Gönderen Konu: Kürt Malinı boykott etmeliyiz!  (Okunma sayısı 15210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı alperhan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 22
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2006 »
irkdaslarim kürtlerin böcek gibi üredigi dogrudur.sadece onlar olsa iyi bu köpeklerin actigi yoldan artik digerleride gidiyor.lazi arnavutu cerkezi süryanisi daha birsürü.valla biz burnumuza kadar pislige batmisiz düsünecek olursak.ama umutsuzluga gerek yoktur irkdaslar.birlik olmak düsünmek gerekir unutmayinki örgütlü inancli bir topluluk akilsiz kalabaliklara herzaman hükm eder..su gercekki artik partilsmenin zamani geldi su kürtler kadar olamiyacakmiyiz yani..büyük bir özlemle bekliyorum..türkcüler celik bir yumruk gibi dünyanin tepesine inecektik..hicbirzaman unutmayalimki "tarihtan önce vardik tarihten sonrada var olacagiz"[email protected]

oguz_kurtarslan

  • Ziyaretçi
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #11 : 26 Mart 2006 »
ABİLERİM KARDEŞLERİM
bırakın şerefsizleri, medyanın kaşarlarını bu sorunun köküne inin:
terörü besleyen kaynak ne biliyor msunuz? o şerfsizlerin ellerindeki silahlar hangi ülkenin menşeyinde ? hemen söyleyeyim amerika rusya fransa italya. sakin olaki salladığımı düşünmeyin hepsi gerçek hepsi birebir yaşanmış. teröristlere yardım ikmali yapan da , silahlarına mermi koyanda, celerine para verenlerde onlar. o yüzden küçük şeyleri bırakın. o yazılanlar ateş olsa cürmü kadar yer yakar.
(yaşanmış bir örnek: pkk ile sıcak temasta iken mehmetçiklerimiz, piçlerin üstünde amerikan yapımı olduğu bilinen bir helikopter ikmal yapıyor ama bayrağı yok )

Çevrimdışı horasan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #12 : 26 Mart 2006 »
OĞUZ KANDAŞIM BU KONUDA SANA SONUNA KADAR  KATILIYORUM HEPİMİZ KÜRT DÜ ŞUYDU BUYDU DERKEN SADECE ONLARI KATIYORUZ
AMA ARKADAKİ DÜŞMANI DÜŞÜNMÜYORUZ İNSAN GÖRDÜĞÜNDEN DEĞİL GÖRMEDİĞİNDEN KORKAR.AMERKA VE İSRAİL  HER ŞEYİN ARKASINDA BU İKİ ÜLKE VAR VE ONLARIN ARKASIN DA DA SİYONİSTLER HER ŞEYİ BUNLAR YÖNETİR.AMERİKA NEDEN IRAK A SALDIRDI BİLİR MİSİNİZ ANA AMAÇ TÜRKİYE DİR ÇÜNKÜ GELECEĞİN YAKITI HİDROJEN DİR VE ONO TUTABİLİCEK TEK ŞEYSE BOR MİNERALİDİR PETROL EN FAZLA 45 İLE 50 YIL ÖMÜRÜ VARDIR BU YÜZDEN ÜLKENİN DÖRT BİR TARAFINI KUŞATIYORLAR DİREK SALDIRAMIYORLAR ÇÜNKÜ KORKUYORLAR HER AĞACIN  ALTINDA BİR KİŞİ OLACAĞINI BİLİYORLAR ÇÜNKÜ.

hercey_vatanicin

  • Ziyaretçi
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2006 »
kürt mali diye bisey yok mal üretmek icin vatan gerek,
onlar benim vatanimda üretiyorlar,
o dagda yasayan yaratiklarin hic ülkesi olmadi,
hep bizim ülkmizin ekmeyini suyunu ictiler sonrada ihanet etiler,
bizim ülekde sarkici oldular sisin aldiniz cd nin parasini teröre(ihanete)
kulandilar ben biliyorum ahmet kayayi da biliyordum sonra pkk li cikti
simdi benim tahminim:1 mahsum kirmizigül, 2 ibrahim tatlises,
3 kivircik ali, 4 hülya avsar, 5 sezen akzu (rum bozmasi), 6 yilmaz erdogan, 7 haluk levent, 8 musa eroglu 9 alisan 10 emrah ve saymakla bitmes izimler var ülkem de sarkicilik yapan kürtleri boykot edin kasedini, cd sini almayin ve herkse anlatin türklü yok edmeye ve türkiyeyi böglmeye salsdiklarini,
sonra cikar saten ortaya bunlarin teröre destek verdi.
(her kürt bir potanzyeli pkk lidir)
Allah türkleri hep korusun

Çevrimdışı AKHUN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2006 »
Efendiler!!! SAKIN ANLI SANLI BAYRAGIMIZIN ÜSTÜNDEKI O KUTSAL KENDI KANIMIZI;SURDA BURDA ITE KÖPEGE KURSUN YADA BUCAK SIKIP SAPLAYARAK LEKELEMEYIN,EGER BIZIM ATALARIMIZ BUNA BENZER SEYLER YAPSA IDILER SIMDI BIZ BU GURUURUMUZA SAHIP OLABILLIRMIYDIK!!! BUNU HIC AMA HIC UNUTMAYALIM!!!!

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #15 : 27 Mart 2006 »
Alıntı
http://www.belgenet.com/dava/gerekce13.html isimli adresten alıntı;

PKK'nın Gelir Kaynakları:
               
a) Yurtiçi Gelir Kaynakları
             
Aidatlar, para ve mal bağışları, vergilendirme. cezalandırma, gasp ve soygun faaliyetleri, fidye almak için adam kaçırmalar, firmalar, müteahhitler ve şahıslardan, seyahat acentalarından vergilendirme adı altında alınan paralar, silah ve uyuşturucu kaçakçılığından elde edilen gelirler, metropollerdeki doğu kökenli sanayici ve işadamlarından tehditle alınan paralardır.  
b) Yurtdışı Gelir Kaynakları
             
Yardım kampanyaları ve bağışlar, üye aidatları, tehdit, şantaj, gasp yoluyla elde edilen gelirler, kara para aklama faaliyetleri (gayri meşru elde edilen paraların Türkiye?ye sokulması), örgüt adına çalıştırılan işyerleri, (Örn. Bükreş?te 200'e yakın dükkan çalıştırılması) adam kaçırma ve fidye alma faaliyetleri, insan ticareti, işçi simsarlığı ve ilticacılardan alman paralar (illegal yoldan Avrupa?ya gidenlerden mülteci statüsü kazanları için sahte pasaport ve ikamet sağlama işlemlerinden alınan paralar), yabancı kurum ve kuruluşların maddi destekleri, sınır ticareti ve mültecilerden elde edilen gelirler (Kuzey Irak Mülteci Kampı?ndan sağlanan gelirler) ve örgüt yayınlarının fahiş fiyatla satılmasından elde edilen gelirler vb. olarak özetlenebilir. Bu kaynaklardan silah ve uyuşturucu kaçakçılığı üzerinde ayrıca durmakta fayda görülmüştür.

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #16 : 27 Mart 2006 »
AYRICA PAZARLARDAN ALDIĞINIZ BÜTÜN SAHTE VE TAKLİT MALLARIN;KORSAN CD VE KASETLERİN,KORSAN KİTAPLARIN;KORSAN GİYİM VE YİYECEK MALLARIN;BUTUN BİR MİLYONCU CALIŞTIRAN KÜRTLERİN;VE UCUZ MAL SATAN,ÇİN MALI SATAN BUTUN PAZARCI DOĞU KÖKENLİLERİN PARALARI PKKYA YARDI  OLARAK GİTMEKTEDİR.
SOYDAŞLAR LÜTFEN BU MALLARI KULLANMAYALIM!

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #17 : 27 Mart 2006 »
Sayin irkdaslarim, sayin kardeslerim ve agabeylerim! Almanya´dan katiliyorum. Hepinize selamlar! Türk dogdum, Türk ölecegim! En büyük TÜRKIYEM!

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #18 : 27 Mart 2006 »
FORUM BASLIĞI İLE İLGİLİ YAZARSAN SEVİNİRİM SOYDAŞ ASLANARGUN;AMA TABİKİ HER TURK GİBİ BU TUKCU OTAĞDA DUYDUGUN HEYECANI ANLAYABİLİYORUM.ARAMIZA HOSGELDİN SOYDAŞ!

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

infazci90

  • Ziyaretçi
Ynt: Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #19 : 06 Mayıs 2006 »
Sevgili Ülküdaslarim!Bende aynen katiliyorum.ama artik bizimde bir örgüt veya bir parti kurmamizin zamani geldi.birlik olmayinca bir adim bile öne gecemeyiz.ben almanyada yasiyorum ama eminimki bir türkcü kürtkarsiti bir parti kurulursa destek gelecektir!bir an önce bu pislikleri kovmazsak isimiz dahada zorlasacak.cünki her pic baska bir pic daha doguruyor.onun icin birlik olup silahlanmamiz gerekir.INANIYORUMKI BIR GÜN TÜRKIYEM BU VATANSIZLARDAN KURTULACAKTIR.1915 I UNUTMAYALIM.ERMENILERI KOVDUK.KOVDUK KOVMASINA AMA BASIMIZA BELA OLDULAR.ONUN ICIN DÜNYAYA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERE GÖSTERE KOVALIM PICLERI.  SAYGILARIMLA

INFAZCI90