http://ajansbg.blogspot.com/2013/02/ingiliz-buyukelciligi-ataka-partisi.htmlBu haberin altına yazılan öğretici yorumlar:
4. yorum:
İngiliz Büyükelçiliği'nin İngilizleri de pek kıymetliymiş. Bir de kendi kıymetli İngilizlerine "Partinin Bulgaristan'daki gösterilerinden uzak durun" diye tavsiye ediliyormuş hahahahaha
5. yorum:
Yukarıda bir arkadaş demiş ya, her aklı başında insan ırkına sahip çıkar.
6. yorum:
ingıltere sadece bulgar değil başta turkler olmak uzere roman kardeşlerimiz gıtııklerı ulkede ucuz işçi olarak çalıştırılıyor.parası verılmıyor
asla sosyal guvencelrı yok ordakı şartlar çok ağır bende gıttım gordum
burda ataka benden destek gelir
7. yorum:
Bakıyorum da bazıları romanlarla da kardeş (!) oldu.
Burada Ataka kendi ırkını savunuyor, peki ya biz Türkler ne yapıyoruz?
8. yorum:
Burada Ataka, Nigel Farage'nin bu sözlerine tepki göstermiyor ki, tam aksine Magdalena Taşeva'nın Ataka.tv'de sunduğu "V okoto na buryata" programında bu sozleri destekliyor, fakat Bulgarlara kaliteli-kalitesiz diye ayırım yapmış. Buna sert tepki gösteriyorlar.
9. yorum:
Burada bazı Türk soydaşlarımız Ataka'nın bu davranışını desteklıyor. Oysa Ataka ırkçı Türk düşmanı bir oluşumdur. Peki niye destekliyoruz bu yaptığımız doğru mu? Elbette doğru, biz Ataka'yı sevmeyebiliriz, ama ırkına sahip çıkana her kendini bilen saygı duyar.
Fakat ben Ataka'nın gerçek bir ırkçı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Ataka'lılar da, Atakacılar (Ataka traftarları) da ırkını canından, egolarından, zevklerinden daha fazla sevmiyorlar. Bu yüzden de "ırkçı", "milliyetçi" sıfatlarını hak etmiyorlar. Sadece elindeğen geldiğince protesto yapıyorlar bir de Türk karşıtı söylemleri benimsemekteler.
Kendi ırkı için işkenceyi, idamı göze alabilirler mi? Eğer alabilirlerse işte o zaman saygı duyarız. Asıl saygıyı o zaman hak edecekler.