Degerli Andalar,
Turan Birligi,Irk ve Dil de birliktelik üzerine yapilanmalidir hersey den önce.Avrupa Birligi yapilanmasi örnek alinabilir.Ilk önce Dört-Bes Devlet birlesip,Üst bir Birlik Devlet kurmali,Temel ilkeleri kurallara baglamali,Ekonomik yönden,diger Türk Yurtlarinda yasayan insanlar icin,her yönden bir cazibe olmali.Sirasiyla,arka arkaya diger Devletler Birlige alinmali,halen Esarette yasayan Irkdaslarimiz,birer birer kurtarilip,Birlige katilmalari saglanmali.
Demokrasi ve Insan haklari(Türk Irkindan olanlar icin) olmaz ise olmaz sartlarindan olmali.
Kurulacak bir Turan Birligi Devleti,Türkcü bir felsefe üzerine oturmali.Her Budun Mecliste temsil edilmeli.
Birlik Devletin baskenti Fergana olmalidir.Cünkü,Türklerin tarihlerinde cok önemli kararlarin alindigi,Türkcülügün halen cok güclü oldugu bir Türk diyaridir orasi.
Benim bu konudaki kisisel görüslerim bu sekildedir.Ayrica,Türkiyenin AB Macerasi,Avrupadan Gün be Gün dislanisi,karsit görüste olanlari bile,Turan Birligi Devleti kuralim fikrine yaklastirmistir.Istensede,istenmesede,Turan Birligi gerceklesecektir.Ben buna kesinlikle inaniyorum.Dünya,bizi buna zorlayacaktir.
Ne Mutlu Türküm Diyene