Gönderen Konu: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU  (Okunma sayısı 32359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #50 : 28 Mayıs 2007 »
Herhalde biz mhp ye oy vericez.Bu partiyi hic begenmesemde baska secenek bulamiyorum. Terorle mucadele edecek baska parti yok.Chp kesinlikle mucadele etmez , eskiden baykalin agzindan mozaik lafi hic dusmezdi , hala muthis AB'cidir simdi ise sessiz kalmayi seciyor. Aslinda tayyipten hic farki yok.

Çevrimdışı Sagu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 15
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #51 : 30 Mayıs 2007 »
Büyük Turan Partisi varmış birde.Hic duymamıştım.SON 25 YIL İÇİNDE TC. VATANDAŞLIĞINA ALINAN 7.5 MİLYON KÜRT, YAHUDİ VE ERMENİ ASILLILAR VATANDAŞLIKTAN ATILACAK diye bir sloganı var.

Çevrimdışı Sagu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 15
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #52 : 30 Mayıs 2007 »
inandırıcı bulmadım açıkcası ... TTK!

Çevrimdışı asılbek

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 34
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #53 : 30 Mayıs 2007 »
"Büyük Turan Partisi" nin bütünü çerkes. Ne alakası varsa Türkçülerle anlamadım

Çevrimdışı Sagu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 15
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #54 : 30 Mayıs 2007 »
Kendilerinide atsınlar o zaman vatandaşlıktan.

Çevrimdışı KORKUT07

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 69
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #55 : 02 Haziran 2007 »
MERHABA,

BEN DE SON GÜNLERDE ÇOK KARARSIZDIM 24 MAYIS TA MHP LİDERİ BAHÇELİNİN BİLDİRİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

HİÇ DEĞİLSE İÇLERİNDEKİNLERİN EN BİZE YAKINI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AYNEN AKTARIYORUM.KİMSE AŞIRI MHP SEMPATİZANI OLDUĞUMU ANLAMSIN

LİDER ÜLKE TÜRKİYE İÇİN HAREKET BAŞLIYOR

   Partimizin Değerli Yönetici ve Mensupları
   Aziz Dava Arkadaşlarım

   Türkiye Cumhuriyetinin ve büyük Türk milletinin bekası üzerinde, tarihindeki en yüksek risk, tehlike ve tehditlerin yoğunlaştığı kritik bir dönem yaşanmaktadır.

   Bin yıllık vatanımızın bütünlüğüne ve seksendört yıllık Cumhuriyetimizin temel değerlerinin tahribatına yönelik saldırılar, dayatmalar ve yıkım projeleri, içte ve dışta derin işbirliği halinde olan mihraklar tarafından adım adım uygulanmaktadır.

   Türk milletinin varlığına yönelik saklı kalmış tarihi emellerin uygulanmasına fırsat veren sosyal, kültürel, ekonomik ve psikolojik bir ortam iktidar zihniyeti tarafından Türkiye'nin önüne getirilmiştir.

   Ülkemiz bugün, dozu ve dengesi ayarlanmış bir dış destek ve sömürü döngüsü ile küresel güçlerin diledikleri tavizleri, istedikleri zamanda alabilecekleri siyasi-ekonomik bir kıvamda tutulmak istenmektedir.

   Büyük Türk milletini, dış etkiler ve dayatmalardan koruyacak ekonomik, kültürel, sosyal ve ahlaki güvenlik duvarları yıkılmaya yüz tutmuştur. 

   İnançlarımızı istismar ile oy avcılığı yaparak iktidar olan ve bu istismarı bugüne kadar sürdürmüş bulunan hükümet, vaatlerini gerçekleştirme yönünde hiçbir adım atmadığı gibi, kutsal dinimize yönelik küresel çapta ağır hakaretlere de hoşgörü ile yaklaşmıştır.

   Türkiye, kontrollü bir istikrarsızlık ortamında tutularak, milli iradesinin, sermayesinin ve varlığının kontrol ve yönetimini küresel güçlere teslim etme sürecine girmiştir.

   Bu vahim gelişme Sevr'e boyun eğen, Mondros'u imzalayan son Osmanlı hükümetlerinin girdiği sarmalın tam bir benzeridir.

   Türkiye, kanunsuzluğun kol gezdiği, vurgun ve hırsızlığın prim yaptığı bir yolsuzluklar ülkesi haline getirilmiştir.

   Güvenlik ve asayiş sorunları milli varlığımızı tehdit edecek boyutlara ulaşmıştır.

   Tam bağımsızlık inancıyla ortaya çıkan Cumhuriyetin kurucu kahramanlarının defettiği mandacı zihniyetin; ezildiği yerden başını yeniden kaldırmakta olduğu görülmektedir.

   Bu zihniyet çürümesinden kaynaklanan atalet ve teslimiyetin neden olduğu kokuşma, maalesef Türk elitini öz değerlerinden ve benliğinden adım adım uzaklaştırmıştır.

   Geldiğimiz ihanet noktasında Türkiye, kurucu felsefe olan milliyetçiliğin lanetlendiği, tam bağımsızlığın aşağılandığı, milletimizin parçalanmaya ve devletimizin kuşatılmaya çalışıldığı, inanç istismarının dayanak yapıldığı düşmanca bir tavır ile karşı karşıyadır.

   Demokrasi dışı bir müdahale arayışlarına kadar adım adım gelinen bu sürecin sorumluları şunlardır:

      - Taviz ve teslimiyete dayanan iktidarının meşruiyetini yurtdışında arayan, büyük Türk milletinin varlığından ve muhteşem kudretinden habersiz, elde ettiği demokratik yönetim imkânını bir tek parti devletine çevirmeye heveslenen Adalet Ve Kalkınma Partisidir.

      - Kurdukları saadet zincirinin kopmaması için hükümetin tahribatına sözde istikrar adına destek vererek milli konulardaki yıkımı göz ardı eden işbirlikçi sermaye temsilcileridir.

      - Kurduğu menfaat ilişkileri ile milli hassasiyetleri umursamadan hükümeti alkışlayarak günü kurtarmaya çalışan sözde sivil toplum kuruluşlarıdır.

      - Bütün bu vahim gelişmeleri kamuoyunun gözünden kaçırmak için kurnazca ve sistemli bir yönlendirme ve karartma uygulayan, çıkarcı basın patronları ve onların ilkesiz idarecilerdir.

      - Milletin kendilerine verdiği temsil yetkisini yeterince kullanmayıp, hükümetin uygulamalarına destek olan, seyirci kalan, direnç göstermeyen Meclisteki siyasi partilerdir.

   Her şeye rağmen, büyük Türk milletinin bu bunalımı da aşmaya muktedir olduğu inancındayım.

   Milyonlarca vatansever büyük bir bilinçle ayağa kalkmış ve tüm dünyaya karşı bir milli duruş göstermeye başlamıştır. 

   Bu diriliş her türlü güçlüğü aşmak için siyasetin arzu ettiği, büyük ve etkili bir uyanış ve duruş hali olarak her türlü övünç ve takdirin üzerindedir.

   Bu yüksek heyecan ve bilincin son sözünü söyleyeceği yegâne yer, 22 Temmuz tarihinde milletimizin önüne gelecek olan seçim sandığıdır, çare demokrasidir. Mutlaka tam bir katılım sağlanmalıdır.

   Türk milleti bu kutlu tercih günü geldiğinde, kudretini Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinden alan, milletin manevi değerlerine bağlı ve saygılı, ilkeli, dürüst ve kararlı kadroları mutlaka iktidara taşıyacaktır.

   Ülke bütünlüğü, kardeşlik, tam bağımsızlık, onurlu dış politika, milliyetçi bilinç, demokratik gelenek, inançlara saygı, barış ve uzlaşma, katılım ve hoşgörü arayanlar için fırsat doğmuştur.

   22 Temmuz günü ortaya çıkacak irade ile yalnızca kendilerinin değil çocuklarının da geleceğini ve nasıl bir Türkiye'de yaşamak istediklerini bu seçimde belirleyeceklerdir. Yol ayrımı geldiğinde "ya teslimiyetçilik, ya milliyetçilik" diyeceklerdir.

   Tercihini milliyetçilikten yana kullananlar, merkezinde Türk milletinin bulunacağı insanî bir küreselleşmenin, yeni bir sorumluluk ahlâkının, hakkaniyetli ve merhametli bir sosyo-ekonomik düzenin, tam bir düşünce ve inanç özgürlüğünün, devlet ve millet kaynaşmasının temellerini atmış olacaklardır.

   Milletimizin teveccühünü; sorunlara Başkentimiz Ankara'dan bakan ve Türkçe okuyan; Milli Mücadele ruhunu yüreklerinde taşıyan; Cumhuriyet kazanımlarından taviz vermeyen; inançlara saygılı; milletimizin tamamını vatanseverlik ortak paydasında kucaklamaya hazır olan Türk milliyetçilerine yönelterek Milliyetçi Hareket Partisini tek başına iktidara taşıyacağına yürekten inanıyorum.

   Bugünden itibaren milletimizin her ferdiyle kucaklaşmaya başlayarak, milliyetçilerin damgasını vuracağı 23 Temmuz 2007 tarihinde, hür, bağımsız, güçlü, adil, zengin, huzurlu ve onurlu bir Türkiye'de buluşmak üzere, hepinize tek başına iktidar yolunda başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

   "Ne mutlu Türküm Diyene!"
Dr. Devlet Bahçeli
Milliyetçi Hareket Partisi
Genel Başkanı 

Çevrimdışı İgdirhan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 325
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #56 : 02 Haziran 2007 »
MERHABA,

BEN DE SON GÜNLERDE ÇOK KARARSIZDIM 24 MAYIS TA MHP LİDERİ BAHÇELİNİN BİLDİRİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

HİÇ DEĞİLSE İÇLERİNDEKİNLERİN EN BİZE YAKINI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AYNEN AKTARIYORUM.KİMSE AŞIRI MHP SEMPATİZANI OLDUĞUMU ANLAMSIN

Tamam anlamayalım ,anlamamasına da başka bir anlamda çıkmıyor.
Bize ne Bahçeli'den ,MHP den.
Lafa gelince her şey çok güzel. Ama "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" deyimini de unutmamak lazım gelmez mi ?
İçinde bulunduğumuz şartlar gereği oylarımızı istemeyerek de olsa MHP ,CHP ,DP gibi partilere vermek zorundayız. Bunun farkındayım ama ,bu tavrımız anılan partilerin bizlerin oylarını hakettiklerinden değil ,Türklüğün geleceği için akp nin defedilmesi açısındandır.
Biji bozkurtlardan Türklüğe bir hayır geleceği yok ya. ,haydi hayırlısı...
Gölge etmesinler ,başka ihsanları da lazım değil....
TTK.

Çevrimdışı Okan Y

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #57 : 02 Haziran 2007 »
Bana gore mhp Turkcu bir parti degil.Kotunun iyisi bile zor diyorum.Bana herkez soruyor" kime verilim" diye ben bile bir partiyi tavsiye edemiyorum.Su bahceliyide hic sevmiyorum. Biraz ruh hastasi.Turk milletinden uzak bir parti lideri.

Çevrimdışı Teoman Yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 93
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #58 : 02 Haziran 2007 »
büyük turan partisi çerkez mi?bundan emin misiniz? bende sevinmiştim
Evet,övünerek söylüyor ve tekrar ediyorum:
Irkçı,Türkçü,Turancıyım...
Ruh ve yürek sağırları anlamazlar ebni..

Çevrimdışı Okan Y

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #59 : 02 Haziran 2007 »
Boyle bir partinin varligindan haberim yok.