Gönderen Konu: SINIR ÖTESİ OPERASYON KARARI, NİHAYET ALINIYOR...  (Okunma sayısı 37402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2239
                      Türk Silahlı Kuvvetlerinin en az bir yıldır talep etmesine rağmen, siyasi iktidarca çeşitli bahanelerle oyalanarak, pkk terörünü bu boyutlara kadar gelmesinden sonra, geçtiğimiz gün yaşadığımız büyük acı ve kamuoyu baskısı nihayet ruhsuz akp iktidarının da harekete geçmesini sağlamış "TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN SINIR ÖTESİ OPERASYON YAPMASI" için meclisten tezkere çıkartılacağı açıklanmıştır.
                      Hükümet kanadının bu yöndeki açıklamasının hemen arkasından kukla Bağdat yönetimi bir açıklama yapıp, daha önce kınamadığı son olayı kınayıp, Türkiye ile Irak arasında geçtiğimiz günlerde yapılan anlaşmanın bu sorunun çözümü(!) için tek yol olduğunu" bildirerek itirazını dile getirmiştir.
                     Öte yandan, Türkiye’nin bu kararlılığına bir itiraz da ABD yönetiminden gelmiş olup, ABD sınır ötesi operasyonun çözüm olmayacağı ve bu nedenle de TBMM nin tezkere çıkartmaması gerektiğini Türkiye’ye iletmiştir.

                     İşte Türkiye'nin yapacağı şey bu kadar basitti. Bizi terörle mücadele özel temsilciliği, bilmem ne gibi uyduruk şeylerle oyalayan ABD'nin kahpe kürt teröristlerini inlerinde ziyaret ettiği, onları silah ve mühimmat olarak desteklediği, ABD'nin ileri karakolu ve Ortadoğu’daki eyaleti konumundaki İsrail aracılığıyla pkk lı soysuzlara askeri eğitimler verdiği gerçeğini bir türlü görmek istemeyen akp iktidarı artık Türk Milletinden yükselen feryatlara  ve TSK nın yaptığı baskılara daha fazla direnemeyerek, geç de olsa, böyle bir kararlılık göstermesi, bu sorunu temelinden çözecek yolu açmıştır.
                    Artık söz ve inisiyatif, Büyük Türk Milletinin yegane ve son umudu olan, Şanlı Ordumuzdadır.
                    Türk Milletine düşen görev; Şanlı ordumuza, bütün varlığıyla destek vermek ve onların yanında olduğunu hissettirmektir.
                    Ordu-millet el ele verip Türklüğün başında dönen kara bulutları dağıtılacak; şer yuvaların ve onları himaye edenlerin, dünyayı başlarına yıkılacaktır.

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
İnşallah başlar....

TTK.

oguz33

  • Ziyaretçi
Ey Türk gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden, mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî, bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr u zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

         Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!

                                                             
                                                 Mustafa Kemal ATATÜRK


Yüce Türk Ordusu daha neyi bekliyor. İşte Ulu Başbuğumuz gerekeni söylemiş. Anlattıklarının tamamı şu an içinde bulunduğumuz durumu anlatıyor.

Biz her zaman Yüce Ordumuzun yanında ve emrindeyiz.

TTK.

Çevrimdışı ERGENEKON TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
Arz ederim Paşam.
TÜRKÜN SABRI BİTTİĞİ YERDE DAVASI BAŞLAR BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. AN GELİRKİ BİR ANDA DÜŞMANINI ASİL KANINDA BOĞAN BİRER YİĞİTLER OLURUZ DİNLEMEYİZ KİMSEYİ

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Şanlı ordumuzun bize, Türk Milletine ihtiyaç duyduğu an canımızla ve malımızla ölüme kadar yanındayız.

Çevrimdışı Gökçe Ana

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
Türklüğün ateşle imtihanı olan şu günlerde, herbirimiz, gönüllü askerleriz.
Kurtuluş savaşında, cephe gerisinde ve bizzat çatışmaların içinde yer alan Türk anaları eşleriyle, kardeşleriyle, evlatlarıyla birlikte, gerektiği takdirde, yine yerini alacak, bu ülke üzerinde hayaller kuranların heveslerini kursaklarında bıraktırarak, layık oldukları cehennemin yedi kat dibine gönderecektir.

Türk kadınları, Türk Yiğitleri doğuran, Türk anaları emrinizdedir komutanım.
Arz ederim.


Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.

Çevrimdışı Almıla

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 186
  • Gökbörü Asena Gençlik
Türk Asenalar, hazır kıta olarak, emirlerinize amadedir Sayın Büyükanıt Paşam.

Türk'e kefen biçenin korkunç ölümü yakındır artık.

TTKvY.
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR!

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Artık bu işi kökten halledelim ,tamamen bitirelim,tüm itleri temizleyelim, ikinci bir fırsat olmayabilir çünkü abd nin ilk yapacağı TÜRKİYE' yi ekonomik krize boğmak için tuttuğu sıcak parayı çektirmek olcaktır.Akp iktidarı çok övündüğü ekonomisinin ne mal olduğunu böylelikle anlıyacaktır.Tayyip dün bir açıklama yaptı ''abd ye gidip bushla görüşeceğim'' sanırım kızını evlendirirkende bush'a sordu.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2239
Yüreğimizi ferahlatan haberler, ajanslara düşmeye başladı.
İşbirlikçi akp'nin teslimiyetçi politikaları sebebiyle en az bir yıl geçikmiş olan sınır ötesi operasyonlar başlamış ve Şanlı Mehmetçik, kahpe kürt eşkiyalarının inlerini başlarına yıkmaya başlamıştır.
Dilerim bu başlangıç varması gereken son noktaya kadar gider ve Türk Milletinin başına bu tür belalar bir daha gelmez.
Şanlı Ordumuzu kutlarım.
Yüce Tannrı yardımı ve Büyük Türk Milletinin duaları onlarladır.

TTK.



İşte operasyon haberi:

PKK'ya 'sınır ötesi' operasyon

Kuzey Irakta'ki PKK kamplarına yönelik TSK'nın başlattığı operasyon sürüyor... Diyarbakır'dan kalkan F-16'ların da katıldığı operasyonlarda PKK kamplarına büyük zarar verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kuzey Irak'ta yuvalanan terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kuzey Irak'ın Kanimasi bölgesine yapılan hava saldırısına Diyarbakır İkinci Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı Sekizinci Ana Jet Üst Komutanlığı'ndan kalkan F-16 savaş uçakları katıldı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır İkinci Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı Sekizinci Ana Jet Üst Komutanlığı'ndan kalkan uçaklar Kuzey Irak'taki Kanimasi, Snaht bölgelerini bombaladı. Özellikle gece kalkan F-16 savaş uçakları PKK inlerine büyük zayiat verdi. Hakkari'de Yüsekova 21. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı da sınırdaki rutin operasyonlarını sürdürüyor.

Ayrıca Uludere ve Beytüşşebap ilçeleri arasında yer alan ve Kuzey Irak sınırına sıfır noktada bulunan Andaç bölgesindeki Kokpittepe bölgesini de zaman zaman top ateşine tutulduğu belirtiliyor.

Öte yandan Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında devam eden askeri operasyon nedeniyle bölgeye askeri sevkıyat yapılıyor. Eruh'un yüksek dağlık kesimlerinde bir süre önce başlatılan operasyon devam ediyor. Operasyonlara korucuların da katıldığı belirtiliyor. Dağlık bölgelerin bombalandığı operasyona Kobra helikopterleri de havadan destek veriyor.

Yine Şırnak'ın Silopi ilçesinde de Habur Sınır Kapısı ile Uludere İlçesi arasında bulunan dağlık alanda güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik başlattığı operasyon sürüyor.

Güneydoğu'nun iç kesimlerindeki dağlık bölgelerinde de operasyonlar devam ediyor. Bingöl, Tunceli ve Diyarbakır'ın kırsal kesimlerinde PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Diyarbakır'ın Silvan, Lice ve Kulp ilçelerinin kırsalındaki rutin operasyonların da sürdüğü öğrenildi.


 
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2239
Sınır ötesi dünyada geniş yankı buldu
ANKA - 09 Ekim 2007 21:00

BBC, “Türkiye sınır operasyon ile tehdit ediyor” derken Amerika’nın Sesi “Alarma geçen devletin, sınır ötesi operasyon dahil, her türlü önlemin alınması için son hazırlıklarını yaptığı”nı söyledi. İşte o haberler: 

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu'ndan çıkan sınır ötesi harekat vurgusunun ardından BBC, “Türkiye sınır operasyon ile tehdit ediyor” derken, Amerika’nın Sesi “Alarma geçen devletin, sınır ötesi operasyon dahil, her türlü önlemin alınması için son hazırlıklarını yaptığı”nı söyledi.

-BBC: “TÜRKİYE IRAK SINIR OPERASYONU İLE TEHDİT EDİYOR”-

İngiliz yayın kurumu BBC, “Türkiye, sınır ötesi operasyon ile tehdit ediyor” başlıklı haberinde Başbakan Erdoğan’ın olası bir sınır ötesi operasyonu için izin verdiğini belirtti. BBC, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Gordon Johndroe’nun da olası operasyon için spesifik bir destek vermediğine dikkat çekti.

-VOA: “ALARMDAKİ DEVLET HER TÜRLÜ ÖNLEM İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR”-

Amerika’nın Sesi (VOA) ise, Doğu ve Güneydoğu’dan üst üste gelen terör saldırıları üzerine Ankara’da alarma geçen devletin üst organları Kuzey Irak’a sınır ötesi operasyon da dahil PKK’ya karşı her türlü önlemin alınması için son hazırlıklarını yaptığını belirtti. (ANKA)
 
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!