Gönderen Konu: HEDEFİMİZ YALNIZ KÜRT DEĞİL, KÜRTLERİ ÖNE SÜRENLERİ UNUTMA..!  (Okunma sayısı 22488 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

• Türkçü-Turancı
:) Elçibey i Tanımıyor..

Şaşırtıcı...

olabilir tongatonyukuk kardeş..
ben kendimi bildim bileli tvlerde gaztelerde clintonlarla buşlarla barzanilerle bin ladinlerle büyüdük
yanlışmıyım andalar?
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
Tamam arkadaşlar konuyu saptırmanın manası yok.Gereksiz ileti eklemeyelim.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
Sayın Afsar Beyi

Cevap vermek hakkımdır diye düşünüyorum.

Buzdağının görünmeyen kısmından bahsetmişsiniz. Karşınızda, buzdağının görünmeyen kısmından bi haber olacak denli dar beyinli biri olmadığını bilin isterim.

Kısa süre önce gönderdiğim yazımı 'lüzumsuz' addetmişsiniz. Eleştiridir, saygı duyarım.

'Ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorum' demişsiniz. Cevap vermeye lüzum görmem. Türk olmaktan gurur duyan bir Türk kızı olarak, cümlenizi saygısızlık kabul ediyorum.

'Ziya Gökalp ve bugünün anlamı nedir bir bak' demişsiniz. Türk Tarihi, Türk Edebiyatı vs hakkında size demeç dahi verebilirim. Ve bundan mutluluk duyarım.

Son olarak beni 'kürtlerin reklamını yapmak' ile itham etmişsiniz. Esefle kınarım. Bu bana ve yazdıklarıma katılan insanlara ağır bir hakarettir.

* Bu sözlerimden dolayı tarafınızdan üyeliğim iptal edilirse hiç şaşırmayacağımı biliniz.

Saygılar
Asena06

Saygı sınırlarını zorlamadığı sürece cevap hakkını kullandı diye hiçbir Türkçü bu otağdan atılmadı. atılmayacak da.

Ama bu başlığın altında yinede değerli Iğdırhan andamın bir lafını hatırlatmak isterim;

YAZMAK GÜMÜŞ, OKUMAK ALTINDIR.

sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı seğmen

• Yeni Üye
  • *
ufak tefek düşünce farklılıklarının olması gayet normal. asena06 ya katılmıyorum diyemeyeceğim. düşüncelerini bu kadar doğru ve seviyeli ifade edebilen birinin yazılarının luzumsuz olabileceğine inanmıyorum. asena06nın kürtlere duyduğu düşmanlıktan dolayı onları aşşağılayıcı yazılar yazmasının reklamla ne ilgisi olabilir.

Çevrimdışı asena06

• Türkçü-Turancı
  • **
Yazmak gümüş, okumak altındır..

Ne kadar doğru ve güzel bir söz.

Okuduğunu anlamak, yanlışa çekmeden, konuyu doğru ayrımsayabilmek ise bir ERDEMDİR !
Türklüğün düşmanları; Türk' ün Tanrı' nın öfkesinden yaratıldığını unutmuş olmalı.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Sayin asena,kürtlere hakaret ve küfür,erdemse?benden erdemlisi yok.Sayin Afsar begini,yanlis anlamakta israr etmeyin,lütfen.Inanin,bende,kürtler askere alinmasin basligini actigima pisman oldum.Biz enerjimizi,sadece kürtlere hakarete,israf etmeyelim.Türkcülük,cigeri bes para etmez hainler konu yapilarak gelismez.Umarim beni yanlis anlamamissinizdir.Saygilarimla
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
Haklısın kandaşım, perdeyle zaman tüketirsek hem perde arkasındakilerin amacına hizmet etmiş oluruz hem de perde arkasındakilerle olan mücedelemizde kendimizde takat bırakmamış oluruz. Perdeyi görmezden gelmeyeceğiz, yırtıp geçip asıl perdecileri ezeceğiz!!!
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Sayın Afsar Beyi
---
------
----------
Son olarak beni 'kürtlerin reklamını yapmak' ile itham etmişsiniz. Esefle kınarım. Bu bana ve yazdıklarıma katılan insanlara ağır bir hakarettir.

* Bu sözlerimden dolayı tarafınızdan üyeliğim iptal edilirse hiç şaşırmayacağımı biliniz.

Saygılar
Asena06

Sayın Asena06;

Öncelikle şunu bilmenizi istiyorum:
Otağ yönetiminin felsefesi gençlerimizi, siz Türk çocukları Bozkurtlarımızı; kaybetmek, kırmak, dökmek değildir. Böyle bir anlayış asla olmamıştır ve hiç bir zaman da olmayacaktır.
Aksine önde gelen ilkemiz, sıkılmış çelik bir yumruk gibi, bir ve bütünleşerek, gerçek amaçlara yönelmektir.

Bizim kendimize, görev ve sorumluluk olarak, addettiğimiz yükümlülüğümüz budur.
Bir de, muhataplarımız olan siz ve diğer, kandaşlarımızın üzerlerine düşen sorumluluklar olacaktır, elbette.

Gerek bu başlık ve gerekse diğer başlıklar altında verilmek istenen mesajlara karşı, mesajların içerik ve amacı iyice anlaşılmadan, haksız ve gereksiz feveran ve alınganlıkların yapıldığı, bir gerçektir.

Anlamadığım şey; yazılan, çizilen şeylerin muhatabı, bu Otağın yazarları olan sizler olmadığınız halde, varsayalım ki bazı aşırılıkların törpülenmesi ve doğru istikamete çekilmek amaçlı olarak, sizler olmuş olsanız bile unutmayın ki “ gurkun( ana tavuk) bastığı cücük (civciv) ölmez..., neden bu derece tepkiler koymak ihtiyacı duyuluyor ki?

Atalarımız "bin bilsen bile, bir bilene danış" demişler.

Şahsen ben, orta yaşı geçmiş birisi olarak burada, gençlerimizin ekledikleri iletilerden yeni yeni şeyler öğreniyor, ufuk ve perspektif geliştirici o kadar çok istifadelerim oluyor ki, anlatamam.
Demek ki, birbirimizden öğrenecek, çok şeylerimiz var!!!
Öğrenmenin yaşı yoktur. Hep birlikte öğrenecek kendimizi, yarınların kutlu savaşı için, hazırlayacağız.

Bir bilek ancak bir başka bileği, diyelim ki on bileği bükebilir. Ya ötesi ? Ötesi yok, bunun..!
Ama yürekli bir akıl; bin, on bin, yüz bin ve hatta milyonlarca düşmanın bileğini, bükebilir.
Akıl, bilek ve yürek! Bunlardan birisi eksik olduğunda yapı eksiktir.
Akıl, bilek ve yürek, bir arada olduğunda istenilen sonuç alınabilmekte ve başarıya ulaşılmaktadır..!
Tıpkı, Bozkurt Başbuğ, Ata'mız gibi....

İşte günlerdir, başta Afsar Beyi andamız olmak üzere, bir çok kandaşımızın, anlatmak istediği incelik ve vermek istediği mesaj budur.
Akıl yaşta değil, baştadır.
Elbetteki kineşecek, danışıp, konuşarak ve en doğru veya en az hatalı ortak bir kanaate varacağız. Amaç budur!
Duygusal ve düşünmeden uzak her hareketin, o an için doğru gibi gözükse de, sonuçta yanlış olduğu ortaya çıkmaktadır.
Demek ki duygusallıkları ve iyi düşünmeden yaptığımız çıkışları, kontrol altına almamız gerekiyor.

Okuduğunu anlamak, yanlışa çekmeden, konuyu doğru ayrımsayabilmek ise bir ERDEMDİR !

Evet size katılıyorum, doğru söylüyorsunuz!

Dedikleriniz bir erdemdir, erdem olmasına ama bir de, Türk Töresinin ve yol büyüklerimizin bizlere emrettiği ve erdemliliği belirgin ve manalı hale getiren, vazgeçilmez prensipler vardır.
Yolda büyüklere, bilgide ululara, savaşta önderlere ve hiyerarşik düzende baştakilere, saygı ve itaat gibi……. 

Belki siz bunu kastetmediniz ama, şu son ifadeleriniz, önceki cümlede sıraladığım ilkelere aykırı düşmüş, tartışma ve fikir beyan etme amacını aşarak; yolda, bilgelikte, savaşta ve hiyerarşik düzende, sizden daha önde olduğunu bildiğim muhatabınızı, ironik bir şekilde, incitecek anlamlar ortaya koymuştur.
En azından benim algıladığım budur!?

Bütün bunları söylerken Otağ  yöneticisi olmanın, sizlere karşı her halükarda haklı ve üstün insanlar olduğunu kastederek, yöneticiliğin demoklesin kılıcı gibi kullanılması gerektiğini kastetmiyorum, elbette.

Demek ki tartışma üslubumuzda da, muhataplarımıza karşı hitap şeklimizde de, ölçülü ve seviyeli olacak; nezaketi, sevgi ve saygıyı elden, bırakmayacağız.

Aksi halde birbirimizle didişmekten, dünya dolusu düşmanla uğraşmaya, vakit dahi bulamayız…

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı topuz

• Türkçü-Turancı
Saygı değer kandaşlarım;
 Tartıştığımız konunun başlığını unutmayalım; "HEDEFİMİZ YALNIZ KÜRT DEĞİL, KÜRTLERİ ÖNE SÜRENLERİ UNUTMA..!"

Evet, zaman zaman tartışmalar sırasında yanlış anlaşılmaların olması doğal, ancak bu otağı da, "Ben sana şöyle söyledim, o bana böyle söyledi" gibi tartışmalarla doldurmamalıyız kanımca.

Bunlar boş konuşmalar...

Afşar Bey'i ciddiye alınması gereken bir tartışma konusu açmış. Kanımca asıl konuya geri dönüp, kendimizi ve fikirlerimizi geliştirmenin zamanı gelmiştir.

Sizden rica ediyorum; bu önemli konuyu, kişisel itiş kakışlarla, "Gümbürtüye" getirmeyelim...

Tanrı Türk'ü korusun!..
Kızıl Elmada Buluşalım!..

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Bunun adı "Kerkük Petrolü" oyunu
   5 Kasım 2007

Fatih ÇEKİRGE YAZIYOR
ÇOK özel bir kaynaktan Ankara’da kapağı henüz açılan kırmızı bir dosyanın birkaç detayını alıyorum...

Soru şu:

- PKK terörü adı altında Türkiye nasıl bir oyunla karşı karşıya?

Şimdi bu kapsamda çizilen manzaraya bakalım....

Irak Cumhurbaşkanı Kürt...

Dışişleri Bakanı Kürt....

Maliye Bakanı Kürt...

Genelkurmay Başkanı Kürt..

İstihbaratın etkin ismi Kürt...

Parlamentoyu iki peşmerge tugayı koruyor.

Kuzey’de bir Kürt devleti oluşturuluyor. Ve başındaki Barzani bütün bu coğrafyadaki Kürt kökenli insanlara doğru "liderlik" mesajları veriyor.

Ama bu ülkede Kürtlerden çok daha fazla Arap ve Şii var...

Buna rağmen devleti devlet yapan en önemli makamlarda Kürtler var...

Diplomaside, maliyede ve kuvvette...

Türkiye bir pazarlığın içine çekilmek isteniyor.

Belli ki ABD Irak’ta kendisine en yakın müttefik olarak Kürtleri seçmiş. Bunun için çalışıyor. Irak yanıyor. Her yerinde bombalar patlıyor. Bir tek Kuzey Irak’ta ses yok. Tek istikrarlı bölge Kuzey Irak yani Kürt bölgesi...

Şimdi dosyadaki detaya gelelim.

Dikkat edin o kadar çok Kürt sorunu dedik ki, Kerkük’ü, Türkmenleri unuttuk.

Oysa Irak petrolünün yüzde 40’ı Kerkük’te. ABD her gün yeni kuyular açıyor. Ne kadar petrol nereye gidiyor bilinmiyor. Ama petrol fiyatları anormal artıyor. Ganimet olarak petrol en kárlı sektör haline geliyor. Ganimet sektörü...

İşte bu noktada Türkiye’nin önüne sürülmesi beklenen "gizli pazarlık" ortaya çıkıyor:

- Tamam biz PKK kamplarını bitirelim, ama sen de buradaki Kürt devletini kabul et. Kürt devleti burada istikrar unsuru olsun.

Tabii Kerkük de içine girecek şekilde...

Evet bu oyunun adı "Kerkük petrolü" üzerine kurulacak Kürt devletidir...

Türkiye bu gelişmeye göre kendini hazırlamalıdır.

FATİH ÇEKİRGE'NİN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN....

ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.