Irkdaşlarım Allah aşkına söylermisiniz biz kimin ülkesinde yaşıyoruz?Lütfen bilen varsa cevaplasın.Ben artık şaşırdım.
Sabah televizyonu açıyosun pembe diziler.Hemde işe güce yaramaz niye yaşadığı bile belli olmayan Latinlerin.Sabah bunu seyredince aynı Latin kaltaklarının ve hala erkeğim diye dolaşabilecek kadar onursuz piçlerin yaşadığı,bir pembe aşk yaşamak istiyorsun.Hani şu Türk'e yakışmayan cinsinden.İki öpüp koklayp ayrıldığın cinsten.
Sonra saat öğlene doğru geliyor ve tiksindirici bir dizi başlıyor,Cennet Mahallesi.Pis Çingenelerin bütün pis huyları,şahsiyetsizlikleri iyi bir şey gibi gösteriliyor.Bu Çingeneler bugün Kürdoların can kardeşi.Bütün pisliklerde bu iki topluluğun parmağı var.Adamlar çiçek satıyorum diye gizliden esrar,eroyin satıyorlar.Ve bizim televizyonlarda bu itleri saf,temiz,masum kişiler olarak gösteriyor.
Bide diziye şarkı yapmışlar."Romanada çatmak kolay mı?".Afferin size.Doğru Romana çatılır mı hiç?.Onlar beş altı kişi olmadan bir tek Türk yiğidine çatamazlarken,biz Avrupaya Tek başımıza dalan bir milletiz.Doğru biz onlara çatabilirmiyiz hiç.Türk kim,Çingeneye çatmak kim?.
Kürt neyse Çingenlerde aynı bokun yolcusu.Hiçbir farkları yok.
Sonra saat öğlen oluyor ve Kadın proğramları başlıyor.Hani şu bir kaç şaklaban ne idüğü belirsiz şerefsizlerin hazırladığı proğramlar.Bizim bacılarımızda bunu seyrediyor ve evliliğin kötü bir şey olduğuna karar veriyor ve böylece Türk milleti çoğalamıyor.Zaten büyük bir ihtimallede oraya çıkanların çoğu Türk değil.Çünkü Türk ailesi bu kadar kötüleşmiş olamaz.Ama gel bunu bide bizim bacılarımıza anlat.
Saat akşamı gösterirken vurdulu kırdılı,Kürtlerin aşiret dizilerinin tekrarı yapılıyor.Kürtler töreye uygun yaşıyor,Kürtler şöyle yapıyor,Kürtler böyle yapıyor ve sonunda al sana Kürtleri seven bir Türk çıkıyor.Sonra bu Türk ya ümmetçi oluyor,ya solcu oluyor,ya ülkücü oluyor.
Bunlar bitince haberler başlıyor.Aman o da ne?Ben haber değil Kurtlar Vadisi seyrediyorum.Haber mi dedim pardon yanlışlıkla oldu.Haber pardon Kurtlar Vadisi seyrederken ya kendimi içkiye vuracam,yada çıkıp bir kaç kişiyi vuracam.
Tabi her şey gibi bunlarda bitiyor ve showlar başlıyor.Kürt İbonun,Kürt İzzetin,Kürt Yıldızın,Kürt Mahmut'un showları.Aptal aptal hareketlerle kendilerini rezil ediyorlar,bizde bu reziliği seyrediyoruz.Eğleniyoruz gülüyoruz.Halbuki oturup ağlamamız lazım.
Ve yine bir gece oluyor,hava kararıyor uykuya dalacakken şöyle bir geziyoruz kanalları
oda ne!dünyayı kurtaran Amerikanın filmleri.Adamlar kendi egolarını tatmin etmek için her filmde dünyayı kurtarıyor,korkaklıklarını filmlerde kapatıyorlar.Bizde bu filmleri "Vay anasını" diyerek uyumuyor film bitene kadar büyük bir heyecan içerisinde seyrediyoruz.
Tabi bu bazılarında oluyor.Bazıları ise daha yararlı iş yapıyor.Ne bu vatan görevi diyeceksiniz.Bu vatan görevinin adı Televole.Bundan büyük vatan görevimi olur.Yani vatan için şehit düşmüşün,dayak yemişin kime ne kardeşim.Vatan görevi bu işte.Senin şehit düşmenin ne önemi var Petek Dinçözün sabah kahvaltısnın yanında ve ya
Seda Sayanla büyük delikanlı Nihat Doğan aşkının yanında.
Şimdi tekrar soruyorum lütfen bilen varsa cevaplasın burası kimin,ben nerde yaşıyorum?.