Gönderen Konu: HEDEFİMİZ YALNIZ KÜRT DEĞİL, KÜRTLERİ ÖNE SÜRENLERİ UNUTMA..!  (Okunma sayısı 22487 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Afşar Beyi kandaşım;
Yorumlarınızdan birisinde, "Türkçülerin birleşmesi, tek ve korkutucu bir ses çıkarabilmesi, dernekleşmesi, dergi gazete gibi yayın organlarıyla sesini duyurması gerektiği" anlamında sözler sarf etmişsiniz.

Kandaşım, ben Eskişehir'de yaşayan bir gazeteciyim. Bu şehirde temas kurabileceğim kandaşlarımızı nereden bulabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Esenlikler dilerim.

Tanrı Türk'ü korusun!..

http://www.hunturk.net/forum/index.php/topic,2670.msg17343.html#msg17343

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Düsmanligi,serefsiz,kürtlerle sinirlamak,gercek düsmanlarimizin,tuzagina düsmek,anlami tasir.Basimizda,adam gibi bir hukumet olsa,tek bir kürtü dahi,kendisine muhatap almaz.Bizim,muhatabimizda,düsmanimizda,amerikedir,ingilizdir,avrupadir.Son hain daglica saldirisindaki silahlarin,hangi ülkeye ait olduguna bakarsak,bu bize düsmanimizin kim oldugu hakkinda,iyi bir fikir verebilir.En kisa zamanda,kendimizi kandirmak aymazligindan vaz gecmeliyiz.Bana göre,amerikadan daha tehlikeli düsmanlarimiz,iktidardaki hükümettir
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı asena06

• Türkçü-Turancı
  • **
Sayın Afsar Beyi

Cevap vermek hakkımdır diye düşünüyorum.

Buzdağının görünmeyen kısmından bahsetmişsiniz. Karşınızda, buzdağının görünmeyen kısmından bi haber olacak denli dar beyinli biri olmadığını bilin isterim.

Kısa süre önce gönderdiğim yazımı 'lüzumsuz' addetmişsiniz. Eleştiridir, saygı duyarım.

'Ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorum' demişsiniz. Cevap vermeye lüzum görmem. Türk olmaktan gurur duyan bir Türk kızı olarak, cümlenizi saygısızlık kabul ediyorum.

'Ziya Gökalp ve bugünün anlamı nedir bir bak' demişsiniz. Türk Tarihi, Türk Edebiyatı vs hakkında size demeç dahi verebilirim. Ve bundan mutluluk duyarım.

Son olarak beni 'kürtlerin reklamını yapmak' ile itham etmişsiniz. Esefle kınarım. Bu bana ve yazdıklarıma katılan insanlara ağır bir hakarettir.

* Bu sözlerimden dolayı tarafınızdan üyeliğim iptal edilirse hiç şaşırmayacağımı biliniz.

Saygılar
Asena06
Türklüğün düşmanları; Türk' ün Tanrı' nın öfkesinden yaratıldığını unutmuş olmalı.

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

• Türkçü-Turancı
arkadaşlar birbirimizi daha iyi anlamaya çalışalım
öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
Sayın Afsar Beyi

Cevap vermek hakkımdır diye düşünüyorum.

Buzdağının görünmeyen kısmından bahsetmişsiniz. Karşınızda, buzdağının görünmeyen kısmından bi haber olacak denli dar beyinli biri olmadığını bilin isterim.

Kısa süre önce gönderdiğim yazımı 'lüzumsuz' addetmişsiniz. Eleştiridir, saygı duyarım.

'Ne yapmaya çalıştığınızı bilmiyorum' demişsiniz. Cevap vermeye lüzum görmem. Türk olmaktan gurur duyan bir Türk kızı olarak, cümlenizi saygısızlık kabul ediyorum.

'Ziya Gökalp ve bugünün anlamı nedir bir bak' demişsiniz. Türk Tarihi, Türk Edebiyatı vs hakkında size demeç dahi verebilirim. Ve bundan mutluluk duyarım.

Son olarak beni 'kürtlerin reklamını yapmak' ile itham etmişsiniz. Esefle kınarım. Bu bana ve yazdıklarıma katılan insanlara ağır bir hakarettir.

* Bu sözlerimden dolayı tarafınızdan üyeliğim iptal edilirse hiç şaşırmayacağımı biliniz.

Saygılar
Asena06
Sayın Asena 06;

Her Türkçünün küçük çapta düşünce farklılıkları olabilir.Tartışmalar tabiki olacaktır,olmalıdır.Bu fikirilerinizden dolayı otağdan atılacağınızı sanmıyorum.Burası Türkçülerin Otağı ise herkes kendi doğrusunu,yanlışını koyar ortaya tartışır.Tabiki saygı sınırlarını aşmadan.Ortak noktamız Türkçülüğümüz ve damarlarımızdaki kansa-ki öyle-,bir başlık altındaki ileti için Türkçülerin Otağdan atılması söz konusu değildir diye düşünüyorum.Aksine gün birleşme günü,büyüme günüdür.Her Türkçü burada fikrini saygı ve görüş dışı olmadan söylemelidir.

Esenlikler.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

• Türkçü-Turancı
istemi yabgu abime aynen katılıyorum
gün birleşme günüdür, çoğalma günüdür
çoğalmanın nasıl olduğunu gösterme günüdür!
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

• Türkçü-Turancı
bu arada abi dedim kusura bakma anda
bilmiyorum
fotoğraf eğer seninse benden büyük olduğun kesin

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
Yalnız Kurt (2) andam beni güldürdün Tanrı'da seni güldürsün :) O resimdeki son zamanların en büyük Türkçülerinden Azerbaycan Devlet Başkanı Rahmetli Ebulfeyz Elçibey'dir.

Ben henüz çok yaşlı değilim aksine,genç kuşaktanım.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

• Türkçü-Turancı
ya öyle mi :)
kusura bakma anda
hiç görmemiştim daha önce onu
ama inşallah sen de onun gibi vatana ve millete hayırlı büyük bi insan olursun

tungatonyukuk

• Ziyaretçi
:) Elçibey i Tanımıyor..

Şaşırtıcı...