Gönderen Konu: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU  (Okunma sayısı 34035 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tungatonyukuk

• Ziyaretçi
Ynt: ERKEN SEÇİMDE TÜRKÇÜLERİN TUTUMU
« Yanıtla #70 : 13 Haziran 2007 »
arkadaşalar ben milletimin çıkarlarını düşünürüm. milliyetçiyim, vatanseverim.
 mhp'nin koalisyon döneminde yanlış politikaları olmuş olabilir. ama bunlar geride kaldı...
mhp Türk islam ülküsünü savunuyor. belki sizce önemsiz ama bizce önemli bu.
bir de şu var oy kullanmayarak  teslimiyetçi, ab ve abd yalakası akpnin prim yapmasını sağlamış olacaksınız.
ya da başka partilere  oy vererek turanı savunan, Türkün sesini duyuran tek parti mhpnin meclise girmesine engel olacaksınız.
ben iyi düşünün derim. tabiki size akıl vermek bana düşmez. bunlar benim naçizane fikirlerim.

MHP Artık kendi fikirleri doğrultusunda n çıkmıştır.Partide bir çok Kürt vardır.Turan la ilgisi kalmamıştır.Ama maalesef bende Oyumu MhP Ye atacağım ne yalan söyleyim.Başka atıcak parti kalmadı.Ama buda son şans zaten.

Çevrimdışı ruhadam_07

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #71 : 13 Haziran 2007 »
bence oy vermek bir vatandaşlık görevidir.yaşı tutan her TÜRK oy kullanmalıdır.bu ülkede şehitlere en fazla sahip çıkan parti MHPdir.ben şehit cenazelerinde başka bir parti görmedim(seçim zamanları hariç).bu yüzden TÜRKçüleri tamamen temdil edemese de benim oyum MHPye.ayrıca başka bir parti kurmayı gereksiz görüyorum.ne yapacaksak mhp de yapalım.orda düşüncelerimizi yaymaya çalışalım.
bozkurtlara selam olsun

Çevrimdışı albay

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #72 : 13 Haziran 2007 »
bence oy vermek bir vatandaşlık görevidir.yaşı tutan her TÜRK oy kullanmalıdır.bu ülkede şehitlere en fazla sahip çıkan parti MHPdir.ben şehit cenazelerinde başka bir parti görmedim(seçim zamanları hariç).bu yüzden TÜRKçüleri tamamen temdil edemese de benim oyum MHPye.ayrıca başka bir parti kurmayı gereksiz görüyorum.ne yapacaksak mhp de yapalım.orda düşüncelerimizi yaymaya çalışalım.
bozkurtlara selam olsun

Şehit cenazelerini siyaset vesilesi yapmak, bundan oy toplamak, bundan topladığı oylarla meclise gelmek kadar adice birşey olamaz diyeceğim ama şimdi hatırladım. Bundan daha adicesi de var:  Bu vesileyle aldığı oylarla meclise geip iktidar olduktan sonra şehitlerimizin katillerinin elebaşını asmaktan çekinmek.. Anaları boynu bükük bırakmak.

Ha pardon bakın gene hatırladım bunun  da daha adicesi var. Bir tarafdan kürtler kardeşimiz deyip, kürde laf söyletmemek, ocakları kürtlerle doldurmak daha sonra şehit cenazelerinde tüm topu PKK ya atıp bağırmak, sonra da bütün suçu yüklediğin terörist örgütün liderini asmamak.

Şehit cenaze törenlerini avaz avaz bağırıp pazar yerine döndürmek, burada hükümete hakaret etmek herşeyden önce şehitlerimizin kutsal kanına hakarettir. O cenzeye siyaset giremez. O cenazede slogan atılamaz. O cenazede esas duruşda durulur. Gözyaşları bile içe akıtılır.  Mağrur durulur. Onurlu durulur. Çelik gibi olunur. Bunların aksini yapan bir siyasi partinin yaptıkları nasıl olur da marifetmiş gibi algılanır. Birçok şehit cenazesinde bulundum. Gıkımı çıkarmadım. Efendiliğimi bozmadım. Orası şov yapılacak yer değil. Benim şehidimin de  herhangi bir partinin sahip çıkmasına ihtiyacı yok. Büyük Türk devleti, büyük Türk ulusu, damarlarındaki asil kan ona yeter. Onlar vatan için ölüyorlar. MHP cenazeye gelip çığırtkanlık yapsın ve daha çok oy alsın diye değil.

Bi

Çevrimdışı Ziya Gökalp

• Türkçü-Turancı
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
« Yanıtla #73 : 13 Haziran 2007 »
Daha ne kadar tekrarlamamamız gerekiyor bilemiyorum!

Bu otağ MHP propagandası yapılacak bir alan değildir.İte,kürde,çerkeze,ermeniye ve bilimum etnik özürlü gayri-Türk'e kucak açan bir partiye Türkçüler sadece tebessüm eder.Diyarbakır temsilcileri kürt olduğu için ve anası Türkçe bilmiyor diye bundan gurur duyan ve bunu bir 'motif' olarak gören bir İslam sentezcisi partiye ATSIZ'IN EVLADI TÜRKÇÜLER SADECE TEBESSÜM EDER.Bilmem açıklayıcı olabildim mi?

Ancak önümüzdeki mevcut genel seçimlerde arap kürt partisi (akp) yi indirmek için herhangi bir makul partiye oy verilebilir.Bu en mantıklı olanıdır.
Ancak şu anda Türkçü fikriyatta bir parti mevcut değildir ve bütün partiler bununla doğru orantılı olarak TÜRKÇÜLÜK aleyhtarıdır.

Seçimde isteyen oyunu CHP yada MHP ye verebilir.(Yada başka partiler) Ancak Türkçülerin vereceği bu oy 'fikriyatları için değil zorunluluktan' kaynaklanacaktır.

Çevrimdışı İgdirhan

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #74 : 13 Haziran 2007 »
Bazı kandaşlarımız nedense hemen işin tadını kaçırıp ,sulandırmaya başlıyorlar.
Üstüne basa basa tekrar edilmesine rağmen ,hemen şu partinye, bu siyasetçinye methiyeler düzüyorlar.
Anlaşılmayan bir şey varsa tekrar edelim .
Oylarımızı vereceğimiz partiler ,içten gelen bir tercih değil ,şartların zorunlu kıldığı stratejik bir davranıştır.
Ve ben oyumu verirken ;" zehir ,zıkkım ,haram olsun " diyerek vereceğim.

Biraz evvel otağa bir arkadaşımız beyannameler eklemiş.
Anlaşılan o ki ,hala bazı şeylerin farkına varamamıışız.
Yaldızlı sözlerin ,şatafatlı görüntülerin alkdatıcılığından arınmadıkça fasit daire etrafında ,arsena beygiri gibi dönmekten kurtulamayacağız.

Bu beyannamelerin Türkçülükle ne alakası var ? Anlayabilmiş değilim.
MHP cenahı düpedüz sentezciliğini beyan edip ,bunu parti politikası yaptığını ilan ediyor.
N.Fazıl 'da ;doğal olarak ,kendisine uygun bir yansımayı alkışlıyor.
Bu beyanname MHP için bir yücelik göstergesi değil ,bilakis Türklüğe ve Turan'a sırtını döndüğünün belgesidir.

Tekrar tekrar yazıyoruz :
İçinde bulunduğumuz şartlar geregi MHP veya CHP ye oylarımızı verecek olmamız bir tercih değil ,şartaların bizi zorladığı stratejik bir davranıştır .
Bunu sulandırıp ,propogandaya dönüştürmek yakışıksız bir tutumdur.

TTK.

Çevrimdışı İsmail İpek

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #75 : 13 Haziran 2007 »
arkadaşalar ben milletimin çıkarlarını düşünürüm. milliyetçiyim, vatanseverim.
 mhp'nin koalisyon döneminde yanlış politikaları olmuş olabilir. ama bunlar geride kaldı...
mhp Türk islam ülküsünü savunuyor. belki sizce önemsiz ama bizce önemli bu.
bir de şu var oy kullanmayarak  teslimiyetçi, ab ve abd yalakası akpnin prim yapmasını sağlamış olacaksınız.
ya da başka partilere  oy vererek turanı savunan, Türkün sesini duyuran tek parti mhpnin meclise girmesine engel olacaksınız.
ben iyi düşünün derim. tabiki size akıl vermek bana düşmez. bunlar benim naçizane fikirlerim.

Esenlikler

Bu Otağ MHP Propagandası yapılacak yer değildir. Bunu bir uyarı olacak Algılayın.

TTK

Çevrimdışı Teoman Yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #76 : 13 Haziran 2007 »
yanlış hatırlamıyorsam bahçeli mhp kongresinde bizzat kendi ağzıyla
ABci bir politika izleyeceğini açıklamıştı
boşa ümitlenmeyin AB yi İMF yi kovack diye
Evet,övünerek söylüyor ve tekrar ediyorum:
Irkçı,Türkçü,Turancıyım...
Ruh ve yürek sağırları anlamazlar ebni..

Çevrimdışı Savaşankurt

• Türkçü-Turancı
  • **
    • İntikam Yemini
« Yanıtla #77 : 13 Haziran 2007 »
Değerli andalar, bakın bu konu çok netameli bir konudur ve üzerimizde vebali var. Doğru, mhp k.rtler tarafından yoldan çıkartılmış, ülkü ocaklarından başlayıp parti yönetim kadrolarına kadar sözde milliyetçi olduğunu söyleyen k.rtler dolmuştur. İslam tutkalını kullanarak mhp'ye sızan bu k.rtler de on yıllardır sahneye konan istila planının bir parçasıdır. Milliyetçi oyların toplandığı, eski zamanlarda Türkçülüğün kalesi olan mhp böylece sinsi bir planla gözden düşürülmüştür.
Peki biz Türkçüler ne yapacağız? Bu seçimde kullanılmayan ya da fettoş'un açık açık işaret ettiği üzere ağar'a verilen her oy arap k.rt partisine verilmiş olacaktır. Peki biz Türkçüler ne yapacağız? İşte vebal taşıyan ve benim cevabını kolay veremediğim bir soru!
Gerçek şu ki, Türkçü bir siyasi parti yok ve içinde bulunduğumuz şartlarda kısa bir dönemde de Türkçülerin sesine ses verecek bir parti ortaya çıkamaz. Bu ekonomik açıdan zengin bir kesim olmadığımız için ne yazık ki böyle! Çünkü fetoşçular, islamcılar, k.rtler ve yoldan çıkmış materyalist ülkücüler haince yollarla ve arsız, utanmaz, pişkin oldukları için para sahibi olurlarken, daha dün büyükşehirlerin gettolarına getirilen k.rtler oralara diktikleri gecekonduları apartmalara çevirip müteahhit olurlarken, halk otobüslerininden eğlence merkezlerine kadar her ticari işletmeyi ele geçirirlerken, şehirli Türkler'in büyük kısmı hala kirada oturmaktadırlar.
Sanal alemden gerçek dünyaya çıkmamız, dernek faaliyetlerini hızla bitirip para sahibi Türkçü işadamlarının desteği ile taşın altına elimiz sokmamız, kavga verecek bir siyasi partiyi hayata geçirmemiz gerekmektedir. Sokağa çıkıp da insanların dikkatini çekmedikten sonra, burada yazdıklarımızla sadece kendimizi avuturuz ve bu arada fetoşçular, islamcılar, k.rtler ve yoldan çıkmış materyalist ülkücüler ortak planla bizi yok etmeye devam ederler.

Türk'e tuzak kuran kendi mezarına toprak taşır.

http://intikamyemini.blogcu.com

HORZUM

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 13 Haziran 2007 »
 İlla ki bir partiye oy vermek zorunda olduğumuza göre ben MHP ye vereceğim.Daha iyisini göremiyorum...

Çevrimdışı börüçine

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #79 : 14 Haziran 2007 »
EVET KATILIYORUM.ARTIK SESİMİZİ DUYURMA VAKTİ GELMİŞTİR.BİZ TÜRKİYELİYİZ.BU TOPRAKLARIN SAHİBİ BİZİZ.O ZAMAN VATANA SAHİP ÇIKALIM.BEN ŞAHSIM OLARAK HERTÜRLÜ EYLEME HER TÜRLÜ GİRİŞİME HAZIRIM.TÜRK IRKI SAĞOLSUN...

evet sana katılıyorum.Ama şu Türkiyeliyiz lafını kullanmassan sevinirim.Bu bizlerin söylemi olamamalı.
" Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ"
                                                                                                               Mustafa Kemal ATATÜRK