Gönderen Konu: 12 ŞEHİT DE HAKKARİ'DEN. BU ACIYA YÜREK DAYANMIYOR!!!  (Okunma sayısı 59818 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KENAN KALAK

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Sokaklara çıkıp Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diye mitingler yapılıyor neyazık ki aklı başında olan her insan bu işin söylevden öteye gitmediğini biliyor delikanlıca,samimice daha bölünecek neyi kaldı Koskoca Türk devletinin 8 Askerini it soyları teslim alıyor ve biz daha icazet bekliyoruz nerede bizim büyüklüğümüz Türk milletinin kendini bir silkelemesi lazım abd bizim müttefikimiz imiş biz birde nato üyesi bir ükleyiz neden nato üyedi ülkeler bu işe sessiz kalıyor bunu ben biliyorsam devleti idare edenler daha iyi biliyor bu it soylarına sınırlarımızı açanlar pasaport verenler bunları kardeş ilan edenler bu Vatana ihanet etmişlerdir Vatana ihanetin ölçüsü olurmu Elif Şafak,Orhan Pamuk,Yaşar Kemal ve daha çok satılmışlar bunların Türklüğe;Türk Milletine Hakaret ettiklerini ben Türk olduğum için biliyorum bu satılmışları Cumhuriyet balosunda görünce ben başka ülkede yaşadığımı sandım T.T.K

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Dağlıca'da askerlerimizin şehit edildiği o menfur olay oldukça karışık ve soru işaretleriyle dolu.
Spekülasyonlara çanak tutmamak adına pkk nın rehin aldığı söylenen askerlerle ilgili Genel Kurmay'ın resmi açıklaması yapılana kadar suskunluğumuzu devam ettireceğiz.
Bu olay üzerine şanlı Mehmetçiğimiz hainlere dünyayı dar etmiş, inleri başlarına yıkarak, o günden bu yana 150 civarında kürt alçağını kızıl tamuya göndermiştir.
Maalesef bu operasyonlar sırasında, muhtelif operasyon bölgelerinde, toplam altı şehit daha verdik.

Bu resmen bir savaştır ve Türkiye pkk ile değil abd, israil ve avrupa ülkeleriyle savaşıyor. Haçlı batının ikiyüzlü ve sinsi kimliği yine karşımızda. Her zaman olduğu gibi, bu gün de, maşalarını ileri sürüp kendisi maşalar için lazım gelen her türlü savaş gerecini, istihbaratı ve lojistik desteği sağlıyor.

İran, Irak ve Suriye sınır bölgelerinde Mehmetçiğin ablukaları hainlerin  kaçış yollarını tıkamış ve tamamen dar bir alana sıkıştırarak imha edilecek duruma getirmiştir.
Bölgeye aralıksız olarak, ağır silahlar ve askeri mühimmat sevkıyatı yapılmakta, böylelikle- şayet tayyip tarafından 5 kasımda patronu bush'la yapacağı görüşmesi sonunda bir yan çizme olmazsa ki, son demeçleri bunun sinyallerini veriyor- sınır ötesi harekatın hazırlıkları da ikmal edilmektedir.

Biz Türk Ordusuna inanıyor ve güveniyoruz.
Her şart ve durumda ordumuzun yanındayız.
Gererek kalemimizle, gerek maddi, gerek manevi ve gerekse bizzat ordumuz bünyesine katılarak, fiilen silahlı mücadele de vereceğiz. Bu namus, haysiyet, onurlu bir yaşam ve Türk olmanın gerektirdiği bir borçtur.

İşbirlikçi kalemler, satılmış beyinler, kardeşlik masallarıyla afyonlanmış özürlüler birer birer arz-ı endam edip, bilinç altlarında ve genlerine varıncaya kadar işlemiş olan Türklüğe karşı nefret ve düşmanlık dürtüleriyle, neredeyse lafı "Türk Milleti suçludur" demeye kadar götürüyorlar. Bütün bunları yaparken kullandıkları terminoloji ise; vatandaşlık, insan hakları, geri bırakılmışlık, dil serbestisi, yükselen Türk şovenizmi, Bask modeli, federasyon, uzlaşma, masaya oturma vs. gibi bir sürü zırvalar içermektedir.

Devam eden operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimize Yüce Tanrı’dan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim.

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

TARIH   : 04 Kasım 2007
NO       : BA - 30 / 07

Alıntı

1.   22 Ekim 2007 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Hakkari / Dağlıca'da PKK terör örgütü mensupları ile meydana gelen çatışmada 8 TSK personeli ile irtibatın kesildiği bildirilmiştir.

2.   Anılan 8 personel 04 Kasım 2007 tarihi itibarıyla TSK bünyesine katılmış bulunmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu askerlerden birisi pkk nın televizyonunda, Türkiye aleyhine, olmadık laflar eden kürt piçinin birisiydi.
Ayrıca bu askerlerin hemen hepsinin kürt olduğu ve abd nin Türkiyenin tansiyonunu düşürmek için, bush-erdoğan görüşmesi öncesi, abd tarafından Türkiyeye teslim edildiği söylentileri dolaşıyor.
Yine söylentiler arasında bu askerlerin planlı bir şekilde rehin alınıp(saf değiştirip), hem Türkiyenin itibarını zedelemek için kullanıldığı hem  askeri gücümüzü zayıf olarak gösterme amacıyla ve hem de, bu bölgede abd dışında kimse bir şey yapamaz mesajı verilmek için böyle bir mizansen yapıldığı, dolaşıyor.
Özellikle Hulki Cevizoğlu'nun, bu husutaki, yazıları çok dikkat çekicidir.
Kimin ne dediği pek önemli değil. TSK nın tavrından başkası, bizi ilgilendirmiyor.
Bu sekiz askerle ilgili son kararı verecek olan, TSK'dır.
İzleyeceğiz...

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı gurturk

• Türkçü-Turancı
Üç tane k ................ ekranlarda şov yapıyor,bunları kim görevlendirdi,kimlerin haberi var?,.

Çevrimdışı Mete Saltuk

• Türkçü-Turancı
Yeniçağ Televizyonu Pazartesi günü kayıp askerlerin, k. ırak'ta yapılan baskınla ele geçirildiğini ve kara yoluyla Diyarbakır'a getirildiğini, askerlerin burada(o an için) sorgulandığını ve resmi açıklamanın henüz yapılmadığını net bir biçimde ve ısrarla vurguladı.(Köye girirken ve çıkarken kaç pkk lının öldürüldüğüne varana kadar bütün detaylar canlı bağlantıda telefonla anlatıldı) Ancak üzerinden günler geçtikten sonra arabuluculuk adı altında meclistekileri şirin göstermek için böyle bir tezgah hazırlandı. amerikada kokain kullanan ünlüleri manşet yapan medya bu habere(asparagas veya iddia dahi olsa) 1 satır yer vermeyerek resmen kulağının üzerine yatmıştır.(ki anladığım kadarıyla burada amaç T.S.K. ni pasif göstermektir)  Bu tezgaha alet olan tüm hükümetsever yalakaları lanetliyorum. Saygılarımla

Çevrimdışı TÜRKEL

• Türkçü-Turancı
  • **
8 ASKER
« Yanıtla #95 : 05 Kasım 2007 »
 İki gündür 8 askerin teslim edilmesi yada serbest bırakılma haberlerini okuyoruz. Gülmek isterken kan ağlıyoruz, dünya üzerinde küçük düşürülmüş (burası için herkesten özür diliyorum ama) bir ülke konumunda iken 3 kürtün antlaşma imzalayarak aldıkları 8 asker için göbek atım oynayanlardan değiliz. 8 asker arkadaşları şehit olurken teslim olmuşlar ve televizyonlarda kürtlerin propogandalarını yapmışlar, şehit olan arkadaşlarını düşünmeden gülerek çay içmişlerdir. Onun için onlara Mehmetçik demiyorum ve demiyeceğim. Türk evladı isen pkknın oyununa gelmen gerekmezdi, düşün arkadaşların şehit olurken ülkeleri için savaşan binlerce Mehmetçik varken sen orda yan gelip yattın bunu hak ediyorsunuz. Ben bu şartlarda teslim olmam demen gerkli iken pkklıları önünde el pençe divan durmak niye. Bu ülkeyi parçalamak isteyenlerin eline bu kozu verirken Türk milletinin yüzüne nasıl bakacaksın, ananın, babanın elini öperken, nasıl helallık diliyeceksin. Bizler sizlerden şerefli bir hareket beklerken arkamızdan vurdunuz, sana dokunmayan yılan dokunacak kimseyi bulamayınca senide sokacak sizler çocuklarınıza bu olayları hangi yüzle anlatacaksınız.
Gülüyorlar,
Bizler kan ağlıyoruz,
Artık pkkya karşı sınır ötesi harekat belirsiz bir tarihe ertelendi,
Bundan sonra her şehit kanında bu 8 askerin de katkısı vardır,
Bunları yazarken ianılmaz duygular içindeyim.
Beni de askere alın diyen 8- 15 yaşındaki kız ve erkek çocuklarına nasıl cevap vereceğiz,
Benide askere alın diyen analarımıza, babalarımıza nasıl cevap vereceğiz,
Askere gitmek için askerlik şubelerinin önünü dolduranlara ne diyeceğiz.
Türk şerefsizce yaşayamaz.
T.T.K.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Ynt: 8 ASKER
« Yanıtla #96 : 05 Kasım 2007 »
8 askere köstebek ve Youtube sorgusu
   5 Kasım 2007
Hakkari'deki hain saldırının ardından 14 gün irtibat kurulamayan 8 asker dünden beri istihbaratçılar tarafından sorgulanıyor.

Hakkari Dağlıca'daki hain saldırının ardından irtibat kurulamayan ve dün TSK bünyesine tekrar katılan 8 asker,şu sıralar istihbarat yetkilileri tarafından sorgulanıyor.
İstihbarat birimlerinden sonra 8 asker, askeri savcı tarafından sorgulanacak. Sorgulamanın ardından askerler hakkında dava açılıp açılmayacağına karar verilecek.

İŞTE ASKERLERDEN CEVABI ALINACAK SORULAR:

1- Baskın nasıl yapıldı?
2- Baskında kimler kusurluydu?
3- Gönüllü olarak teslim olan oldu mu?
4- Aralarında köstebek var mı?
5- Uçurulan köprüden geçiş saatlerini terör örgütüne bildiren birileri var mı?
6- Terör örgütü propagandası yapan televizyona çıkıp teröristler için "gerilla" ifadesini kullanan ve Türkiye Cumhuriyeti'ni rencide eden ifadeler kullanan askerler, bunu kendi rızaları ile mi yoksa baskı altında mı söylediler?
Hatırlanacağı gibi görüntüler daha sonra Yotube'da yayınlanmıştı.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı gurturk

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #97 : 05 Kasım 2007 »
O 8 asker ,herkesten özür diliyorum asker dedim ki onlar asker tümcesini bile haketmiyorlar; 8 şahıs ki yarısının kürt olduğu kesin  onlardan beklenir ama TÜRK kökenli kaç tane bilmiyorum ama eminin analar onlara kına yakıp askere gönderirken ,hadi oğlum askere ama çatışma anında şehit olup bizi ağlatacağına  teslim ol mu dediler? . Bizim TÜRK örf ve adetlerimizde teslim olmak varmı?böyle durumda Başbuğ ATATÜRK NE DEMİŞ Çanakkalede ,merminizmi bitti,süngünüz varya,süngü taktırdım.Eğer merminiz bittiyse şehitlerin mermisi var oda bittiyse süngü takınve TÜRK kanının o kadar ucuz olmadığını ispatlayın , onuda yapamıyorsan sık başına bir tane.En çok canımı sıkanda 3 tane kürt itinin dünden beri shov yapması.

Çevrimdışı TÜRKEL

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #98 : 05 Kasım 2007 »
************************ sayfasında Mehmetciğin boğazlarının kesildiği yazıyor, o 8 kişi ise 3 kürte shov izni veriyor bizlerin canı sıkılıyor, bizlerin yürekleri kanıyor

YÖNETİCİ NOTU: KARA PROPAGANDA YAPANLARIN LİNKLERİNİ VERİP REKLAMLARINI YAPMAMAYA ÖZEN GÖSTERELİM LÜTFEN.

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #99 : 05 Kasım 2007 »
Verdiğin köprü daha önce 'ülkeyi Türkler böler' sözde araştırmasının haber kaynağı olan yer. Ayrıca o söyleşinin yapıldığı kişi uzman falan değildir. Çok yıpratıcı yazıları da bulunuyor. Verilen haber kaynağını doğru ve sağlıklı bir kaynak olarak görmüyorum.
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK