Gönderen Konu: Kürt Malinı boykott etmeliyiz!  (Okunma sayısı 15959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

infazci90

• Ziyaretçi
Ynt: Kürt Malina boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2006 »
Yönetici: içerik silinmiştir.

Reklam yapmayın etnik özürlülerin sitelerinin. Hack sayfası değil burası..!

infazci90

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2006 »
Yönetici: içerik silinmiştir.

Burası Türk otağı. Kullandığınız kelimelere dikkat edeceksiniz. Yol geçen hanı mı burası..!!
Tekrarı durumunda üyeliğiniz iptal edilecektir.

Çevrimdışı Deli

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2006 »
  Sadece Kürt malını değil,Kürtün neyi varsa boylot etmeliyiz.Yiyeceğini, giyecegini,şarksını,şarkıcısını,esnafını,anasını,bacısını,kocasını,karısısnı,çocuğunu herşeyini boykot etmeliyiz.

Kürtle evlenmemeliyiz.Ömrüm boyunca yüzüne bakılmaya değer bir Kürt kızı görmedim zaten.Bu Kürtlerlede çoğunlukla Çingeneler evleniyor.Yani tencere yuvarlanıyor,kapagını buluyor.

Kürtden damat almamalıyız.Bu Kürtlerinde en yakışıklısı İbo.

Arkadaş ortamıza gelen bir Kürt varsa elinizden geliyosa sokmayın,olur ya kıramayacağınız bir arkadaşınızın yanında gelir o zaman laf sokun.

Onlarla konuşmayın,konuşacaksanızda ya sövün,yada alay edin.

Baktınız karşınıza geldi sizle kusacakmış gibi konuşmaya çalışıyo,o it orda yokmuş davranın.

Kürt esnafdan,pazarcıda,bakkaldan bir şey almayın.

Dilencileirnde yarısı Kürt,yarısı Çingene olduğundan acıyıpta para mara vermeye kalkmayın.Geberiyo olsa bile karışmayın.Çünkü onların ölüsü daha yararlı.Şimdi soracaksınız bunların dirisi zararlı,ölüsü niye yararlı.

Siz hiç cehennme odunu diye bir şey duydunuz mu?İşte o odunlar bunlar.Bu odunlar sayesinde cehenem ateşlenecek ve içinde Tanrı günahkarları yakacak.

Kürt malınıda boykot etmeliyiz,Kürt denen o mallarıda.

Bu boykot sadece Kürtlerede uygulanmamalı,Türk'ün olmayan ne varsa,Türk olmayan kim varsa boykot edilmeli.

NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı nacibettemir

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2006 »
ARKADAŞLAR BUNLARA BENDE EKLİYEYİM ALİ ŞAN, ALİ KIRCA, REHA MUHTAR,YAVUZ BİNGÖL,HAKKI BULUT VE KARDEŞİ, M.ALİ BİRAND BU ŞEREFSİZLER GİBİ BİR SÜRÜ BEN HEP DİYORUM ÇOĞALALIM ARKADAŞLAR ÇOĞALALIM.DOĞUM KONTROLU  BAHANE... AMA BUNLARIN İÇİNDE EN BÜYÜK KÖPEK TOHUMU YILMAZ ERDOĞAN PİÇİDİR. VE HALKIMIZIN ÇOĞUNUDA BİLMEDEN ÖVER VE ALKIŞLAR
TANRI TÜRKÜ KORUSUN , BUNLARA FIRSAT VERMESİN BEN ÇOK MÜCADELE ETTİM VE ÖLÜNCEYE KADAR BENDE EVLATLARIMDA BUPİÇLERLE MÜCADELE EDECEK   

Çevrimdışı a.bayraktar

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • Her Türkçü ile haberleşmek isterim.
« Yanıtla #24 : 16 Mayıs 2006 »
   Bizler BİR OLMAK,İRİ OLMAK,DİRİ OLMAK zorundayız.Kendi TV'miz yoksa,kendi medyamız yoksa,kendi sanatçılarımızı tanıtamıyorsak oturup düşünelim.Bizler NE YAPIYORUZ?...Koskoca bir H İ Ç ...TÜRKLÜK için hep birlikte ayağa kalkalım.

Çevrimdışı KayraKagan

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: Kürt Malinı boykott etmeliyiz!
« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2006 »
 :turan:
   sadece kürt malını almamak boykot etmek bize ne kadar yada ne kazandırır bence bu kesin çözüm değil o piçlerle top yekün her alanda mücadelemizi yoğunlaştırmamız gerekir bu nasıl olmalı herkesin mutlaka yapabileceği konular vardır. Mesale iş yerlerinize eleman alırken kesinle kürt almayın bu onların ekmek kazanmasını bir nevi engeller  nerde yaşıyorsanız kendi bölgenize sahip çıkın o piçleri koymayın iş aş vermeyin gerekirse gece teşkilatları kurarak indirin yapılması gereken de budur kesinlikle nefes aldırmamak.
Canımızdır, kanımızdır her şeyimiz bu vatan
Bastığın yerleri tanı altında Türk'tür yatan
VUR BOZKURDUM...

Çevrimdışı a.bayraktar

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • Her Türkçü ile haberleşmek isterim.
« Yanıtla #26 : 17 Mayıs 2006 »
   Çok şükür 20 yıllık öğretmenlik hayatımda,40 yaşlık ömrümde Türklüğe,Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü harekete ihanette bulunmadım.Ne sözle ne de davranışla...Bütün Türkçüler ve Türk Milliyetçilerine selam olsun.Yolumuz kutla dolu olsun...

savaspolat

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 20 Mayıs 2006 »
Arkadaşlar tepkinizi anlayabiliyorum  ama çoğunuz Kürtleri ayrı bir halk olarak görüyo bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes TÜRK'TÜR.Ha bunu kabul etmeyen şerefsizleri siz kürt olarak değerlendirirseniz  o zaman ayrım yapmış olursunuz.
Biraz düşünelim bunu zaten pkk da istemiyor mu?Size bir örnek CEMAL KUTAY  kürt  Atatürkçü ve TÜRK olmasıyla gurur duyan bir vatandaşımızdı.Ayrılıkçı olmayalım pkk lı şerefsizlere de müdahale edelim.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #28 : 20 Mayıs 2006 »
Sen belli ki klassik bir ülkücüsün! Bu kadar kardeşlik yanlısı siteler var! Bas da git ve masallarını orda anlat!

savaspolat

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 20 Mayıs 2006 »
BEn ülkücü değil ATATÜRKÇÜ'YÜM   eleştirilere açık olun