Gönderen Konu: 12 ŞEHİT DE HAKKARİ'DEN. BU ACIYA YÜREK DAYANMIYOR!!!  (Okunma sayısı 59813 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KENAN KALAK

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
8 askerle ilgili bu gün yazılı basında çıkan fotorafları hepimiz gördük bu bizim ne kadar aciz duruma düşürüldüğümüzün belgesidir bence gurursuz yaşama ölüm tercih edilmelidir ama yapılmadı anlaşmalı dövüş  pkk,abd,akp,dtp ve barzani arasında yapılmıştır.Tarihe dikkat edelim abd bakanı Türkiyeye geliyor sanki  bakın ben size askerler hediye ediyorum gibi ne acıdır ki bu askerleri kurtarmaya dtp milletvekilleri aracılık yapıyor teslim sahnesi tüm dünyanın yazılı ve görsel basınında yer alıyor bu dtp li milletvekilleri hükümetin teklifiyle aracı olduğu söyleniyor Türk askerinin kurtarılması dtp li vekillere kaldıysa bilmem kimlere yazıklar olsun keşke 8 asker kafalarına sıkıpta böyle bir rezalet yaşanmamış olsaydı bu 8 asker işinden abd,pkk,dtp,ve barzani nemalanmıştır Türk ordusu küçük düşürülmüştür bunun aksini düşünenler  gaflet içerisindedirbazı zamanlarda asker kendinide yok etmesini bilecektir TEK GÜVENCEMİZ TÜRK ORDUSUDUR T.T.K 

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

Türk askerinin kurtarılması dtp li vekillere kaldıysa bilmem kimlere yazıklar olsun keşke 8 asker kafalarına sıkıpta böyle bir rezalet yaşanmamış olsaydı bu 8 asker işinden abd,pkk,dtp,ve barzani nemalanmıştır Türk ordusu küçük düşürülmüştür bunun aksini düşünenler  gaflet içerisindedirbazı zamanlarda asker kendinide yok etmesini bilecektir TEK GÜVENCEMİZ TÜRK ORDUSUDUR T.T.K 

Bu sekiz askerin altı tanesi katışıksız kıro, iki tanesi de melez. Yani sekizi de, kanı bozuk soysuzlardan.
Bu, altısı kıro ve ikisi melez sekiz şerefsiz için, Türk askeri ifadesini kullanmamalıyız.
Bu konu, çok çirkin, bir oyunun parçasıdır.
Bu oyunun baş rollerinde, her zaman olduğu gibi, yine kahpe abd var.
Yazılması gereken bir çok konuya, TSK'nın yetki ve inisiyatif sahasına müdahele etmiş olmamak için, şimdilik, değinmiyoruz
Hulki CEVİZOĞLU'nun yazılarını, herkesin okumasınını, tavsiye ederim.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Mete Saltuk

• Türkçü-Turancı
Değerli Kardeşim Kenan Kalak
Ben de önceki mesajımda amacın Türk Ordusu'na yönelik olduğunu savunmuştum. Burada ki amaç cennet vatanımızda en güvenilir kurum olan Ordu'nun itibarını zedelemek. Bence bu olay amacına ulaşmıştır. En azından en güvenilir kurum anketi tekrar yapılsa oy oranının aynı olmayacağı görüşündeyim. Site yönetiminden bu konuyla ilgili bir forum yapılmasıunı talep ediyorum. Saygılarımla

Çevrimdışı Mete Saltuk

• Türkçü-Turancı
Otağ sorumlusuyla aynı dakikalarda mesaj yazdığımız için kendisinin uyarısından habersiz mesaj göndermiş bulunmaktayım. Özür diliyor iyi çalışmalar diliyorum.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

Burada ki amaç cennet vatanımızda en güvenilir kurum olan Ordu'nun itibarını zedelemek. Bence bu olay amacına ulaşmıştır. En azından en güvenilir kurum anketi tekrar yapılsa oy oranının aynı olmayacağı görüşündeyim.

Türk Silahlı Kuvvetleri Türk Milletinin gözbebeğidir.
Dünyanın hiç bir ülkesinde ordusuyla milletin, Türkiyedeki gibi, bütünleştiğinin bir tek örneğine bile rastlayamazsınız.
Türk insanı evladını elleriyle vatanın bağrına emanet ederken bakın neler söylüyor:
1- Vatan sağolsun (Bunu binlerce yıllık kutlu değerleri adına söylüyor.)
2- Bir evladım daha var. Onu da, vatana kurban için, göndereceğim (Bunu Türk Silahlı Kuvvetlerine söylüyor)
3- Allah devletimizin  ve askerimizin yokluğunu göstermesin (Bunu da kutlu değerleri adına Türk Silahlı Kuvvetlerine söylüyor)

Son olaylarda, hasbelkader ölen bir kaç kıro kökenli askerlerin, ki onları hep birlikte televizyonlardan izledik, aileleri dışında bir tek Türk ailesi, ne devlete ve ne de TSK ya tek bir laf etmedi, etmezde.
Onun için, hiç kimse, üç beş ayak oyunuyla Silahlı Kuvvetlerimizin milletin nazarından düşeceği gibi hoş, ama boş hülyalar kurmasın.
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, bırakın itibarının zedelenmesi ve güvenin azalmasını, tam aksine daha da artmış, pekişmiş, Türk Budununun gönlündeki yeri daha da büyümüştür.
Ordu millet kavramı, yalnızca Türk Milletine mahsus bir anlayış ve yaşayış biçimidir.
Türkler, ordusu olan bir millet değil, topyekun ordu olan bir millettir.
Türkçü Bilge Atalarımızın "Bütün Türkler Bir Ordu" sözleri bunun, vecizeleşmiş ifadesidir.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Mete Saltuk

• Türkçü-Turancı
Değerli Kardeşim Üçoklu Börü;
1999-2000 yılları arasında fiili mensubu bulunduğum Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hali hazırda ve ölene dek(her TÜRK gibi) gönüllü bir askeri olarak Şanlı Ordumuz için aynı duygu ve düşüncelere sahibim. Ancak son olaylardan dolayı operasyon için izin alınması gibi sindiremediğim olaylar neticesinde hayal kırıklığı yaşamaktayım. Belki de bu hayal kırıklığının etkisiyle (diğer forumlarda da) yanlış cümleler kurmuş olabilirim. Ancak kamuoyundan izlediğim  tepkiler bu yönde. İnşaallah yanılıyorumdur. Şahsen Şanlı Ordumuzdan şüphe etmek haddim değil. ORDU'YA HİZMET ŞEREFİMDİR.Saygılarımla

Çevrimdışı Çağrıbey

• [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
REHİN KIRO ASKERLERİN, PKK DAN TESLİM ALINMA SAHNESİ.
« Yanıtla #106 : 05 Kasım 2007 »

Yukarıdaki resim, sözde rehin, askerlerin pkk lılardan ayrılma sahnesini gösteriyor.
Gerek pkk lıların ve gerekse rehin kıro askerlerin yüz ifedelerini ve vücut dillerini dikkatlice inceleyin.
Şahsen benim gördüğüm ve anladığım aynen aşağıdaki diyaloğun resmidir.

pkk lı kancık, işveli bir edayla:
    Size ne kadar da alışmış, kısa zamanda kaynaşmıştık.
Rehin kıro asker, içten gelen bir samimiyetle:
    He valla keko, biz de sizi çok sevdik.
pkk lı kancık:
    Sizi en kısa zamanda tekrar aramızda görmek istiyoruz, unutmayın ha!
Rehin kıro asker, gülerek:
    Tabii, tabii. Hiç unuturmuyuz!
pkk lı kancık:
    Fırsat bulursan bizim eve bir uğra, benden haber götür.
Rehin kıro asker:
    Ne demek, başım gözüm üstünedir vallah!
pkk lı kancık, içinden;
    "Lan bu kıro baya yakışıklı çocuktu, aaah kısmet olmadı ki..."
Rehin kıro asker, içinden:
    "Ulan anasını satim, ne acelesi vardı ki hemen teslim ettiler. Kız tava gelmeye balmamıştı. Of ulan offf."
Rehin kıro asker uzaklaşırken, pkk lı kancığa, son defa seslenir:
    Satranç oynarken verdiğin demli çayın tadı damağımda kalmıştır, vallah!.
pkk lı kancık;
    Çay dediğin nedir ki lan kıro? Hele sen bi gel, sana ellerimle yemek yedireceğim...

Ayrılığın hüznüyle son kez sallanan eller...

Şimdi, pkk lı kancık gözlerini kapatıp, tatmin edilememiş sapkınlıklarının fantezilerini kurmakta.
Rehin kıro ise, ihanetlerinin hesabını vermek üzere, Türk Devletinin elinde, sorguda...

Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana...

Saygılarımla.

Çağrıbey

Çevrimdışı Mete Saltuk

• Türkçü-Turancı
Biraz önce izlediğim bir video'da kaçırılan meşhur soytarıların birisi 'burada gerçekleri gördüm,Türk Ordusu silahlı mücadeleyi bırakıp masada çözüm aramalı ve BUNDAN SONRA MÜMKÜN OLDUĞUNCA TÜRK ORDUSUNDAN UZAK DURACAĞIM' gibi cümleler saçmaladı. Sorguda baskı altında söyledim diyecek. Bu tavırlar ne kadar kürtsü değil mi? İstanbul'un işgali sırasında bir ingiliz yazar, ingiltereye geçtiği mesajda 'İstanbul'u işgal etmekle çok büyük hata ettik. Çünkü Türkler esareti kabul etmezler' demiştir. Zaten bunlarında Türk olmadığı ve Türk olamayacağı apaçık ortada. Çünkü TÜRK ASLA ESARETİ KABUL ETMEZ. Saygılarımla

Çevrimdışı yalnız kurt 5

• Türkçü-Turancı
  • **
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.hatam olursa lütfen uyarın.kacırılan askerlerin bırakıldıgı fotografı gördüm.aklıma neden diye bi soru takıldı?... biz bunlar gibi olamıyoruz.bir araya gelemiyoruz.hep bıcak kemige dayanınca sesimiz cıkıyor.artık önümüzü görme zamanı geldi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı KORKUT07

• Türkçü-Turancı
  • **
Hakkari'deki hain saldırıda kaçırılan 8 askerin DTP'lilere teslim ediliş anı kare kare görüntülendi.

Askerlerin teslim alındığı yer tam olarak açıklanmadı. Ancak kanlı örgüt bu yeri "Medya Savunma Alanı" diye niteledi.

Askerleri teslim almaya Federal Bölge Hükümeti İçişleri Bakanı Hacı Mahmut Osman, Uluslararası Tolerans’ın Başkanı Kerim Sincari'nin yanı sıra, DTP Milletvekili Osman Özçelik, Aysel Tuğluk ve Fatma Kurtulan gitti...

Heyetin kanlı örgüt üyeleri ile verdiği pozlara dikkat... İşte söze gerek bırakmayan fotoğraflar;