Gönderen Konu: HEDEFİMİZ YALNIZ KÜRT DEĞİL, KÜRTLERİ ÖNE SÜRENLERİ UNUTMA..!  (Okunma sayısı 22489 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Değerli Yöneticilerimiz Afşar Beği ile Üçoklu Börü Beğ'in tespitleri hakikaten yerinde ve doğrudur.  Biz Türkçüler, Don Kişot gibi Yel Değirmenlerini Dev zannerek saldırmak hastalığından kurtulmak durumundayız.

Şu anki süreç içerisinde Düşmanlarımız olan emperyalist güçler şunlardır:

1)Amerika+İngiltere
 2) İsrail
 3) Avrupa Birliği Ülkeleri

bir de bunların maşaları olan artık zikretmekten gına gelip imtina etmemiz gereken soysuzlar mevcut...

Son olarak eklemek istediğim BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK ve silah arkadaşlarının TÜRK MİLLETİ ile birlikte kazandıkları KURTULUŞ SAVAŞIMIZDA karşımızdaki iç ve dış düşmanlar çok daha fazlaydı. Savaştan zafer ile çıktık, Birlik ve Beraberliğimiz tesis edildi.

Dünyanın gıpta ile baktığı BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK'ÜN silah arkadaşlarının ve Soylu Atalarımızın inşa ettiği eseri korumak durumundayız. Bunun için gerekirse yukarıdaki tüm düşmanlarla yapılacak olan kanlı savaşlara girebiliriz. 

Lakin BAŞBUĞ ATATÜRK'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebed payidar kalacağına, Milli Birliğimizin ve Ülke Bütünlüğümüzün, Vatan Topraklarının korunması için Bütün TÜRK Milleti'nin tek yumruk, tek yürek halinde birleşeceğine olan inancımızı sürdürmeliyiz.  Dünyada her zaman EN GÜÇLÜ OLANLAR HAYATTA KALABİLİRLER. Bizde de o güç mevcuttur. Bu gücü zamanında ve yerinde kullanırsak, düşmanlarımızın Ülkemiz ve Milletimiz leyhine uyguladıkları hain planları sona erdirmeyi başaracağız.

Not: 11 Kasım 2007 Pazar günü düzenlenecek olan Ankara Toplantısı, Türkçülerin birbirlerini tanıyıp, toplanmaları, kenetlenmeleri açısından olumlu bir başlangıç olacaktır.

TTK

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Cenghis Khan

• Ziyaretçi
Değerli Andalarım,

Bu yazıdan, bir arkadaşımız sanırım "kürdleri görmezden gelelim ya da onlara dokunmayalım, kardeş kardeş geçinelim" gibi bir ifade çıkarmış. Hayır ! İnce nüansları ve espirileri çok iyi anlamak gerekir. Kürd, hedefimiz değil derken; kürd hangi köyün köpeği ki Türk'ün düşmanı olabiliyor? ya da çapı ne ki düşman olup karşımıza çıksın?

Size çok basit olarak bugün başımdan geçenleri anlatayım. Bahçemde beslediğim 2 tane köpeğim var, inanın ikisini de milyon tane kürd'e değişmem... Akşamüstü büroya dönerken, arabamda NeTeVe radyoyu açıp haberleri dinlemeye başladım. Orada "halkın sesi" diye bir program vardı. İnsanlar telefonla arayıp katılıyorlar ve konuşuyorlardı. Gündem de tabii ki toprağa verdiğimiz canlarımız. Dikkat ettim, sürekli olarak kürdler arıyorlar ve "lütfen galeyana gelmeyelim, hepimiz kardeşiz, biz de bu ülkeyi bayrağı seviyoruz, bin yıldır beraber yaşıyoruz, etle tırnak gibiyiz, Türk kürd kardeştir, ayrım yapan kalleştir" . Evet aynen böyleydi, birebir bu cümleler çıkıyordu ağızlarından. Ne tuhaf, senelerce Türk Milleti vurulup göz yaşı döktükçe, hep bu şekilde seslenmişlerdi o etnik özürlülere; yapmayın kardeşiz diyerek ! ve devran döndü !!! Şimdi sıra onlarda.

Akşam eve geldiğim de ise, annemle birlikte köpekleri alıp dolşatırmaya çıktık. Mahallede beslediğimiz bir köpek te peşimize takılıp bizimle geldi.  Bir ara, karşıdan 3-4 tane toy delikanlı gelirken, önde yürüyen köpeğe seslenip sevdiler geçerken şımarık bir edayla. Annem önde ben biraz daha geriden gelirken, birden bizim oğlanın havalanmasıyla, onu havada tutup sarılmam bir oldu. Anında çocuklar kaçıştılar ama birisi önümde kaldı. Şoka girmiş gibi tellere yapışmış bana bakıyordu. Benim elimdeki köpeğin cinsi rottweiler, saldıracağı zaman kesinlikle sesini çıkarmaz. Sadece oynarken, sevinince ya da heyecanlanınca hırlayıp, havlar. O sebeple ne zaman saldıracağını kestiremem pek. Neyse bir anlık sessizlikten sonra, gence ;geç sen tutuyorum köpeği dedim ama çocuk şokta olduğundan yapıştığı telleri bırakıp ta kımıldayamıyordu. Ağabey lütfen sen geç, ben öyle gideyim dedi. Tam yürüyecekken çocuğun yüzüne baktığım da, diğerleri gibi Türk değil, kapkara bir kürd olduğunu farkettim. Dönüp anneme, keşke bizim oğlanı tutmasaydım, kürdmüş eşşolusu farkedemedim deyince, annem de, bugün ki programlardan bahsetti. TRT'de seyrettiği sabah programında hep kürdlerin aradığını ve adeta yalvarırcasına kardeşiz dediklerini, kendilerinin de bu ülkeyi ne kadar sevdiğini ama garibine gidenin ise bunu hep Diyarbakır'dan ve ya diğer güneydoğu illerinden arayan kürdlerin olduğunu söyledi. Hele radyoda dinlediğim bir tanesi o kadar güldürdü ki beni, kürd olduğu için sürekli insanların kendisini aşşağıladığını, etnik özrü ile dalga geçtiklerini ve bundan dolayı utanç içinde yaşadığını belirtiyordu.

İşte olay budur. Türk Milletinin şuurlanması. Artık ağlama sırası onlarda, kardeşlik masalları anlatma sırası onlarda ve tabii işleri Yüce Türk'ün milli reflekslerini kırmak olan, milliyetçi ve ulusalcı olduğunu iddia(!) eden kurum ve kuruluşlarda...

Bugüne kadar Türk milletinin hoşgörüsünün ve acıma duygusunun arkasına saklanıp her yere sızdılar. Bir PKK propagandası olan "Türk-kürd kardeştir" söylemiyle ile insanımızın gözlerini boyadılar. Şehirlerimiz de, bizler uyanıp ta kendimize gelene kadar her türlü pis ve adi suçları, sapıklıkları yaptılar... Varlıklarıyla kirletip, yaşanmaz hale getirdiler. Biz de senelerce, elimizden geldiğince, her yerde, her ortam da davamızı anlatmaya çalıştık, tüm saldırılara rağmen. Fakat bugün, görüyorsunuz işte Türk bir kere ayağa kalktı, hepsi kaçacak delik arıyorlar, kedi enciği gibi titreyip, af dileniyorlar. Yoook yok, geçti artık. Ok yaydan çıktı bir kere. Bir daha yutturamazsınız bu millete o kardeşlik masallarını. Bu saatten sonra, karşımdakiyle kavga ederken, ayırmak için karşımdakini değil de beni tutan ve yumruk yememe sebep olacak her kim varsa, hepsi aynı kefededir benim için. Hepsi karşı saftadır!

Anlatmak istediğim işte buydu. 3 kuruşluk etnik özürlüleri, hele hele bizim altımızda tebaamız olan sürüleri muhattap alıp adamlaştırmayın. Unutmayın, karşınızdakine yumruk atarsanız, onun da size yumruk atmasını sağlarsınız ama tokat atarsanız, karşınızda ezilir ve ne yapacağını bilemez. Onlar ayağınızın altındaki böcekler... tek seferde üstüne basın, ezin ve geçin ! Böceğe yumruk atmaya çalışmayın !

Hülasa, gelelim düşmana... İşte hedef orada, tam karşınızda. Harp edin, vurun vuruşun, ölün ve öldürün. Size gösterilen hatalı tabelalara aldanıp ta yolunuzu şaşırmayın, yanlış yönlerde zaman kaybedip, oyalanmayın. Yoksa düşürdüğünüz her tetikten çıkan mermi, birgün döner sizi vurur.

Saygılarımla,

TTK

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

• Türkçü-Turancı
Başlığı açan arkadaşımızı anlayabiliyorum aslında..Salt kürt düşmanlığı yapmak, at gözlüğü takmak gibi bişey demek istemiş..
fakat şunu söylemeliyim ki ifade ve özellikle başlık yanlış..
ben de ilk bakışta şaşırdım
bu bir şaka olmalı dedim, ya da bi yerlerden gözetlenme riski mi var dedim
tabi insanın aklına bir sürü şey geliyor..
fakat yazıyı okuyunca asıl anlatılmak isteneni anladım.
sivrisinek ve bataklık meselesi bir nevi..
yani biz bu sivrisineklerden tümüyle kökünden kurtulmamız yetmez.
bu sefer bataklık bize başka zorluklar çıkarır elbet..
ha bu ne olur? etnik ayrımcılık olmaz da, başka bir şey olur
mesela ambargo olur..
yani bi şekilde bu söz konusu dış mihraklar bir taş koyarlar önümüze..
ama tekrar söylüyorum
başlığı açan arkadaş yanlış bir ifade şekliyle başlığı açmışş
ne demek kürtler düşman değildir?
peki dostmudurlar?
kardeşmidirler?
nedirler?
bu yazıyı ilk okuyuşta ürperdim ve şaşırdım birden
biz ki, sizler gibi öz be öz Türkçü arkadaşlarımıza, kardeşlerimize güvenirken, böyle bir söylem açıkçası beni çok üzdü.
yani herkezden beklenir, sizlerden beklenmezdi..
ha beni yanlış anlamayın, sürekli kürtlerle ilgili yorumlar yapalım, sürekli onları tek tehlike olarak görelim demiyorum
şu güzel ülkemin bedbaht talihinde daha binlerce zorluklar ve engeller var,yollarımızda taşlar var bunu elbet biliyoruz.
ama her taşın altından çıkan kürtlerle ilgili fikirlerimiz kimse kusura bakmasın değişmez.
biz size sürekli kürtler aleyhine kötü yazılar yazın demiyoruz elbet.
zaten biz bize benzeriz
hepimizin diması aynı düşüncelerle dolu.
pek bi fark yok
ha belki yorum şeklimiz farklı.
ben bu otağdaki bir editörümün ne düşündüğünü , ne anlatmak istediğini anlayabilirim
ama
gönlü bizimle beraber olan, bizim gibi düşünen ama sadece okuyan ve izleyen diğer kardeşlerim bu başlığı gördüklerinde ve okuduklarında yüreklerinde bir burukluk, bir umutsuzluk hissedebilirler.
arkadaşlar ; eğer biz bir gaye için mücadele ediyorsak ve bunun adına "kutsallık" demişsek,
bizi başarıya götürecek en önemli şey "istikrar ve kararlılıktır"
biz böyle kısır tartışmalar içinde geceyi gündüz ederken,
unutmayın ki atı alan üsküdarı geçmek üzere..
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
ne demek kürtler düşman değildir?
peki dostmudurlar?
kardeşmidirler?
nedirler?

Bu başlıktan ve bu yazıdan kürt düşman değildir ifadesini nasıl çıkardın?
Kürtle düşman olmayalım ifadesini nereden çıkardın?
Kürtle dost olalım ifadesini nereden çıkardın?
Bana bu yazdıklarımın içinde kürt düşman değildir ifadesini bir tek yerde göster, ondan sonra bu yazdıklarını hakaret kabul etmeyeyim ben de!!!

Türkün kardeşi Türktür..!!
Ama elinin kiri ile uğraşmak, onu dünyanın en önemli olayı haline getirmek kendini küçültmektir.

Benim hedefim vatansız- bayraksızlar değil. Onlar elimin kiri. Hedefim onları kullanan ama bazılarınızın görünüşe göre gözlerinin uğraşı vermeye kortuğu İngiltere, ABD.

Atı alanın üsküdarı geçmesini istemiyorsan sen de, diğerleri de bataklıkla uğraşmalılar.  Sivrisinekle değil.
Ben TÜRK Kanı taşıyorum. Büyük bir Soyun, soylu kanını taşıyan, büyük hedefleri olan biriyim. Hedefi küçük olanlar da gidip kumda oynayacaklar. Kendi yarattıkları aslında küçük, ama gözlerinde büyük olanlarla uğraşacaklar.
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

• Türkçü-Turancı
evet öyle bir ifade hiç bir yazıda geçmedi sayın afşar beyi..
gerçekten de yolumuz çok uzun ve çetinmiş
ne diyeyim
dert bir değil bin..
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

Çevrimdışı hakan24

• Yeni Üye
  • *
Arkadaşlar herkes iyi şeyler söylüyorda bu şerefsiz kürtlerin yüzünden yere düşen büyük TÜRK ırkının kanlarının hesabı ne zaman ve nasıl sorulacak?Yoksa üç gün sonra yine unutulacak mı?Tüm Şehidlerimizin ruhları şad olsun.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlığı açan arkadaşımızı anlayabiliyorum aslında..Salt kürt düşmanlığı yapmak, at gözlüğü takmak gibi bişey demek istemiş..
fakat şunu söylemeliyim ki ifade ve özellikle başlık yanlış..
ben de ilk bakışta şaşırdım

ben bu otağdaki bir editörümün ne düşündüğünü , ne anlatmak istediğini anlayabilirim
ama
gönlü bizimle beraber olan, bizim gibi düşünen ama sadece okuyan ve izleyen diğer kardeşlerim bu başlığı gördüklerinde ve okuduklarında yüreklerinde bir burukluk, bir umutsuzluk hissedebilirler.

Sayın YANLIZ KURT(2),

Zarf mı önemlidir, yoksa mazruf mu?
Günümüz Türkçe’sine çevirelim, sorumuzu.
Tarafımıza gelen bir postanın zarfımı önemlidir yoksa, zarfın içindeki, mektup mu önemlidir?
Elbetteki zarf bir kılıftır ve hiç bir mesaj içermez. Asıl mesaj bu kılıfın içinde saklanmış olan mektupta yer almaktadır.
Demek ki zarfı, mazruftan ayırt edeceğiz. Bu çok önemli!!!

Gelelim bir diğer meseleye;
Birçok insanın ve bilgi bağı üzerinden yayın yapan kişi ve kuruşların şahsından yansıyan Türkçülük, toplum tarafından, adeta, salt kürt düşmanlığı üzerine kurgulanmış antikürtçülük gibi algılanmaktadır.
Bizde biliyoruz ki bir çok Türkçü kişi ve kuruluştan algılanan bu yansıyışın özü ve ruhu bu değildir. Belki ifade ediş biçiminde, şu an için en ciddi ve üst düzeyde bir sorun haline getirilmiş olan kürt terörü nedeniyle sadece daha fazla yer veriliyor olmasıdır, o kadar.

Diğer bir husus ise, bu Otağın okuyucu ve izleyicisi olan misafirlerimizin bizim gibi düşündüklerinden asla şüphe duymuyorum ve sırf başlıklar nezdinde karara vararak, bizi değerlendireceklerini de, sanmıyorum.
Eminim ki ziyaretçilerimiz; eklenen her iletiyi, açılan her başlığı, verilmek istenen her mesajı en ince ayrıntısına kadar ölçüyor, tartıyor ve kendilerince kanaatlere varıyorlar.

Sizin de, misafirlerimizin de, dikkatini çektiğinden eminim.
Bizler, bu Otağın yöneticileri olarak, bir istisna olarak bile, hiç bir seviyesizliğe, çelişkiye, dolmuşçuluğa, provaksiyona ve hatta içi boş ve anlamsız iletilerin eklenmesine dahi izin vermedik. Seviyeyi olabildiğince akademik ve ilmi tutarak Otağı, milletimizin "gazını alan" bir yer olarak değil, milli ve tarihi bilgiler ışığında Türk Milliyetçiliği bilincininin gelişmesi için kullandık ve belirlediğimiz bu akademik çizgide de, devam etme kararlılığımızı, sürdüreceğiz.

Bizim izlenme ve reyting gibi bir endişemiz olmadı ve olmayacaktır da. Zira yaptığımız işin büyüklüğünün, öneminin ve ciddiyetinin farkındayız.
Asla Türkçülüğü jarjon anlayışıyla sunmayacak, televole mantığıyla ele almayacağız. Zira burada yazan kişiler, her ne kadar çoğu izleyici tarafından bilinmese de, tanınmasa da; tamamına yakını, gerçek hayatta, Türkçülüğün mücadelesini veren, bayraktarlığını yapıp, her türlü kahpe ve kalleş saldırıya göğüslerini siper eden, Bozkurt ruhlu Başbuğ Atatürk'ün, Bozkurt çocuklarıdır.

Şimdilik bizim bilenimiz ve tanıyanımız belki çok değil ama yarın, üçüncü bin yılın başında, “Şanlı Başbuğ Atatürk'ün izinden yeniden Amasya, yeniden Erzurum, Yeniden Ankara” diyen bu Türklüğün yiğit oğullarını cihan-ı alem bilecek, tanıyacak ve Türklüğün yeniden kurtuluşu için başlattığımız, mücadelenin saflarına katılacaktır.

Son söz olarak;
Biz milletimizin frekansına, ruh ve manasına uygun olanı yapıyoruz. Bu frekansla örtüşen zaten, er yada geç, bu çizgiye gelecektir. Bu frekansı algılayamayanlar ise, kalıpları Türk olmuş olsa bile, ruhlarını yitirmiş mankurtlar olduklarından, bizi anlamayacak ve hiç bir zaman saflarımıza katılmayacaklardır.

Tıpkı, Milli Mücadelemizde, Başbuğ Atatürk'ü anlayamayan, anlayamamakla da kalmayıp, karşısında saf tutanlar olduğu gibi...
Zaten bizim de bu vasıftakilerle işimiz olmaz...

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Alıntı

DTP'li Tuğluk PKK’nın elinde olduğu ileri sürülen 8 asker ile ilgili talep gelirse girişimde bulunacaklarını açıkladı.

Çingenenin yüreği, dayısından gelirmiş.
Boğayı böğürten de, taşşaklarıdır!!!

kürt fahişesi tuğluk denen soysuzun bu açıklaması bile, kanunlar ve hukuk önünde pkk ile işbirliğinin ispatına yeterli delildir. Bu eylemin failinin olağanüstü durumların hukukuna göre Divan-ı Harpte (İstiklal Mahkemesi) yargılanıp telef edilmesi gerekmektedir.

Demokrasi denen, Türk'e saldırma ve ihanet etmenin truva atı olmuş soysuz anlayış, bu ve benzeri kahpelerin sığınağı durumundadır.
Türk Milletinin 40.000 yıllık tarihinde ve devlet geleneğinde gayr-i Türk unsurlar için, demokrasi denen herzenin ne yeri ve ne de adı vardır.
Demokrasi soy, kan ve asalet bakımından eşit ve denk insanlar arasında işleyen bir sistemdir. Bu kahpelerin maymun soyu bile, demokrasi denen çirkef sayesinde, Şanlı Türk Irkıyla eşitmişcesine muamele görmekle kalmayıp, bir de, Türk Milletine düşmanlık etmenin kılıfı gibidir.

Türk Kültür, medeniyet ve töresi dışında kalan ne varsa, hepsi, Türk'ün ruh ve manasına allerji yapan, O'nu kök ve temellerinden uzaklaştıran afyonlar, truva atları ve mankurtlaştırıcı enjeksiyonlardır.
Demokrasi, insan hakları(!), ifade özgürlüğü vs. adıyla batının bünyemize şırınga ettiği bütün kurum ve sistemlerin yegane gayesi Türk'ü özünden kopartıp, dünüyle bağlarını kesmek içindir.

Kalleş ve vahşi haçlılarla, bu kahpe haçlının gayr-i meşru çocuğu abd tarafından sinsice sunulan bütün, sözüm ona medeniyet(!) projelerinin tek amacı: Türk'ü varoluş ve yaşam köklerinden kopartmayı gaye edinmiştir.

Türk milleti iyi bilmelidir ki, önüne sürülen bir avuç kürt kahpeliğini besleyip semirterek, gerçek düşmanlık yapanlar, vahşi haçlı batı ve onun, soysuz genlerinin, azgın kökünden çıkmış abd dir.
Konuşana değil, konuşturana bakın düsturuyla yola çıktığımızda bile, kürt kahpeliğinin köklerinin batıya ve abd ye uzandığını, göreceğiz.

Karşımızda konuşan tuğluk adlı kürt fahişesi olsa da, konuşturanın avrupa ve abd olduğu gün kadar açıktır. Bunun adı önce ermeniydi, sonra yunan ve şimdi de kürt oldu...
Bu haşeratları telef etmekle beraber, haşerat üreten kahpe mahfilleri de ortadan kaldırmak da aklın, tarihin ve yaşadığımız acıların bizlere gösterdiği kanıtlardır.

TTK.

http://www.hunturk.net/forum/index.php/topic,2693.msg17601.html#msg17601
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı atsizcerisi

• Türkçü-Turancı
Arkadaşlar afşar beyin söyledikleri çok doğru tespitlerdir.
Bizler gerçek düşmanlarımızı nedense görmek istemiyoruz yada bize düşman diye göstermek istemeyenler var.
Bankalarımız Haberleşme sistemlerimiz kulladığımız silahları dahi  düşmanımız oldukları aşikar İNGİLTERE,AMERİKA,İSRAİL gibi elindedir.
Artık gözümüzü açalımda maşalarla değilde maşaları tutan ellerle uğraşalım.
İnanın bizi çok zor günler bekliyor ve hazırlıklı olmalıyız
ATSIZIN ÇERİSİ

Çevrimdışı topuz

• Türkçü-Turancı
Afşar Beyi kandaşım;
Yorumlarınızdan birisinde, "Türkçülerin birleşmesi, tek ve korkutucu bir ses çıkarabilmesi, dernekleşmesi, dergi gazete gibi yayın organlarıyla sesini duyurması gerektiği" anlamında sözler sarf etmişsiniz.

Kandaşım, ben Eskişehir'de yaşayan bir gazeteciyim. Bu şehirde temas kurabileceğim kandaşlarımızı nereden bulabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Esenlikler dilerim.

Tanrı Türk'ü korusun!..
Kızıl Elmada Buluşalım!..