başlıktada dediğim gibi Türkçüyüm ileri derecede ama Atatürk'ü sevmiyorum.Toplumda benim gibi düşünen insanlar var mı merak ediyorum?
Bazılarının neden Atatürk'le bu kadar derdi var bir türlü anlamıyorum.
Tarikat ve cemaatlerde ta ilk günden beri özellikle yoğunlaştırılmış Atatürk nefreti üzerine bir yapılanma olduğunu biliyor ve görüyoruz. Bazı sol gruplarda da bu nefrete tanık olunmaktadır. Ve hatta kendisini milliyetçi sağ olarak tanımlayan siyasi partilerin bir çok taraftarı ve hatta yöneticisinde bile tarikat ve cemaatlerin oluşturduğu yoğun propagandanın etkisiyle Atatürk nefreti ya da en asgari haliyle Atatürk'ün önemsiz ve gereksiz görülerek sıradan bir figür gibi değerlendirilmesi eğilimlerine tanık olmaktayız.
Şu yukarıda alıntı yaptığım ifadeler belki bir meczubun, belki kendini bilmez bir cahilin ya da aklınca bizimle kafa ve geyik yapmak isteyen bir internet faresinin sıçmıkları olabilir ama şu bir gerçek ki Atatürk düşmanlığı ve karşıtlığı üzerine yürütülen sistematik proğram bizim sandığımız ve tespit ettiğimiz derceden daha ileri boyuttadır.
Cumhuriyetin kurulduğu ilk günden beri yürütülen Atatürk nefreti zaman zaman şiddetini artırıp, azaltsa bile kesintisiz olarak sürdürülmüştür.
Milliyetçi iddialarla ortaya çıkan ve etrafına da epeyce adam toplamayı başarmış olan bazı kimselerin ağzından "aman Atatürk'ü boşverelim" mealinde sözlerine şahsen bir kaç defa şahit oldum. Bu sıradan gibi görülen tavır ve duruş bile yıllardır kesintisizce yürütülen Atatürk nefretinin toplum üzerinde ne denli bir baskıya dönüşerek milliyetçilik iddiasındaki bazı kişilerin bile bu baskıdan gocunarak ortama ayak uydurma babından tavırlar aldığının göstergesidir.
Ama kim ne yaparsa yapsın Türk Milletinin derin vicdanında yaşayan Atatürk'ü o vicdanlardan sökmeye kimselerin gücü yetmeyecektir.
Şu anda Türklük aleyhine oluşturulan olumsuz ve karamsar durumun önemli sebeplerinden birisi de milliyetçilerin pasif, edilgen ve pısırıklığıdır. Bu düşmana cesaret vermektedir.
Yani sorunun asıl kaynağı milliyetçimsiliktir..
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.