Gönderen Konu: Kürt Malinı boykott etmeliyiz!  (Okunma sayısı 15961 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AtillaKaan

• Üyeliği İptal Edilmiş
  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Kürt Malinı boykott etmeliyiz!
« : 20 Şubat 2006 »
Degerli kardeslerim, benim hepimizin yasadigini yasiyoruz, Kürtler cogalirken, türkler azaliyor. Neden gelismeler bu yöne dogru gidiyor diye sorarsaniz, anlatayim.
Teröristlerin elinde para var, ve bunlar bos durupta paralarini ceplerine atmiyorlar. Cinlerin türkmenlere yaptiklarini bize yapmak istiyor Kürdolar, yani kendi nüfuslarini cogaltip, kendi hükümetini sececekler bir gün.

Ama bu olanlar mümkün olabilmesi icin milyonlarca dolar lazim, nereden geliyor bu para?

Cok kolay cevapi var, gidin odaniza acin Türk televizyonu, ne görüyorsunuz???

Ibrahim Tatlises
Mahsun Kirmizigül
Özcan Deniz
Yilmaz Erdogan
ve daha neler neler......

Bu Picler Türk halki tarafindan doyruluyor, ve bunlar tesekkürlerini PKK terörü ile gösteriyor.

Madem acik acik ortada olay, neden kimse birsey yapmiyor?

Ehh, simdi problemde burda basliyor, Kürtlerin topladigi Para ile kurulan sebeke yillar üzerinde milleti öyle uyuttu ki, kimse kimin ne oldugunu pek anlamaz oldu, veya "bu terör örgütü ile baglantisi olsa tv'de cikamazdi" diyorlar. Ben bile daha Türkiyede hangi sanatcinin ne mal oldugunu yeni yeni ögreniyorum. En kötüleri harbiden Türk olanlar, ama komunizmi destekleyenler. Onlar Kürtlerin ulasamadigi yerlerin yolunu acarlar, ve daha da cok Terörü desteklerler.

Ne yapmamiz gerek?

Benim aklima gelen insanlarin malina boykott edin, satin almayin, reklamini sadece kötülemek icin yapin!

Mahsun Kirmizigül (bu pic, kürt bayragin yaninda poz veriyor utanmadan)

Ibrahim Tatlises (Birsey demem gerekir mi?)

Yilmaz Erdogan (Tipe bak, cay demle)

Tarik Akan (Damat Ferit olacak pis komunist)

Zara (Yaziklar olsun Zara, seni iyi bilirdim)

Kadir Inanir (Kaynaklarima göre komunistmis)

Emrah (Serefisizi hem ailesi si**ir etti, hem de akrabaglari, daha da Kürdoluga devam)

Ahmet Kaya (Hmm......... tövbe yarabbi tövbe)

Ilyas Salman (Resmen komunist partinin üyesi)

Hülya Avsar (Resmen Kürdo imis)

Özcan Deniz (fazla bilgim yok buna)

Yildiz Tilbe (Ses bir bo.uma benzemiyor, apacip ben kürdüm diye angiriyor)

Azad (Almanyada rap yapiyor pezevengin cocugu, resmen kürtmüs)

Simdilik benden bu kadar, akliniza gelen daha isim veya yorum var ise beni ve kardeslerimizi uyarin. Liste yapalim!

Çevrimdışı pepeoktay

• Türkçü-Turancı
  • **
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2006 »
söylediklerine aynen katılıyorum .Onlar köpek sürüsü gibi çoğalmaya devam edrken bizlerede nufus planlaması falan hikayeleri gibi şeylerle kandırmaya çalışıyorlarAllahtan o kanı bozuk şerefsizler 10 tane doğursada 5 i sakat doğuyor 2 sine 7 yaşına gelmeden araba falan çarpıyor 2si birbirini öldürüyor ama kalan bi tanesi yine başımıza bela oluyor  BİDE saydığın kansızlara bendebirisisni ilave etmek istiyorum Reha Muhtar DENİLEN MEDYA MAYMUNU her taşın altından çıkıyoı şerefsiz onun yüzünden beşiktaşı bile bıraktım

kerim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2006 »
ya  arkadaxlar dediginize valla bende katiliyorum ama  boyle lafla olmaz  bu    sanli  milletin buyun yuce milletin soyunu  kurtmak isteyen lerin  soyunu  onlardan once biz kurt maliyiz  boyle   laf edip durmak olmaz   eger gercekten kendi milletini seven gencler var sa ciksin bende varim eger olacak yapilmasi gereken bir seyler varsa  eger turk milletini  gercekten seviyorsak  milletimize   turk milletine   laf atan ne kadar kopekler var  soyunu  kurt maliyiz   bizim soyumuzu kurtmak degil hakkimizda kotu dusun melerne bile izin vermemeliyiz   ne boyle allah turkku  korusun   yucel t sin diye yaziyorsunuz lafla olmaz allahtan meded    bunlari biz yapacagiz   allahtan yardim  gewlir ama   birzde  bunu yap maya calismaliyiz     LAFLA OLMAZ   KOPEK LERIN ISINI BITIR MESSEK BIZE DEGIL BIZDEN SONRAKI LERE DE GUN YOK

KARTALBALKAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2006 »
HÜLYA AVŞAR ARNAVUTTUR.VE ARNAVUTLARIN Bİ BOKA YARAMAZ AŞAĞILIK BİR IRK OLDUKLARI TESCİLLİDİR.ARKADAŞLAR ÖRGÜTLENMELİ VE SİLAHLI FAALİYETE GEÇMELİYİZ.O ZAMAN AK KOYUN KARA KOYUN ORTAYA ÇIKACAK TÜRK IRKI BU TİP PİSLİKLERDEN KURTULACAKTIR.

kerim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2006 »
KARTALBALKAN  valla  bu sozun  cok guzel dedigigin gibi silahlan maliyiz turkun hakkini yiyenlerin isini bittirecegiz  turkmilletine dunyada kimse yan bakamicak  boyle olmasi lazim  evet ben askere gidip gelince hemen  silahlanacagim

Çevrimdışı bozkurt07

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2006 »
Hülya Avşar'ın babası Ardahan'ın kürtlerindendir. Ardahandaki Avşarlar öz be öz Türk olmasına rağmen kürt bölgesine sürülünce kürtleşmişler. Şimdi de çok azılı kürtçü bir sülaledir.

Çevrimdışı adembeg

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2006 »
HÜLYANIN GEÇMİŞİNE... YAHU KURTULAMADIK ARKADAŞ BU SALAKLARIN HALLERİNDEN. ..TÜNÜ BAŞINI AÇAN BÖYLELERİ NE OLSALAR SOYUNUN HAKKINI VEREMEZ KALDI Kİ NE BOK OLDUKLARI ŞÜPHELİ. BİR KÜRTÇÜLÜKTÜR GİDİYOR. TOPUNU FEZAYA FIRLATACAN GİDİNİN KAHPELERİ

Çevrimdışı AtillaKaan

• Üyeliği İptal Edilmiş
  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2006 »
Bu soysuzlara para yatiran benim icin haindir ve ben onlari düsman olarak görürüm! Benim uyarimi ciddiye alin, harbiden bu picler bütün paralarini PKK terörine ve politika rüsvetine yatiriyorlar.

Ibrahim Tatlises'in mesela ne ihtiyaci var paraya? Her öküzü aldatmis zaten, orospucocugu daha ben Türküm diye gecinsin. Sanki ne bok olduklarini bilmiyoruz. Ama Memleketin %70 daha bunlar iyidir bilmem ne dir, bilmem su. Gözlerini kirparak zevkleri icin devletin batmasina yardimci oluyor.

Allah askina bir Hakkari'de yasayan Türk kardeslerimizi düsünün, ne rezalette yasadiklarini ve hep PKK terörünü düsünün!!! Baska bir toplumda yasadiginiz icin onlarin silahlari size dokunmuyor.

Çevrimdışı KayraKagan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2006 »
Sadece Kürt malı almamakla Onlardan alışveriş yapmamakla kesin çözüm saglanmaz.Gardaşlar Bu dönsüzleri tamamen sindire bilmemiz için cok sistemli çalısılmamız gerekir. Küçük bir örnek bundan  3-4 sene önce Mersin Taşucanda bir olaydan dolayı şehirden bütün kürtler bir şekilde uzaklaştırıldı kimse onlardan aılşveriş yapmadı kimse bir kürt e iş vermede ve daha fazlası böylece temizlenmiş oldu. Onları her yerden uzak tutmamız lazım bu cok zor onlara yaşadıkları her yeri zindan etmek lazım ben kendi çevremde böyle yapıyorum.
Canımızdır, kanımızdır her şeyimiz bu vatan
Bastığın yerleri tanı altında Türk'tür yatan
VUR BOZKURDUM...

Çevrimdışı Alpaslan1071

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #9 : 17 Mart 2006 »
Alıntı yapılan: KARTALBALKAN
HÜLYA AVŞAR ARNAVUTTUR.VE ARNAVUTLARIN Bİ BOKA YARAMAZ AŞAĞILIK BİR IRK OLDUKLARI TESCİLLİDİR.ARKADAŞLAR ÖRGÜTLENMELİ VE SİLAHLI FAALİYETE GEÇMELİYİZ.O ZAMAN AK KOYUN KARA KOYUN ORTAYA ÇIKACAK TÜRK IRKI BU TİP PİSLİKLERDEN KURTULACAKTIR.
Hülya kaşarı tam bir Kürt zocidir.Ardahanmı Karsmı ne oranın kürtlerinden.