Anda'larim
Benim bildigim, Armenoïd (bu maymun'larin kafataslari diger tüm Irk'larinkilerden farkli'dir) unsur asla sarisin Olmaz. Yani, Ermeni'ler asla sarisin olmaz. Bir Türk Profesör, Asimile edilmis (Hristiyan'lastirilarak) Kipçak Türk'lerinin ve Gürcülerin yegane Sari ermeni'leri oldugu söylenmektedir. Ermeni'lerin Yahudi'lerle kanbagi vardir.
Kürt denen adi yaratigin gen'inden neler çikmamistir ki! En kuvvetli unsur Dravidian (kara ten'lerinin nedeni, hint kökenli ve Cingene'lerdede mevcuttur). Bunun yaninda, soyca yahudi yaratik'lara dünya'da en akraba Millet (!) Kürt'lerdir (baska bir forum'da, buradaki Ingilizce bölüm'de olan Fin Turancisi Marka'nin çalismasi olmustu); yahudi-sami geni ve son olarak'ta ermeni kardesleri...
Yani, Kürt = çingene + ermeni + yahudi'dir (bu, % 80-90'dir).
Geri kalan ise, Alman'larla (beyaz Iran'lilarla) ayni kök olan Avrupa'li unsur'dur, ve Maaaaaaaaaaallllllleeeessssseeeeeeeeffff, Yusuf Halaçoglu'nun bahsettigi kürt'lesmis Türkmen'ler (bu ikisi, tahminen %10-15'tir, ve sarisin'larin Oguz ve Alman unsur'dan gelirler).
Kadin peskes çekmelerini bilmiyorum, ingiliz ve fransizlara.
Kürt'le evlenen kiz'lari gördükçe çok sasiriyorum, ya dik basli olup, zulüme dayanamayip bosaniyorlar veyahut eziliyor'lar; Türk soyuna ihanet edene acimayin ve yok edin, çünkü pislik karisiktan çikar...
Not: sarisin eger kara tenli olursa (yani tam sarisin kürt), çok çirkin olur, kara saçli kürt'lerdende. birkaç yesil gözlü kürt taniyorum ve çok çirkin'ler; sarisin'lik, açik gözlülük, killi'lik ve kara ten'lilikle hiç gitmiyor ...