Degerli kardeslerim, benim hepimizin yasadigini yasiyoruz, Kürtler cogalirken, türkler azaliyor. Neden gelismeler bu yöne dogru gidiyor diye sorarsaniz, anlatayim.
Teröristlerin elinde para var, ve bunlar bos durupta paralarini ceplerine atmiyorlar. Cinlerin türkmenlere yaptiklarini bize yapmak istiyor Kürdolar, yani kendi nüfuslarini cogaltip, kendi hükümetini sececekler bir gün.
Ama bu olanlar mümkün olabilmesi icin milyonlarca dolar lazim, nereden geliyor bu para?
Cok kolay cevapi var, gidin odaniza acin Türk televizyonu, ne görüyorsunuz???
Ibrahim Tatlises
Mahsun Kirmizigül
Özcan Deniz
Yilmaz Erdogan
ve daha neler neler......
Bu Picler Türk halki tarafindan doyruluyor, ve bunlar tesekkürlerini PKK terörü ile gösteriyor.
Madem acik acik ortada olay, neden kimse birsey yapmiyor?
Ehh, simdi problemde burda basliyor, Kürtlerin topladigi Para ile kurulan sebeke yillar üzerinde milleti öyle uyuttu ki, kimse kimin ne oldugunu pek anlamaz oldu, veya "bu terör örgütü ile baglantisi olsa tv'de cikamazdi" diyorlar. Ben bile daha Türkiyede hangi sanatcinin ne mal oldugunu yeni yeni ögreniyorum. En kötüleri harbiden Türk olanlar, ama komunizmi destekleyenler. Onlar Kürtlerin ulasamadigi yerlerin yolunu acarlar, ve daha da cok Terörü desteklerler.
Ne yapmamiz gerek?
Benim aklima gelen insanlarin malina boykott edin, satin almayin, reklamini sadece kötülemek icin yapin!
Mahsun Kirmizigül (bu pic, kürt bayragin yaninda poz veriyor utanmadan)
Ibrahim Tatlises (Birsey demem gerekir mi?)
Yilmaz Erdogan (Tipe bak, cay demle)
Tarik Akan (Damat Ferit olacak pis komunist)
Zara (Yaziklar olsun Zara, seni iyi bilirdim)
Kadir Inanir (Kaynaklarima göre komunistmis)
Emrah (Serefisizi hem ailesi si**ir etti, hem de akrabaglari, daha da Kürdoluga devam)
Ahmet Kaya (Hmm......... tövbe yarabbi tövbe)
Ilyas Salman (Resmen komunist partinin üyesi)
Hülya Avsar (Resmen Kürdo imis)
Özcan Deniz (fazla bilgim yok buna)
Yildiz Tilbe (Ses bir bo.uma benzemiyor, apacip ben kürdüm diye angiriyor)
Azad (Almanyada rap yapiyor pezevengin cocugu, resmen kürtmüs)
Simdilik benden bu kadar, akliniza gelen daha isim veya yorum var ise beni ve kardeslerimizi uyarin. Liste yapalim!