beni daha iyi anlamak istersen dokuz ışık kitabını öneririm eminim benim anlatmak istediklerimin ayrıntısıyla bulacaksın
Kafkaskurdu kandas, ne Alparslan Türkes'in nede Nihal Atsız'ın benim savunmalarıma ihtiyacı yoktur.
Ama ülkücü olan kandaslarda bir yanlıs anlama varki, tutturulmus gidiyor,
benimde dogruyu söylemem, bir Türk olarak boynumun borcudur.
9-ısık Alparslan Türkes'in doktrini degildirki bize onu referans olarak gösteriyorsun ama zaten 9-ısık doktrini Türkcülerin esas referansıdır.
basbug Alparslan Türkes 60 ihtilali oldugunda, basbug Nihal Atsız'a rica etmistir, bu rica üzerine dava arkadasının istegini yerine getiren Nihal Atsız, 9 maddelik bir Türklügü kalkındırma projesi hazırlamıstır.
1962 yılında'da yazdıgı dergide bu 9 maddelik proje yayınlanmıstır.
Sonra bu maddelerde yok denecek kadar kücük degisiklikler ile nihai sekli verilmistir.
Alparslan Türkes hicbir zaman bu 9 maddelik proje benim dememistir, zaten derse hata olur. Onun icin demezdi, demedide zaten.
9 maddelik projenin mimarı Nihal Atsız'dır.
1965 senesindede bu proje CKMP partisinde sunulmustur kandaslara.
---------------------------------------------------------------------------------
ikinci hatalar manzumeside, Seyyid Ahmet Arvasi'yi Türk-islam mimarı gibi gósteren ülkücüleredir sözüm.
Seyyid Ahmet Arvasi dogmadan önce Türk-islam sentezi Ziya Gökalp basbug tarafından konusuluyor ve eserlerinde deginiliyordu.
Bugün úlkücüler büyük bir inatla sanki Türk-islamın mucidi olarak Ahmet Arvasiyi gósterirler, buda cok büyúk bir ayıp ve hatadır.