Albay'a provakatörsün demedim.Sadece şunu belirtmek istiyorum.Eğer "Türkçüler" bir siyasi organizasyon içinde olamazlarsa savaşımızın sahasını belirtin ki bileyim.Ş u anda ( benim bile tam olarak Türkçü bir partidir diyemediğim ancak) Türk Milliyetçiliğini savunan tek siyasi organizasyon MHP'dir.Hal böyleyken, değerli ırkdaşlarımın sanki başka konu yokmuş veya eleştirecek başka şey yokmuş gibi sürekli MHP' den duydukları rahatsızlıkları gündeme getirmeleri bana sanki bilinçli yapılıyor gibi geliyor.Ben sizin bir ırkdaşınızım.genlerimde katışıksız "TÜRK KANI" dolaşıyor.En büyük iftiharım da budur.Bu size yetmiyorsa "turan" dan nasıl bahsedebileceksiniz.Diğer Türk Cumhuriyetlerinde yarı yarıya asimile olmuş, ya da karışmış olan Türk' leri nereye koyacağız.Yoksa onları da mı bu duruma düştükleri için suçlayacaksınız.
Sözümün özü şu: Yarın bir Türkçü nün burnu kanasa yardımına koşacak olanların CHP'liler olacağını mı sanıyorsunuz? Zaten bu Türkçü- ülkücü ayrımınıda anlamıyorum.Türkçü olmayan birinin nasıl ülkücü olacağını da biri bana anlatsın lütfen.Türk milletlerine yapılan saldırılara ya birlikte cevap vereceğiz ve sırt sırta savaşacağız, ya da sanal alemde kürşatçılık oynayacağız.tercih bizim. her ırkdaşımız birbirine biraz tahammüllü olmak zorundadır. Yoksa bu savaş başlamadan biter. mevcut durumda "Türkçü" bir parti kuracak yiğitlere ilk yoldaş ben olacağım, bunu bilesiniz.Fakat şu anda MHP' deki herkesi aynı kefeye koymak bu savaşa vurulacak darbelerden biri olacaktır.Böylece bu sohbetin de bitirilmesi taraftarıyım. Tanrı Türk'ü korusun! ve asıl bundan sonra korusun! Çünkü bu savaş çetin geçecek.Tanrı adına yemin ediyorum ben bu savaşta Kürşad'ım ve Oğuzhan'ımla safların en önünde olacağım.
Kurtsoylu,
Bende seni anlamakta güclük cekiyorum. Mhp icinde Türkcülük yaptıgını söylüyorsun, mhp icinde Türkcüluk yapmak mümkünmü? Yapıpta barınmak mümkünmü? Bana bir örnek göster, deki su adam Türkcü olup suan su kademede de, yok gösteremezsin, cünkü yok. Son birkac Türkcü abimiz partiden zorla istifa ettirildi, üstündende seneler gecti, önceki hükümetin koalisyon dönemiydi istifa ettirildiklerinde.
mhp'de ses getirin, basbas bagırın kürtlerle aynı safta olmak istemiyoruz, islamcılıgı seriata dökmeyin diye mhp'yi özüne cagırın, bende düzelecek olduguna inanayım, bugün yine mhp'deyim. Ama nafile, yok artık mhp bitti, bitiyor, bunu idrak etme zamanı simdi.
mhp'yi suan itibarı ile yine azda olsa ayakta tutan, ülkü ocaklarındaki daha mevzuları kavrayamamıs gencler.
cerkezler ülkücü safta, kürtler ülkücü safta, araplar, tarikatcılar, fettoscular hepsi var, mhp'de hersey var, vallaha hersey var, tek olmayan Türkcü'ler. Attınız yada sattınız Türkcüleri, son direnenleride zorla istifa ettirdiniz.
Vatanın durumunu hepimiz görüyoruz, milli uyanısın kıpırdadıgınıda görüyoruz, ama en iyi gördügümüz şudur ki, mhp Türk milliyetcilerini aynı safta toplayamayacak. mhp icin Türk'lerimi toplamak kolay, yoksa arap, kürt,laz cerkez ve digerlerinimi sorusunun cevabı, digerleridir.
Gram inancım olsa mhp'nin Türk milliyetcilerine ev sahipligi yapacagına, bir kac iyi adım görsem, yine düsünürüm ama nafile, mhp gittikce yolunu daha cok kaybediyor, emisyon hacmi gibi, borsa gibi düstükce düsüyor hata üstüne hata....ve en kötüsü bu hatalarda ısrar ediyor.
Ben yeni bir olusumun(partinin) dogacagına inanıyorum, sabırla sebatla bekliyorum.