ATATÜRK, ATATÜRK, ve daha bol bol ATATÜRK, duyuyorum.
Batsin Islam, batsin Din, batsin insanlik!
Gelsin solculuk, gelsin komunizm, gelsin dinsizlik ve daha cok seyler görmeye basladim bu sitede, türkcülük ile konu kalmamis burda. Ama siz biz Müslüman Türklere karsi bu kadar agzinizi aciyorsunuzda ben susacakmiyim?
Sultan VI.Mehmet Vahdettin Pasa, İşgal altındaki İstanbul'dan vatanın kurtarılmayacağını anladiginda, güvendiği kumandanları Anadolu'ya göndermek istedi. Bir gün saraya çağırdığı Mustafa Kemal'i "Paşa paşa şimdiye kadar devlete çok hizmet ettin. Bunları unutun. Asıl şimdi yapacağın hizmet hepsinden mühim olabilir. Devleti kurtarabilirsin!" sözlerinden sonra, büyük yetkilerle Anadolu'ya gönderdi.
19 Mayıs 1919 yılında Samsun'a çıkarak Millî Mücadele hareketini başlatan Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları Anadolu'daki direniş hareketini örgütlediler. Kongreler, Kuva-yı Milliye direnişleri gerçekleştirildi. Nihayet 23 Nisan 1920'de TBMM'nin Ankara'da açılmasına karar verildi.
Türk milleti, Kurtuluş Savaşı'ndan muzaffer çıktı. Mustafa Kemal Paşa idaresinde büyük bir zafer kazanıldı. Yeni meclis saltanatın kaldırılması ve Osmanlı hanedanının Türk topraklarından çıkarılmasını istedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi hükümeti 1 Kasım 1922'de hilafet ile saltanatın ayrıldığını ve saltanatın kaldırıldığını bir kanun ile ilan etti. Vahdettin'in adı hutbelerden kaldırıldı. İstanbul ve Anadolu basınında aleyhinde yazılar çıkmaya başladı.
Asil gercekler bunlardir,
Sevr Antlaşması'nında Osmanlı Hükümeti'nce imzalanması, Anadolu'daki millî mücadele azmini kuvvetlendirmiş, halkın İstanbul Hükümeti'nden ümitlerini kesmesine neden olmuştur. Büyük Millet Meclisi 19 Ağustos 1920 tarihli toplantısında, Sevr Antlaşması'nı imzalayan ve bunu onaylayan Şûra-yı Saltanat'ta bulunanları vatana hıyanetle itham ederek vatansız sayılmaları kararını aldı. Aynı zamanda Büyük Millet Meclisi Hükümeti bu antlaşma ile kendini hiç bir surette bağlı görmediğini de ilân etti.
Sonra Türkiye'nin kurtulusundan sonra Mustafa Kemal Pasa, her eline güc gecen insan gibi hareket yapti. Padisaha geri vermedi Devleti, ve onu kovdu Vatandan.
Ne diyeyim, ben olsam bende yapardim, onun icin Atatürke kizmiyorum. Resmen bir devletin baskani yerine gectim, ve sonra bu baskanligi kayip edecegim, ve daha sonra kim bilir ne olacagim.
En cok gicik kaptigim, Atatürk'ün Islam'a yaptiklari. Sanki hic mi bilmedi bir müslümanin baska bir Dine cevirilmesi veya dinsiz yapilmasinin imkansiz oldugunu?