Gönderen Konu: SINIR ÖTESİ OPERASYON KARARI, NİHAYET ALINIYOR...  (Okunma sayısı 37424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Tezkere salı günü Meclis'e geliyor diyorlar. Haydi bakalım...


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ya hep aynı şeyler..

İnsan a bıkkınlık geliyor...



UYAN YÜCE TÜRK MİLLETİ UYAN GENÇLİĞE HİTABE KİME YAZILDI!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2239
Çapulcu sürüsü peşmergeler, Türk Ordusunun yapacağı operasyona hazırlık olarak sınır bölgesine yığınak yapıyorlarmış!
Hiç güleceğim yoktu.
Eceli gelen it, hesabından...
Türk Ordusu üzerlerine yürüdüğünde- hiç birinin orada kalacağını snamıyorum ama- bir akılsızlık edip- akıl da yok ya bu çapulcularda- inşallah direnmeye kalkarlarda, topu birden, şanlı Mehmetçiğin ölüm kusan namlularıyla, kızıl tamuyu boylarlar.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2239
“Türkiye Kuzey Irak'a girerse 3. Dünya Savaşı çıkar”

Alıntı

Rusya Liberal Demokrat Parti Lideri ve Duma Başkanı Yardımcısı Vladimir Jirinovski, Kuzey Irak'a asker yollayacağını açıklayan Türk hükümetine seslenerek; "Amerika'nın oyununa gelinmemesi" çağırısında bulundu.

Vladimir Jirinovski, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından tezkerenin onaylaması halinde "Bunun üçüncü dünya savaşının başlaması" anlamına geleceğini öne sürdü.

Vladimir Jirinovski, Kuzey Irak'ın doğal gaz ve petrol zengini bir bölge olduğuna dikkat çekerek, "Rusya'nın Türkiye'nin bu bölgeyi işgal etmesine seyirci kalamayacağını, bu durumda Rusya'nın da bu savaşa katılmak zorunda kalacağını" iddia etti.

Amerikan Kongresi tarafından kabul edilen Ermeni soykırımı taslağının da bu senaryonun bir uzantısı olduğunu ileri süren Jirinovski, "Amerika'nın Ermeni soykırımı taslağını kabul ederek Türkiye'yi Irak savaşına provoke etmeye çalıştığını" söyledi.




Haydi ordan, Baltacı Mehmet Paşanın döllediği, Katerina nataşasının çocuğu, sende!
3. Dünya savaşı çıkacakmış!
Çıkarsa, çıkar.
Bunu Türkiye değil ,sizin gibi soysuzlar düşünüp, korksunlar!
Siz kendi içinizdeki Çeçen direnişine karşı, bütün dünyanın gözleri önünde, kimyasal ve biyolojik silahlar kullanarak topyekun yok ederken iyi, iş Türk Milletine gelince, 3. dünya savaşı...
Artık bu işin, hesap-kitap yapılacak yanı kalmamıştır.
Nereden inceyse, oradan kopsun.
Kopacak da zaten.
Hem Kuzey Irak'ta ve hem de içerde, malum kişilere karşı....
Bunun ötesi, sonrası yok!!!
Ha akşam, ha sabah...

TTK.
 
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2239
"Türkiyeye yardımcı olcağız."

Alıntı

abd tarafından yapılan son, resmi açıklamlarda: "Türkiyenin yapacağı operasyonlara karşı çıkmayacaklarını ve hatta gerekli durumlarda yardımcı olarak, pkk terörünün kökünün kazınması(!) için ellerinden geleni yapacaklarını" bildirdiler.



Soysuz abd, Türkiyenin Kuzey Irak'a girme yönündeki kararlılığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaptığı hazırlıklar sonunda hemen, o kanlarına ve mayalarına mahsus dansözlüklerini ortaya koyarak, ağız değitirmeye başladılar bile.

İşte durum bundan ibarettir.
Sen kendi kararını verip, bu kararın ardındaki çelikleşmiş iradeyi gösterdiğin takdirde, herkes sana saygı duymaya ve hatta itaat etmeye mecburdur.
Bunun idrakinde olmayan tek güruh, satılık ve işbirlikçi, akp iktidarıdır.
akp'nin aklında hâlâ "abd ne der?" korkuları var.
akp'nin nazarında abd adeta, karşı konulmaz bir ilah, sanki!..
Türklük ruh ve bilincinden mahrum mankurt ve satılıklar için abd'nin ve batının ilah gibi görülmesi gayet normal bir davranıştır.
İtaat psikolojisinin motive ettiği, işbirlikçi zihniyetin sahibi olan akp iktidarından, başka türlü bir davranış, beklenemezdi zaten.
Dünyada, Türklük ruhunun karşısında duracak, güç yoktur.
Türklük ruhu, Türk gibi Türklerde olan bir güçtür, elbetteki.
Mankurt, satılık, işbirlikçi ve kölelerde değil...

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Jirinovski adlı deli hep Türkiye hakkında atıp tutar, birşey de yaptığı yoktur. Meczubun teki işte.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
MAHÇUP TEZKERE

mahçup tezkere
ABD ile birlikte Mesut Barzani ve DTP’lileri karşısına almak  istemeyen AKP, “Tek hedef PKK” demek ihtiyacını duydu.

AKP Hükümeti’nin, Anayasa’nın 92. maddesine göre sınır ötesi harekat düzenlenmesi amacıyla hazırladığı tezkere TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Başbakan Erdoğan ve tüm bakanların imzasını taşıyan tezkerede hedef, açık bir şekilde, “Irak’taki PKK’lıların yuvaları” olarak gösterildi.
Tezkerede, “Türkiye, PKK teröristlerinin Irak’ın kuzeyindeki mevcudiyetine ve faaliyetlerine son verilmesini sağlamak amacıyla uzunca bir süredir diplomatik girişimlerde ve uyarılarda bulunmuştur. Bu çabalarımızdan istenilen sonuçların alınması mümkün olmamıştır” denildi. ‰9’da

Tezkere tamam, Barzani kurtuldu
AKP, sonunda sınır ötesi harekat için adım attı ve tezkere Meclis’e sunuldu. Hükümet Sözcüsü Çiçek, tezkerenin hedefinin yalnızca PKK olduğunu belirterek K.Irak’taki peşmergelerin yüreğini ferahlattı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Erdoğan başkanlığında dün saat 11.20’de  “sınır ötesi operasyon” gündemiyle toplandı. Başbakanlık Merkezi’nde yaklaşık 6 saat süren toplantıda alınan kararları Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek açıkladı ve tezkerenin TBMM’ye sevkedilmesine karar verildiğini duyurdu. Terörle Mücadele Yüksek Kurulunun son toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının sınır ötesi harekat ve müdahalede bulunabilmesine imkan veren bir hükümet tezkeresinin hazırlanmasının kararlaştırıldığını anımsatan Çiçek, “Bakan arkadaşlarımız ve Sayın Başbakan tezkereyi imzalamıştır. Ümit ediyorum bu hafta içerisinde TBMM’de bu konu görüşülmüş olur” diye konuştu.

İnşallah kullanmayız!
“Evvela temennimiz bu tezkerenin kullanılmasına hiç imkan olmamasıdır, arzumuz, temennimiz budur. İnşallah buna gerek kalmaz. Tezkerenin süresi 1 yıllık olacak ve kapsamı daha sonra netleştirilecek” diyen Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ama hepimiz biliyoruz ki ülkemizin ve bölgemizin en acımasız gerçeği terör konusudur. Pek çok masum insanımız, bu kanlı eylemlerden zarar görmekte, hayatlarını kaybetmektedir. Ancak terörün bir insanlık suçu olduğu, bir çok uluslararası sözleşmede bulunmasına rağmen, terör konusunda samimi uluslararası işbirliği söz konusu değildir. Suçluların İadesine Dair Sözleşme maalesef işlemiyor.” Cemil Çiçek, tezkere ile terör örgütü PKK’ye açık destek veren peşmergelere de operasyon düzenleneceği iddialarına da “Irak’ta yaşayan her insan bizim kardeşimizdir. Tezkerenin hedefi sadece ve yalnızca PKK terör örgütüdür” ifadeleriyle son noktayı koydu ve endişeli bir bekleyiş içindeki peşmergelerin yüreğini ferahlattı.
Başbakanlık Merkez Bina’daki toplantıya Erdoğan korumaları ile birlikte geldi.

Asıl hedef metinde de vurgulandı!
AKP Hükümeti’nin, Anayasa’nın 92. maddesine göre sınır ötesi harekat düzenlenmesi amacıyla hazırladığı tezkere TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve tüm bakanların imzasını taşıyan tezkerede hedef, açık bir şekilde, “Irak’taki PKK’lıların yuvaları” olarak gösterildi. Tezkerede, Irak’ın kuzey bölgesindeki PKK terör unsurlarından kaynaklanan, Türkiye’nin milli birliğine, güvenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelmiş ciddi bir terörist saldırı ve açık bir tehdidin bulunduğu belirtildi. Tezkerede, “Türkiye, PKK teröristlerine yönelik diplomasi yürütmüştür. Ancak istenen sonuç mümkün olmamıştır” denildi.

 PEŞMERGE VE AMERİKA ASKERİ KERKÜKTE TÜRK KANI AKITACAK, TÜRK ASKERİ ORAYA KADAR GİDİP PEŞMERGEYE DOKUNMADAN GELECEK.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Kerhen,cikarilan tezkere,bu kadar olur.Vatan millet hainleri,Türk düsmanlarini iktidara getirmenin sonu budur.Kaninda zerre kadar Türklük bulunmayan,abd ajani basbakan,birde hic utanmadan,tezkere cikiyor ama,insallah kullanmak zorunda kalmayiz demek serefsizligini gösteriyor.Kullanmak istemedigin tezkereyi,neden cikartiyorsun,be serefsiz oglu serefsiz?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

oguz33

  • Ziyaretçi
Küstahlığın böylesi...
« Yanıtla #48 : 17 Ekim 2007 »
Amerikalı Tuğgeneral Carter Ham, sınır ötesi operasyon olursa, Irak'ın egemenliğini savunacağını söyledi.

İşgalci bir ülkenin askerinin, işgal ettiği bir ülkenin egemenliğinden bahsetmesi çok ilginç.

Bunun yanı sıra, Bir günde kapılarını ardına kadar açıp amerikan askerlerine teslim bayrağını çeken bir ülkenin çapulcuları ile yüce TÜRK Ordusunu hangi cüretle aynı kefeye koyuyorsun sen. Üstü kapalı kabadayı tavırların TÜRK'e sökmez. Ama kabahat sende değil seni böyle konuşturanlarda. Er ya da geç hepinizin haddi bildirilecektir.

TTK.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Tayyip kullanmak istemediği teskereyi çıkartmasının nedeni, ülke genelinde oluşan nefreti biraz düşürmek ve yerel seçimlerde oy kaybına uğramamak.Zaten şartlar da müdahaleye hemen izin vermiyor,en azından bir kara birlik harekatı yaklaşan kış koşullarında çok zor.Halk olşumlara bakmaz ,ne olduğuna bakar,gecikecek kara harekatıda askere puan kaybettirir,işte en kötüsüde bu.Yapılacak ilk öncelikli iş  halklar arası savaş başlar diyenlere halkıyla birlikte  gereken cevabı vermek olacaktır.Bunu söylemeye cesaret edenler ve ettirenler şunu bilmelidir ki TÜRKLER tarih boyunca mücadeleden ve savaşmaktan zevk almışlardır.Bizler olacak ve olabilecek halklar savaşına her zaman hazırız ,bunu etnik döküntüler iyi bilsin.