Esen olsun, "4_hilal" kandaşım sonuncusu yapılan, İzmir yığılışının ve öncekilerin bize dayattığı çok önemli bir görev var: 1- Bütün Türkçülere uyarıdır, Türk ırkı sentezcilerin eline bırakılamaz. 2- Din yobazları ve mukkedasatçılar laik Cumhuriyetin içte en büyük düşmanıdır, bu fesat yuvaları ne pahasınaolursa olsun yok edimelidir. 3- Türk Cumhuriyeti Türk olmayan hainlerin idaresine bırakılamaz, etnik temizlik ivedilikle başta sentezcilerin içindeki ve laik karşıtı hainlerin temizlenmesi gerekir. 4- "Atatürkçülük" adı altında içimize kadar giren truva atlarının, AB ve ABD işbirlikçilerinin derhal itilafı gerekir. Size bir anımı anlatayım. MHP iktidardayken Çin'e ziyarete geldi. Ben özüm gözlerimle gördüm kulaklarımla işittim. Sincan'da yaşayan Uygur soydaşlarıma dedi ki: Çin milleti medeni ve uygar bir toplululk olarak dünyada bilinir. Sizler burada refah ve kardeşlik içinde yaşıyorsunuz. Çin'le ayrılmayı düşünmeyin bu medeniyeti ve refahı birlikte yaşayarak paylaşın. Bu konuşmayı tüm orta Asyayaya Çin tv.'nu yayınladı. Uygur soydaşlarımız bize karşı güvenlerini yitirdi, onlar Çin'e karşı kendilerinin savunulacağını sanıyor ve bekliyorlardı. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Siz hala "MHP" mi diyorsunuz. Dünya Türklüğünü göz önüne alarak kararınızı tekrar gözden geçirmelisiniz bence. TTK!