selamun aleyküm ...ben kafkas Türküyüm... gözlerim çekik omuzlarım iri... tenim bronz...milliyetçi bi insanım.. ama burda necip fazıla hakaret edildiğini görünce dayanamadım yazdım...
1. hiç bir ırkın diğerine üstünlüğü yoktur... biz kendi ırkımızı severiz o ayrı vatan millet sevgisi her insanda olması gereken bir duygudur... Türklüğün en büyük düşmanı ateist vb dinsiz islam düşmanı şerefsizlerdir... Ne mutlu Türküm Ne mutlu müslümanım diyene .... müslüman olmayan Türk Türk değildir.... osmanlıya müslüman Türk devletlerine kimse laf edemez.... ahmed yesevi , mevlana , bunların öğrettikleri ne çabuk unutulmuş... Allah ıslah etsin.... eğer ıslah olmayacaksa islam düşmanları allahonları kahretsin...... Türklük bedenimiz islamiyet ruhumuzdur. ruhsuz beden ancak cesettir...
Burada İslâm ya da başka bir dinin düşmanlığı yapılmaz, herkesin inancı kendisini ilgilendirir, ortak paydamız Türklüktür, Türk varsa diğer her şey vardır. İlk iletinde senin bu yaptığın çaşıtlıktan başka bir şey değil, Yesevi ile Mevlana'yı bir tutan birisinden başka bir şey beklenmez. Anlattıkların Türklüğe yamanmak isteyen kanı kırıkların teselli yaveleridir. Övdüğün Mevlana da önceleri müzik ve sema karşıtı çok tutucu birisiyken, Azerbaycanlı Türk sufilerin sema ibadetlerinin İlhanlı hanları katında çok beğenildiğini gördüğü için yön değiştirmiştir bu da onun çıkarcı bir insan olduğunu gösterir. Mevlana'nın Anadolu topraklarındaki varlığı, önceleri Arap edebiyatı yoluyla aşılanan din dışı arapçı bozuk fikir sistemlerini daha yüksek perdeden Farsça olarak seslendirmeye yaramıştır. Üyeliğine son verdim, insanları uzaklaştırmayı sevmem ama senin gibi vicdan yoksunu, iftiracı birisine anlatacak fazla bir şey de yok. Burada şerefsiz bulunmaz ama islâmcı-kürtçü Necip Fazıl'ı bu kadar aşkla savunduğuna göre senin geldiğin yerde Türk düşmanı şerefsiz bol olmalı.
Ek olarak artık bu ülkede bir kişi son nefesini vermeden kamu önünde iyi ya da kötü demeye çekiniyorum ama Tanrı aşkına ******* ****** ne yapmışta azılı Türk düşmanlarından birisi olmuş birisi bana anlatırsa sevinirim yoksa kaçırdığım bir şey mi var?Bazı şeyler bu kadar basit olmamalı.