAT VERIYOR PKK´DA ONA GÖRE KACIYOR OYÜZDEN PKK YILLARCA TERÖR YAPIYOR HERSEY KÜRTLERIN YÜZÜNDEN SADECE TÜRK SOYLU ASKERLER SEHIT OLUR VATANI ICIN
TÜRK SOYLU ASKERLER VATANI ICIN SEVE SEVE SEHIT OLMAYA GÖZE ALIYOR O YÜZDEN

• Türkçü-Turancı
    • KKGB
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2006 »
Alıntı yapılan: kurthan_87
utandım....sizden utandım..damarımda akan kanın sizinkiyle aynı soydan gelme olasılıgından utandım..size bu ulkeyı emanet edenlerden utandım..sizin kendinize Türk demenızden utandım...19 yıllık hayatım boyunca bana Türkün ne büyük bir ırk oldugu anlatıldı..Türk ırkının ne merhametli ne deger bilen bir ırk oldugu anlatıldı..şimdi sizin için şehit düşen birini kürt oldugu için degersiz oldugunu söylüyorsunuz..fark ne biliyormusunuz o hayatının baharında bir Türk devleti için öldü siz şu yaşıyor ve yorumlar yazıyorsunuz...allah mekanını cennet eylesin..ha bir de NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE.....[/b]

Ne biliyorsun?Bizzat kendisi yahut ailesi ile tanışıklığın var mı?Çanakkale'ye zorla gönderilip geberen 3-5 köpeğin(Ölen Türk nüfusuna göre gerçekten 3-5) şahsında bütün kürtleri görüp kardeşlik ilan eden kafa ile seninki aynı kafa....Şayet bir anlık merhametiniz tuttuysa da bu iletiyi yazdıysanız böyle şeylere aldanmayın soğukkanlı olun kendinize gelin.Fakat Türk ırkçısı değilseniz boş yere bu otağa üye olmayın.

TTK

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2006 »
SON ZAMANLAR´DA YENI ÜYE OLAN INSANLAR BIR TUHAF MI NE? BU SITEYE GIRMEDEN ÖNCE KURALLARI OKUSANIZ YA, KARDESIM! HAYRET BIRSEY! SEN kürtlere KARSI DUYDUGUN MERHAMETI VE KARDESLIGI BASKA YERDE ANLAT!

• Türkçü-Turancı
    • KKGB
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2006 »
Alıntı yapılan: aslanargun
SON ZAMANLAR´DA YENI ÜYE OLAN INSANLAR BIR TUHAF MI NE? BU SITEYE GIRMEDEN ÖNCE KURALLARI OKUSANIZ YA, KARDESIM! HAYRET BIRSEY! SEN kürtlere KARSI DUYDUGUN MERHAMETI VE KARDESLIGI BASKA YERDE ANLAT!

Üyelik için yönetici onayı gerekmediği için sentezcilerin,kürdofillerin,kürtlerin en çok dadandığı otağ bu otağ...Ama HunTürk kandaşımın yönetici onayı için vakti yok ne yapalım.Gelen gelsin.Kovarız.

TTK