Gönderen Konu: 12 ŞEHİT DE HAKKARİ'DEN. BU ACIYA YÜREK DAYANMIYOR!!!  (Okunma sayısı 59815 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KORKUT07

• Türkçü-Turancı
  • **
fotoğrafların devamı

oguz33

• Ziyaretçi
8 askerin esir düştüğü ilk gün söyledim. Kesinlikle bu iş bir tezgah. Bu askerler de kesinlikle kürt kökenlidir. Çünkü TÜRK askeri esir düşmez. Bunu hiç bir TÜRK kabul etmez. Ölürsün ama asla ve asla esir düşmezsin. Eğer esir düşmüşse zaten ben onun TÜRK'lüğünden şüphe ederim.

TTK.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

• Türkçü-Turancı
Bense tamamiyle hayal kırıklığı içerisindeyim. Başından beri aklımda olan askerlerin bu tür oyuna alet olabilmeleri, sizlerinde dedği gibi TÜRK' lüğünden şüphe etmeme vesile oldu.
Olayon yaşandığı günlerde yazdığım bir ileti aklıma geliyor.
'Şehit olan askerlerimiz onuruyla AY-YILDIZLI sancakları ellerinde ATALARININ yanında, ya bu askerlerin onurunu tayyip nasıl kurtaracak'  demiştim.
Ama yanılmışım onlar zaten onursuz ve satılımışmış...

Çevrimdışı Kurtkaya

• Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
Koskoca Türk Devletini, iki paralık çapulcuya karşı, rezil-rüsvay ettiler.
İnsan kahroluyor.
Türk Devleti ve Milleti, tarihin hiç bir döneminde, bu denli ağır hakarete ve aşağılanmaya maruz kalmamıştır.
Ta ilk baştan yazılmış bir senaryoyla aşağılık sekiz vatan haini kürdü, eşkiyanın eline teslim edip, sırf eşkiyanın propoğandasını yapmak, eşkiyanın meclisteki uzantılarının itibarını artırmak ve abd nin Türkiye'ye karşı elini güçlendirmek için mizansenlerle verip, amaç hasıl oluncada, büyük bir iş başarmış edasıyla, geri aldılar.
Bu ne kadar büyük bir basiretsizliktir böyle?
Türk Milleti, onurunu ayaklar altına seren bu zibidi iktidarın defterini dürmek için, bilmem ki daha neyi bekliyor?
Yoksa bu milletin her iki kişisinden birisi oy vermiş olduğundan, akp nin günahına, kendinide mi ortak görüyor?

Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TESCİLLİ PKK'LI MARDİN'Lİ RAMAZAN YÜCE
« Yanıtla #114 : 06 Kasım 2007 »
TESCİLLİ PKK'LI MARDİN'Lİ RAMAZAN YÜCE

Dağlıca'daki baskından sonra PKK tarafından alıkonulan 8 askerden biri olan Mardinli Er Ramazan Yüce'nin sicili kabarık çıktı!

Ramazan Yüce'nin, askere gitmeden önce Türk bayrağını yakmaktan ve PKK"ye destek vermekten dolayı tutuklandığı, amcasısının, dayısının ve yeğeninin de PKK"ya yardım ve yataklık etmek suçlarından tutuklandıkları öğrenildi.

Yapılan araştırmada Ramazan Yüce'nin 21 Mart 2002 nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylar sonrası, PKK lehine gösteri yapmak suçundan tutuklandığı anlaşıldı.

Bu bilginin ortaya çıkması akıllarda bir başka soruyu gündeme getirdi.

Sivil hayatında PKK lehine çalışmalar yürüten ve bu suçtan tutuklanan bir kişinin nasıl olup da PKK'nın en yoğun saldırı bölgesi olarak seçtiği Şırnak'a ve oradan da sınıra gönderildiği sonusu ise şu ana kadar cevap bulamadı..

Ankara'da askeri bir savcı tarafından sorgusu yapılan Ramazan Yüce'nin 12 askerin şehit edildiği çatışmada PKK'ya bilgi sızdırıp sızdırmadığı tartışılıyor..

Kaynak  : http://www.ensonhaber.com/Gundem/91432/Mardinli-erin-sicili-kabarik-cikti.html

Videolar : http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=91147

İşte ihmalin yol açtığı ihanet...

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
Videoları izledim yazıklar olsun diyorum. Çok iyiler, misafirperverler diyorlar utanmaza bak. Onlar senin silah arkadaşını şehit ettiler kahrolası kanı bozuk. Tabi iyi davrancaklar esir alınca, işin ucunda ne tezgahlar var onları nasıl yapacaklardı başka...
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK

Çevrimdışı ERGENEKON TORUNU

• Türkçü-Turancı
  • **
TEK ÇÖZÜM İSTİKLAL MAHKEMELERİNİN DEVREYE GİRMESİDİR.
TÜRKÜN SABRI BİTTİĞİ YERDE DAVASI BAŞLAR BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. AN GELİRKİ BİR ANDA DÜŞMANINI ASİL KANINDA BOĞAN BİRER YİĞİTLER OLURUZ DİNLEMEYİZ KİMSEYİ

oguz33

• Ziyaretçi
TEK ÇÖZÜM İSTİKLAL MAHKEMELERİNİN DEVREYE GİRMESİDİR.

Aynen katılıyorum.
TTK.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

• Türkçü-Turancı
pkkya en ufak maddi manevi yardım ve desteği olan tepeden en alt tabakaya kadar hepsinin idamı hemde TÜRK MİLLETİNİN, ŞEHİT ANALARINI huzurunda..

oguz33

• Ziyaretçi
Kaçırılan askerler hakkında bilgi !!!

1 - ramazan yüce / dtp mardin gençlik kolları
2 - İrfan beyaz / antep dtp gençlik kolları başkanı
3 - fuat başoda / konya - cihanbeyli - dtp gençlik kolları
4 - İlhami demir / ağrı - patnos dtp gençlik k.
5 - halis tan / adana dtp genç.kol.
6 - Özhan Şabanoğlu / hatay dtp genç.k.
7 - mehmet Şenkul / niğde - Çavuş / araştırılıyor

TTK.