Gönderen Konu: Mustafa Kemal Pasa, Vahdettin'e Ihanet mi etti?  (Okunma sayısı 31739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TanriKutMete

• Ziyaretçi
Ynt: Mustafa Kemal Pasa, Vahdettin'e Ihanet mi etti?
« Yanıtla #30 : 13 Mayıs 2006 »

Aylarını mı geçirdin? ben de Alma-tı'da senelerimi geçirdim. Alma-tı'yı da, Kırgızistan Bişkek'i de, Astana'yı da, Şimkent'i de iyi bilirim çünkü benim bütün sülalem 44'de oralara ve Sibirya'ya sürülen Ahıska Türkleridir! ! ! Bu cevap yeterli mi senin için Albay? Bak senin baştan beri hiç yapmadığın bir şeyi yaptım ve sorulan soruyu cevapladım.

Bana daha önceki yazında çabuk öfkelendiğimi yazmışsın. Aslında beni tanıyanları şaşırtacak bir tavır sergiledim şu tartışmada ve son derece sabırlı davrandım. Çünkü tartıştığım insan, televizyonlardaki İsmail Nacar misali, söylenilen hiç bir şeyi duymuyor, hiç bir soruyu cevaplamıyor ( cevaplamadın da ) ve sadece sürekli konuşuyor. Hala da ottan, püsürükten istisnayi örnekler vererek "ama şu şöyle, ama bu böyle" diyerek boş yere tartışmayı uzatıyorsun.

Tekrar söylüyorum, tabir-i caizse bin tane misal ve örnekle açıklama yaptım sana. Anlamamakta ısrar ediyorsan senin bileceğin iştir ama ben daha fazla tartışacak değilim.

Daha önce de açıkça belirttim; tohumuna para saymadım, hiç de umurumda değil soyu bozuklar ! git ne yapıyorsan yap, almandan, rusdan, çerkesden, kürdden kız mı alıyorsun, soyunu mu bozuyorsun... o da umurumda değil ama yeterki bu mikropları içimize bulaştırma. Yoksa birgün emin ol, düşman saflarda karşı karşıya geleceğiz seninle, karşı siperlerde !

Ayrıca bir açıklama da daha bulunayım; sen şurda 20 senedir modern kitle iletişim araçlarıyla tanışıyorsun ve ahlâki yapımızın ne hale geldiği ortada ! O insanlar 70 sene rus emperyalizminde kaldıktan sonra bu haldeler ki çok fazla abartarak anlatmışsın oraları. Gerçi şimdiden tahmin edebiliyorum kimlerle beraber oturupta bu masalları, hikayeleri konuştuğunuzu. Çünkü orada sadece 2 grup vardır ve onlara biad eder Türkiye'den gidenler genel olarak; ya fettoşcular ya da pkk !

Senin de ne sebeple orada bulunduğunu, kimlerin evinde kaldığını ve ya neler yaptığını hiç bilmiyorum ama oraları anlatış tarzın ve de uslubun nedense hiç yabancı gelmedi bana !

Evet fazlasıyla sabırlı bile davrandım çünkü insanların huzurunda tartışmaktan kaçınır bir görüntü çizmek ve senin ( Türkçülere göre ) saçma soy iddianı haklı çıkarmak istemedim kimsenin gözünde. Şimdi ise sadece şüphelerimi iyice kuvvetlendirdin, bir daha ki sefere hiç bu kadar insaflı davranmayacağımı da belirteyim.

Saygılarımla,

TTK

TanriKutMete

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 13 Mayıs 2006 »
Agin Irktaşım,

Sana da tek bir cümlelik cevap vereyim; ATATÜRK'ün dini inancı, ne seni, ne beni ne de kimseyi zerre kadar ilgilendirmez. Kimseye de Atatürk'ün nasıl bir dini inanç ekseninde hayatını yaşadığını ispatlamak zorunda değiliz !

O kitabın yazarları olan Yusuf ve Ali ağabeyler ile yakınen tanışırız. Hatta bir ara kitabın dağıtımında ve de tanımında yardımcı olmuştuk. Başbuğ'un dini yanının o kitaba eklenmesinin bir sebebi vardı; ilk 6 baskıdan sonra " birazda Ata'nın dini yönünü anlatın ki kitap daha çok beğenilsin, bu millet dini konuları sever " eleştirileri yüzünden , o konularda sonradan sokulmuştur o kitaba. ( ki bence son derece yanlış, yersiz ve gereksiz bir tutumdu ).

Tekrar ediyorum, Başbuğ dindar olsaydı ne olurdu, olmasaydı ne olurdu veya başka bir dine mensup olsaydı ne olacaktı? Biz kimsenin dini inancıyla uğraşmayız, Türkçüler için aslolan ırktır !

Saygılarımla,

TTK

Turansoylu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 13 Mayıs 2006 »
tanrıkutmete soydaş doğru söylemiş.Atatürk dinsiz olsaydı onu inkarmı edicektik yada hırıstiyan olsaydı bakış açımızmı değişecekti.varsayınki Atatürk putperest  değişen bi şeymi oldu. Türkiye hala Türkiye Atatürk hala en büyük kumandan.Atatürk zaten müslüman ama olmasaydıda bi şey değişmezdi.Gazi müslümanken demediklerini bırakmadılar sabetayist dediler rum dediler arnavut dediler mason dediler dinsiz dediler o malum şeriatçı ve kürtçü piçler demediklerini bırakmadılar ama her şeye rağmen biz Türküz Atatürk Başbuğumuz yurdumuz bütün cihan yaşasın Turan.

Çevrimdışı Tonyukuk19

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #33 : 14 Mayıs 2006 »
Atatürke laf atan arab hayrani arkadasi kiniyorum.  Bedevi ruhlu kisi gitsin arab cöllerine orda yasasin.   Bu nasil milliyetci olabiliyor ya yoksa beyinsel özürlülük mü var bu kisi de acaba. Bati Türkelini yabancilardan kurtaran bir basbugdur Atatürk. Neyse bu konuyu kapatiyorum. Gelelim Albay beyin melezlik konusuna , yahu sen evlenmezsen baska bir irkin bireyi ile karisma olmaz. Türklerde karisma en asagi düzeyde olmustur. Nitekim bununla ilgili Atatürk ün emri ile yapilmis onca arastirma var. Türklerin beyaz irk tan brakifesal kafatasina sahip oldugu belgelenmistir.  Sen eger o kadar merakliysan melezlesmeye gidersen evlenirsin bir baska irktan insanla olur biter.   Bu yazi ile bana irkci kafatasci söylemleri ile cevap verilirse bunlari iftira olarak görmedigimi belirtirim. Nitekim irk kafatasi bilimsel verilerdir. Atsiz atanin cevabi gibi Irkcilik suclamasiyla karsilasirsam bunu iltifat olarak kabul ederim.

saygilarimla

Türkcü Toplumcu

TanriKutMete

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 14 Mayıs 2006 »
Tonyukuk Irktaş,

Burada kimse sana o şekilde bir söylemde bulunamaz çünkü bu otağ zaten Türkçülerin, Irkçıların otağı.

Albay arkadaşla uzun uzun, sabırla tartıştım. Şayet bunu yapmadan direk bir tepki koysaydım ortaya, o takdirde tartışmadan kaçarak, onun söylemlerini insanların nazarında haklı çıkarmış olacaktım.

Bu vesile ile de hoşgeldin anda.

Saygılarımla,

TTK

Kök-Börü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 13 Şubat 2007 »
Başlık altındaki iletiler çok önemli fakat Albay adlı üyenin iletilerini göremiyorum...!!!!!!!!!!!İletileri silinmiş olmalı...!!!!!

Çevrimdışı bayındır

• İLTERİŞ
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #36 : 13 Şubat 2007 »
BU KONU ÇOK ÖNEMLİ BENCEDE.ALBAY ADLI ÜYENİN NE YAZDIĞINI BİLMEK İSTERİZ
...Turán.....Turaniákat.......Attilá...

Çevrimdışı albay

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #37 : 13 Şubat 2007 »
Merhabalar;

Tanrıkutmete ırkdaşımın bahsettiği konu bu başlık altında geçmemişti. Bizim tartıştığımız konu melezlik hakkındaki görüşlerimizdi. Yani Vahdettin Atatürk'e ihanet etti mi konusu ile alakalı değildi. Irkdaşım konusu geçince atıfda bulunmuş.

Melezlik hakkında düşüncelerimizde ve vatandaşlık tanımında ben şunu savunuyordum:

Vatandaşlık tanımı yeniden düzenlenirken, melezlerden babası Türk olanlara Türk vatandaşlığı verilmeli ve Türk kabul edilmeli. Tabiki melze melezdir. Ancak babası Türk olanlara da vatandaşlık verilmelidir. Zira Türk toplumu babaerkil bir ırktır. Birçok padişahın annesi de Türk değildir. Bu padişahlara bunlar Türk değildi dersek Türkün 600 yıl boyunca boyunduruk altında yaşadığını da kabul etmiş oluruz nitekim. Daha başka tezlerle bu görüşümü savunmuştum.

Değerli ırkdaşım ise Türk olmanın ve vatandaşlık almanın yegane koşulu olarak hem anne hem de babanın Türk ırkından olması gerektiğini savunuyordu. Zira benim söylediğim esasların yabancılarla evlenmeyi teşvik edeceğini ve ırkın ariliğinin bozulacağını düşünüyordu.

Başka bir başlık altında baya uzunca bir tartışmıştık. Konu buydu.

Kök-Börü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 13 Şubat 2007 »
Albay Kandaş,

Değerli Irkdaşımız diye söz ediyorsunuz..Teşekkür ederiz..Kendisi Türkçü Teşkilatlanmanın önde gelen isimlerindendir....

Türkçü düşüncede;Anne ve Babanın Türk asıllı olmasından doğan çocuğun Türk olması ANA ŞARTTIR..Melezlik durumunda ise şayet 3 kuşak boyu kişi saf Türk ile  evlenirse neticede Genetik sıfırlanıp Türkleşir...

Osmanlı Hanedanında ise Soyu  melez olanlar Ata olarak kabul edilmez...Türklüğe verdiği hizmetler dolayısı ile GRİ BÖLGEDE YER ALIRLAR..Bu bölgedekiler sadece TÜRKLÜĞE ÜSTÜN HİZMETTE BULUNANLARDIR...

Türkçü olarak Brezilyalı futbolcuyu Milli Takımımızda oynuyor diye T.C.Devleti vatandaşı olmasına rağmen ;Soy  olarak Türk olmaması sebebi ile kabul etmiyoruz..Kaldıki böyle birşey teşvik edilemez...

Türk Genetiği kaliteli olduğundan;yabancılarla evlenmek suretiyle derhal bozulabilmektedir..Atsız Atanın konu ile ilgili makalelerinde de bu net olarak açıklanmıştır...

Açıklama getirdiniz...Çok teşekkür ederim...       

Çevrimdışı bayındır

• İLTERİŞ
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #39 : 13 Şubat 2007 »
Osmanlı padişahlarının anaları..
1- I.murat'in annesi bizanslı horofira yani nilüfer hatun.
2- yıldırım bayezid'in annesi bulgar marya yani gülçiçek hatun.
3- çelebi mehmet'in annesi bulgar olga hatun.
4- II.murat'ın annesi veronika.
5- fatih sultan'ın annesi sırp despina yani hüma hatun.
6- II.bayezid'in annesi kornelya.
7- yavuz selim'in annesi; ayşe takma adlı pontuslu bir rum.
8 -kanuninin annesi; polonya yahudisi helga yani hafza sultan.
9- II.selim 'in annesi yahudi kızı roksalan yani hürrem sultan.
10-III.murat 'ın annesi yahudi raşel yani nurbanu sultan.
11-III.mehmet'in annesi venedikli bafo yani safiye sultan.
12-I.ahmet'in annesi yunan helen yani handan sultan.
13-genç osman'ın annesi sırp evdoksiya yani mahfiruz sultan.
14-IV.murat'ın annesi sırp anastasya yani mahpeyker sultan.
15-IV. mehmet'in annesi rus nadya yani turhan sultan.
16-II.süleyman'ın annesi sırp katrin yani dilaşüb hatun.
17-II.ahmet'in annesi polonya yahudisi eva yani hatice sultan.
18-II.mustafa'nın annesi rum evemia yani emetullah sultan.
19-III.ahmet'in annesi de aynı yani ii.mustafa ile aynı anneden.
20-I.mahmut'un annesi aleksandra yani saliha sultan.
21-II.osman'ın annesi sırp mari yani şehsüvar sultan.
22-III.mustafa'nın annesi fransız janet yani mihrişah sultan.
23-I.abdülhamit 'in annesi fransız ida yani şermi sultan.
24-III.selim'in annesi cenevizli agnes yani mihrişah sultan.
25-IV.mustafa'nın annesi bulgar sonya yani sineperver sultan.
26-II.mahmut'un annesi fransız rivery yani nakşidil sultan.
27-I.abdülmecit'in annesi rus yahudisi suzi yani bezm-i alem valide sultan.
28-abdülaziz'in annesi roman besime yani pertevniyal sultan.
29-V.murat'in annesi fransız vilma yani şevkefza sultan.
30-II.abdülhamit 'in annesi ermeni virjin yani tirimüjgan sultan.
31-mehmet reşat'ın annesi arnavut sofi yani gülcemal sultan.
32-mehmet vahdettin'in annesi çerkes henriet yani gülistan sultan .

--------------------------------------------------------------------------------

sayın albay şimdi söyleyin kimi nasıl TÜRK sayalım
...Turán.....Turaniákat.......Attilá...