Gönderen Konu: Türkiye'de ki Çerkezler  (Okunma sayısı 191056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2393
  • TTK
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #170 : 08 Şubat 2013 »
Aslında Kürtlerden bile daha tehlikeli olarak görüşüyorum bunları. Çok sessiz ve altan, sinsice hareket eden, birliklerinden ödün vermeyen yapıları var. Dikkatli bakın, ezilen ya da ezik duruma düşmüş Çerkez yok nerdeyse. Bunlarında, haritalarını çıkartıp nasıl yayıldıklarını iyi bir şekilde incelemek gerekli. 
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Karakalpak

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #171 : 21 Şubat 2013 »
Çerkezin soyunu sopunu unutandan, kendisine ben Türküm deyip Türkçe konuşanından zarar gelmez. Ama fazlada güvenmemek lazım.

Ama Çerkez damarı kabarık olan ateşli Çerkezler Kürtlerden kat be kat daha tehlikelidir. Birincisi sinsidirler, Kürtler kadar salak değillerdir. 21. yüzyılda güçlü bir ekonomisi olan ve 750.000 askere sahip süper donanımlı Türk Ordusuna karşı girişecekleri bir mücadelede kaybedeceklerini iyi bilirler. Bu yüzden Kürtler gibi elinde kaleşnikof dağda it gibi gezmenin bu devirde kendilerine birşey kazandırmayacağını iyi bildiklerinden genelde farklı planlar yaparlar. Dediğim gibi sinsidirler, devletin askerine ve polisine kurşun sıkmak yerine devletin kurum ve kuruluşlarına sızarlar. Ordumuzda Subay, Astsubay ve Uzman Erbaş rütbesinde çok Çerkez vardır. Bunun dışında Polis Teşkilatında, Milli İstihbarat Teşkilatında da sayıları azımsanacak gibi değildir. Vali, Kaymakam, Milletvekili Çerkezlerde yok değildir. İşte tehlikeli olan budur. Devletin çoğu kademesine, kurum ve kuruluşlarına sızmışlar ve gerçekten kendilerini Türk mü hissediyorlar, yoksa içlerindeki koyu Çerkez milliyetçiliğini Türk milliyetçiliği ile mi maskeliyorlar bilmiyoruz. Dediğim gibi devletin çoğu kademesinde, kurum ve kuruluşunda Çerkezler var ve yarın öbür gün Kürt denen hain sürüsünden kurtulduğumuzda Çerkezlerin başımıza bela olmayacağının, Devlet katında önemli mevkilerde bulunan Çerkezlerin bulundukları mevkinin getirdiği avantajla Çerkez asilerine yardım ve yataklık etmeyeceğinin garantisi yoktur.

Yapılacak tek şey; Kahraman Türk Ordusuna, Polis Teşkilatına, Milli İstihbarat Teşkilatına giriş şartı olarak Türk ırkından olmak şart koşulmalıdır. Diplomat, Vali, Kaymakam mevkileri içinde İlkokullardan itibaren yetenekli, gürbüz Türk soylu çocuklar tespit edilmeli, Valilik, Kaymakamlık, Diplomatlık gibi mevkiler için çocuk yaşlardan itibaren özel eğitimlerle mevkilerine hazırlanmalı, tabir-i caizse çekirdekten eğitilmelilerdir.


Çevrimdışı ak hun

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #172 : 03 Mart 2013 »
hayatımda bir çok çerkez tanıdım, hepsi tip olarak birbirine benziyordu, hepsi beyaz yüzlü, uzun boylu nursuz, şekilsiz, çirkin ve antipatik tiplerdi. en belirgin özellikleri sinirli olmaları, türkleri beğenmemeleri, kendileri gibi kanıbozuk çerkezleri çok tutmalarıydı. bu kansızlara yetki verince hemen türkleri ezmeye çalışırlar, ellerinde güç olsa tüm türkleri bir kaşık suda boğar, bu şerefsiz çerkezler. ben çok çerkez tanıdım, hepsinin canı cehenneme, hepsinin anasını avradını, sülalesini .....

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #173 : 03 Mart 2013 »
Değerli kandaşlarım Türkçülük adına, sevmediğimiz kişilere, topluluklara vs küfretmeyi ibadet haline getirmeyelim. Burada paylaşımlarımızı okuyan bayan arkadaşlarımızın da olduğunu düşünelim. Ayrıca yedi düvelle bizzat savaşan Başbuğumuzun, yolbaşçımız Atsız Ata'nın ve diğer Türk büyüklerimizin sözlerinde bu tür küfürleri görmüyoruz, çünkü Türk töresi küfür töresi değildir. Esenlikler.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #174 : 16 Nisan 2013 »
Liste de Yasar Okuyan ismini görünce sasirdim, Yasar Okuyan'in Cerkez olmasina imkan yoktur. Yasar Okuyan'in atalari Rize-Cayeli'nin Büyükköy beldesinden Yalova'ya göc etmislerdir. Hadi orda Gürcü olsa yada Laz olsa anlarim da Cerkez ne arasin Rize'de ? Türkmüdür degilmidir bilmem fakat bazi videolarda Türklügü savundugunu görüyorum, etnik azinlik olsa Türklügü savunmazdi. Yasar Okuyan'in kimligini bilen arkadaslar yazsin bizde bilelim.

Çevrimdışı giray-han

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 116
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #175 : 17 Nisan 2013 »
Çerkes, kendini üstün gören ama ne hazindir ki ırkı bile olmayan tuhaf insanların ortak adıdır. Kendilerini yarı Tanrı sayarlar ama ne devletleri ne kültürleri vardır. Dostumuz değildirler, en büyük kahramanları! Ethem'dir:) Bizim için hiçbir tehlike oluşturacak kalitede bir topluluk değildir. Ütopik saçma sapan bir camiadır. Sadece sinir bozarlar, başka da fonksiyonları yoktur. Türk'ün düşmanıdır demek Türk'e haksızlık olur bence.
Kandaşım, sözlerinizin çoğuna katılmakla beraber, çerkeslerin tehlike oluşturmadığı sözünüze katılmıyorum.
Çerkesler pekala tehlike oluşturabilecek kapasitede bir topluluktur. Malum, dağınık yaşamaları, ve sayılarının bazı diğer azınlıklara nazaran az olması bunu değiştirmez. Çerkeslerin en tehlikeli yanları ise Türk toplumuna uyum sağlamış olmalarıdır. Tip olarak Çerkesler, genellikle Türklerden ayırd edilebilseler de, bazıları Türklere benzemektedir. Ülkemizde Türk-Çerkes kırmaları da yaygınlaşmaktadır, ve Türklerce Türk-Çerkes evlilikleri bir Türk-Kürt ya da Türk-Arap evliliği kadar ters görülmemektedir.
Çerkeslerin en büyük tehlikesi, milletimizin içine sinsi bir zehir gibi girmesidir. Çerkesler eskiden de olduğu gibi, bugün de kızlarını Türklere ara sıra vermektedir. Bu evlilikten doğan kırma çocuklar ise Türk benliğinden uzak, ve Çerkes bilinci ile yetişmekte, ve Çerkesliğini devamlı ön planda sonuna kadar yaşamaktadır. Türklük ise arada yok olmaktadır. Bu Türk-Çerkes evliliklerinden doğan ilk nesillerde daha belirgindir.
Çerkes yani "at hırsızı" diye bilinen milletin en büyük avunç kaynağı ise ananelerinin "saray çıkışlı" olmalarıdır. Bunu şahsen tanıdığım bir sürü Çerkesden duydum, ve midem bulandı. Bir insan cariye neslinden gelmeyi ne akılla övünç kaynağı olarak görür bilemiyorum. Çerkesler arasında çok yobazlarını tanıdığım gibi, çoğunda genel olarak ahlak eksikliği ve cinsel rahatlığa rastladım. Bu tür kimselerden genel olarak uzak durmanızı tavsiye ederim, çünki Çerkes ülkemiz içinde en sinsi azınlıktır. Yeri geldiğinde Türk milliyetçisi yeri geldiğinde de etnik milliyetçilik yapar. Ülkemizdeki en ikiyüzlü azınlıklardan Çerkes başı çeker. O yüzden Çerkesleri hafife almayın, koynunuza hiç almayın.

Çevrimdışı bögürgeç

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #176 : 17 Nisan 2013 »
kesinlikle çok dikkat edilmesi gereken bir tehlike ...  :prbay

Çevrimdışı giray-han

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 116
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #177 : 17 Nisan 2013 »
Bildiğiniz gibi vaktinde tarihin arka odası adlı programda baş gösteren Pelin Batu adlı kaşarlanmış kevaşe Çerkesdir. Zaten programa pek bir katkısı olmayan bu kimse, hatırlıyorsanız programda Çerkeslerin anadilde eğitim hakkı üzerinde bir çıkış yapmış, Murat Bardakçı ise kendisine haddini bildirmiştir.
Bunun üzerine de alınmış ve bir daha programın bünyesinde takılmamıştır. Geçenlerde ise şunu yazmıştır.

Alıntı
Sen olmak...

Kürt olmak istiyorum- kara tüller ardında beklenen, yad edilen.
Fukara bir asker olmak istiyorum- bilmediği dağlarda, ovalarda sigara tüttüren.
Gülşah öğretmen olmak istiyorum- sevgilim, kocam, babam tarafından ölesiye sevilen, kesilen.
Memleketi uzaklarda bırakmış bir mülteci olmak istiyorum- bir yük gibi görülen, denize dökülen.
Eşcinsel olmak istiyorum- ruhumu, aşkımı, benliğimi dünyadan gizleyen.
Depremzede olmak istiyorum- çadırdan kışı izleyen.
Tutuklu olmak istiyorum- iyot kokusunu, çocuk kokusunu, taze ekmek kokusunu özleyen.
Dünyada bir kiracı olmak istiyorum- kavanozda yüreğim, ağzımda 5 kuruşluk kelimeler.
Uludere’de bir kadın olmak istiyorum- bir daha doğurmayacağım, hayatı donduracağım.
Sokakta bir köpek olmak istiyorum- bırak yağsın kar, saklanacak yer bulurum nasılsa.
Talebe olmak istiyorum tekrar- değiştirebilirim seni cesur yeni dünya.
Karanfilli kadın olmak istiyorum- oğlumun kabrinde, arkamda polis, bağıran.
Engelli olmak istiyorum- bırak yükseltsinler kaldırımları, beni görmesin, bilmesinler.
Alevi olmak istiyorum- istedikleri kadar fişlesinler.
Tersane işçisi olmak istiyorum- ölüm hala ucuz, unuttunuz galiba?
Hrant olmak istiyorum- var olmak için düşmana mı ihtiyacınız var?
İmam olmak istiyorum- tevazunun ehem-miyetini anlatan.
Travesti olmak istiyorum- vücu-dumdan başka sermayem olmayan.
Kız çocuğu olmak istiyorum- kurban edilip kefensiz bırakılan.
Kuş olmak istiyorum- betonlar içinde su arayan.
Balık olmak istiyorum- deryaları göremeden avlanan.
Memur olmak istiyorum- üç ayrı işte çalışan.
Köylü olmak istiyorum- varsın boğsunlar nehrimi, sesimi kısmayacağım.
Meteliksiz şair olmak istiyorum- ayazı kızıl kelimeler yaratıp ısıtacağım.
Peygamber olmak istiyorum- çarmıha gerildikçe öteki yanağımı uzatacağım.
Rahatı kaçan ağaç olmak istiyorum- söz veriyorum, karanlığı kötülemeyeceğim bu defa...
Empati kurma yetimizi geliştirdiğimiz
Birbirimizi dinlediğimiz bir zamanı hayal ediyorum.

Pelin Batu

Pelin Batu bildiğiniz gibi medyada boy göstermeye başladığında bu denli liberal görüşleri ile bilinmemekteydi. Ama elbette kanının getirdiği bir aidiyetsizlikten dolayı, Türkiye'ye bağlılıkta zorluk çekmektedir. Ne kadar da bu ülkenin asıl sahibi olan Türkler kendilerini Urusların kanlı elinden kurtarmış olsa da, minnettarlıktan ziyade, yine hainlik, yine her türlü şerefsizlik peşinde koşmakta, bunu yaparken kim bilir kendini kimlere sunmaktadır.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Ynt: Türkiye'de ki Çerkezler
« Yanıtla #178 : 19 Nisan 2013 »
Sayin Giray han bir düzeltme yapayim Pelin Batu arnavut kökenli dir . Tarihin arka odasinda  benim atalarim arnavutluk tan anadolu ya geldigin de ikinci sinif insan olarak algilandi baski gördü diye sacmalayinca, Murat Bardakci bunun bu söylediklerine bir güzel cevap vermis Pelin Batu bu olaydan sonra bir  daha Tarihin arka odasi programina cikmamistir.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250