Gönderen Konu: Mustafa Kemal Pasa, Vahdettin'e Ihanet mi etti?  (Okunma sayısı 31740 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı albay

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: Mustafa Kemal Pasa, Vahdettin'e Ihanet mi etti?
« Yanıtla #40 : 13 Şubat 2007 »
Albay Kandaş,

Değerli Irkdaşımız diye söz ediyorsunuz..Teşekkür ederiz..Kendisi Türkçü Teşkilatlanmanın önde gelen isimlerindendir....

Türkçü düşüncede;Anne ve Babanın Türk asıllı olmasından doğan çocuğun Türk olması ANA ŞARTTIR..Melezlik durumunda ise şayet 3 kuşak boyu kişi saf Türk ile  evlenirse neticede Genetik sıfırlanıp Türkleşir...

Osmanlı Hanedanında ise Soyu  melez olanlar Ata olarak kabul edilmez...Türklüğe verdiği hizmetler dolayısı ile GRİ BÖLGEDE YER ALIRLAR..Bu bölgedekiler sadece TÜRKLÜĞE ÜSTÜN HİZMETTE BULUNANLARDIR...

Türkçü olarak Brezilyalı futbolcuyu Milli Takımımızda oynuyor diye T.C.Devleti vatandaşı olmasına rağmen ;Soy  olarak Türk olmaması sebebi ile kabul etmiyoruz..Kaldıki böyle birşey teşvik edilemez...

Türk Genetiği kaliteli olduğundan;yabancılarla evlenmek suretiyle derhal bozulabilmektedir..Atsız Atanın konu ile ilgili makalelerinde de bu net olarak açıklanmıştır...

Açıklama getirdiniz...Çok teşekkür ederim...       

Kandaşım,

Bunu kabul ediyorum. Melez melezdir. Türk Türktür. Irksal olarak baktığımızda bunun tartışılacak bir yanı bile yok. Haklısınız. Benim derdim ırk olark melezin Türk olup olmadığı konusunda değil vatandaşlık konusundadır. Soruyu şöyle sorayım o halde? Gri bölgedekilere Türk vatndaşlığı verilmeli mi verilmemeli midir? Ayrı düşündüğüm tek nokta budur: Zira 3 kuşak sonra gemetik olarak da olsa Türkleşme potansiyeli varsa bir kimsenin, o kişi vatandaşlık alma ve Türkiyede yaşama hakkına da sahip olmalıdır ve ırkımız o kişinin potansiyellerinden de yararlanmalıdır diyorum. Gri bölgedeki birçok kimseden ulusumuz büyük faydalar da görmüştür. Bunları tartışırken son derece de objektifim. Annem de, babam da, eşim de öz be öz Türk ırkındandır. Yani konunun benim durumla uzaktan yakından bir alakası da yoktur. Bunu da tekrar belirtmek isterim. Yani vatandaşlık kanunu nasıl olmalıdır? Benim cevabım bu soruyadır.. Türk ırkı, Türk vatandaşlığı, Alman ırkı Alman vatandaşlığı hep farklı konulardır biliyorsunuz.

Çevrimdışı bayındır

• İLTERİŞ
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #41 : 13 Şubat 2007 »
ELBETTE TÜRKLÜĞE HİZMET EDENE (GRİ BÖLGE DAHİLİNDE) SAHİP ÇIKIYORUZ.ELBETTE OSMANLI TÜRK DEVLETİDİR.HİZMETİ GEÇENLERE SAHİP ÇIKARIZ.AMA O KADAR.DURUM VAZİYRT ORTADA İKEN HALA O GENLERDE TÜRKLÜKTEN EMARE ARAMAYINIZ.LÜTFEN.SAYGILARIMLA.
...Turán.....Turaniákat.......Attilá...

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 13 Şubat 2007 »
Bayındır Soydaşım;

''II.bayezid'in annesi kornelya.'' diye yazmışsınız.Bu doğru değildir.Fatih'in eşi yani  II.Bayezid'in annesi Dulkadiroğulları Beyliği'nden ''Sitti Hatun''dur.

Ki II.Bayezid bir Bektaşi dedesidir.Bilindiği üzere Bektaşilik Türkmenlere özgü bir tarikattır. Ve Dedelik makamı gibi bir makama soyu kırık bir kimse oturamaz.

Çevrimdışı bayındır

• İLTERİŞ
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #43 : 13 Şubat 2007 »
BEKTAŞİLİK AYNI ZAMANDA YENİÇERİ DEVŞİRMELERİNİNDE TARİKATI OLARAK BENİMSENMİŞTİ ANDA.ONLARDAMI TÜRKMENDİR.SAYGILARIMLA
...Turán.....Turaniákat.......Attilá...

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 13 Şubat 2007 »
Burada kastettiğim olay ''Dedelik'' makamına devşirmelerin getirilmeyişidir.Bu tarikata dadanan kırma yeniçeri bozmaları değil!

Saygılarımla..

TTK

Çevrimdışı albay

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #45 : 14 Şubat 2007 »
ELBETTE TÜRKLÜĞE HİZMET EDENE (GRİ BÖLGE DAHİLİNDE) SAHİP ÇIKIYORUZ.ELBETTE OSMANLI TÜRK DEVLETİDİR.HİZMETİ GEÇENLERE SAHİP ÇIKARIZ.AMA O KADAR.DURUM VAZİYRT ORTADA İKEN HALA O GENLERDE TÜRKLÜKTEN EMARE ARAMAYINIZ.LÜTFEN.SAYGILARIMLA.

Bayındır ırkdaşım;

Anlayamadığınızı daha doğrusu anlamak için hiç çaba sarfetmeden sadece kendi görüşünüze konsantre olduğunuzu görüyorum. Ben ne diyorum siz ne cevap veriyorsunuz? Neyse andam.. Mühim değil.. Uzatmayalım.. Doğrudur. Sen haklısındır..Oldu mu?

Kök-Börü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 14 Şubat 2007 »
Albay Anda,

Sen,ben,siz yok tek yürek olarak biz varız Türkçü olarak.

Bu ; Rehber olarak  Atsız Ata'yı kabul eden Türkçülerin  görüşüdür...

Saygılarımla

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #47 : 14 Şubat 2007 »
padişahların anaları hakkında çok şey yazılıp çizilebilir.hatta kasıtlı amaçlarla onlar hakkında doğru olmayan şeyler de iddia edilebilir.Türkler Tanrı soyludur.Anaları rum da olsa araya çerkez de karışsa onları melez saymak bence doğru olmaz.kaldı ki bunları iddiadan ötede bir yerde değerlendirmek bence yanlış olur.
 Allah Türk'ü korusun.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Kök-Börü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 14 Şubat 2007 »
padişahların anaları hakkında çok şey yazılıp çizilebilir.hatta kasıtlı amaçlarla onlar hakkında doğru olmayan şeyler de iddia edilebilir.Türkler Tanrı soyludur.Anaları rum da olsa araya çerkez de karışsa onları melez saymak bence doğru olmaz.kaldı ki bunları iddiadan ötede bir yerde değerlendirmek bence yanlış olur.
 Allah Türk'ü korusun.

Bunlar sadece sizce doğru olmamakla kalır...Atsız Ata'nın makalelerinde net olarak açıklanmıştır...

SON CÜMLENİZ TürkÇÜLER DEĞİL,BAŞKA DÜŞÜNCEDE OLANLAR TARAFINDAN KULLANILIR  ....

Çevrimdışı Urungu Şad

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #49 : 14 Şubat 2007 »
Çin İmparatorunun istediği Katun'u, kendi tarafından veren Tanrıkut Mete; aynı imparator, ülkesinden çok; ama çok ufak bir toprak parçası istediği için bunu kutsalına hakaret sayıp savaşa girişmiş ve hak ettiği cevabı vermiştir Çinlilere.
Ama gelelim Vahdettin'e...
Neymiş, Başbuğ ATATÜRK'ü Anadolu'yu örgütleyip kurtarması için o göndermişMİŞ. Bu olay ATATÜRK ve Türklük düşmanlarının uydurmasından başka bir anlam ifade etmiyor. O Vahdettin ki, ülkesinin başkentinin limanına demir atıp işgale girişen yabancı güçlere mertçe karşı koyabiliysedi, hatta şehitliğe ulaşabilseydi, and olsun büyük bir kahraman olarak anılabilecekti. Ama o kanına bulaşmış olan zehirin gereklerini yerine getirip suskunluğu, Türkün karakterine %100 ters olan ALÇAKLIĞI yapmıştır. Ve hakettiğini de yabancı topraklarda son nefesini vererek görmüştür...
Kurt, dişlerini kaybedebilir; ama huyunu asla!
"TURAN"