Gönderen : memo_19 | Tarih : 19 02 2011Türkün Türk başka dostu yoktur bu gerçektir ama islam dininde herkes kardeştir ama ben yaşadım çerkezlerin en büyük ihanetinide gördüm kendi ırkların olan kıza yelteniyolar sonrada onu bi Türk e yamamaya çalışıyolar Türk ün kimsesi yok ama çerkezler öle bi örgütlenmişler ki çerkez Türke yıkacakalr be kardeşim bu nasıl bi zihniyet biz kendi içimizden evleeniyoruz diyen ırk manyakları kendi pisliğini bile temizliyemiyor ve Türk genci hepsinin planını ve gözlerini korkutuyo yakındada bayağı bi çerkez sülalesi polis tarafından yakalancak dinlersiniz haberlerden 1 Türk bin düşmana bedel benim ülkemde yaşıyosan ihanet etmeyecen edeceksen ....... olup gidicen
Gönderen : memo_19 | Tarih : 19 02 2011lan bjedug çerkezler size bokunu bile vermezler miş lan kendi dünya güzeli sanıyo bu lan rus dölünden doğma ırk sen Türk kızının eline su dökemezsin seni sarı götüne mi hayran millet
Gönderen : jubaaa | Tarih : 20 02 2011Kardeşim Abdülhamit babasının hayrına yerleştirmedi sizi Osmanlı topraklarına din kardeşlerini düşmandan korumak için yerleştirdi ama ne yazık ki Abdülhamit yaşıyor olsa keşke yerleştirmesem derdi.. Sizi himayesine yani korumasına almış bir devlete yaptığınız haksızlıklar yaptığınız nankörlükler azımsanacak gibi değil..Abdülhamit in ve diğer çerkezlere yardım eden Osmanlı Padişahlarının üzülerek söylüyorum ki kemikleri sızlıyordur..Kardeşim Dünyanın en asil milletiyiz diye övünüp duruyorsunuz ama bizde duyuyoruz görüyoruz ve biliyoruz ki dünyanın en asil milleti çerkezler değildir..Dünyadaki bütün ırklar asildir kimi yemeği eliyle yer, kimi kaşıkla yer, kimi çubukla yer,kimisi hırsızdır(çerkezler vb.), kimisi nankördür(çerkezler vb.),kimisi haindir (isim vermeme bile gerek yok herkes biliyor o kişileri)................. Asilliğinizi ispat edin de görelim hırsızlık yapmıyoruz deyin yalan söylemiyoruz deyin harama bakmıyoruz deyin kaf-der lere kültürümüzü yaşamak için gidiyorum deyin kaf-der lere kız arkadaşı (sizin deyiminizle kaşen)yapmak amacıyla gitmiyoruz deyin kaf-der de nankör bir vaziyette Türk Milleti hakkında ileri geri konuşmuyoruz deyin…....... Eğer bu saydıklarımı söyleyemiyorsan asil değilsin söyleyebiliyorsan yalancısın…
(NoT:bu söylediklerim bütün çerkezlere değildir o nankörler kendilerini iyi biliyor…)
Gönderen : jubaaa | Tarih : 20 02 2011NEDEN SÜRGÜN EDİLDİĞİMİZİ BİLMİYORSUN HERALDE OSMANLII DEVLETİNİN YANINDA SAVAŞA GİRDİK HEPİTOPU 7 MİLYON ÇERKES NÜFUSU SAVAŞTAN SONRA 2 MİLYON ERKEK SAVAŞÇI KAYBETTİ EĞER SAVAŞ DEVAM ETSEYDİ ATALARIMIZ KAFKASYA İÇİN ÖLSEYDİ ŞİMDİ BİZ OLMAYACATIK DÜNYANIN EN ASİL MİLLETİ YOK OLACAKTI..
Sana tek söyleyeceğim al eline bir tarih kitabi Kurtuluş Savaşı hakkında bir şeyler oku oku ki bağımsızlığın bedava olmadığını öğren…....
Gönderen : nart | Tarih : 21 02 2011jubaaa SEN NERDEN BİLİYORSUN KAŞENLİĞİ KAFDERNEKLERİNİ FELAN BAYA MERAKLISIN HERALDE
Gönderen : nart | Tarih : 21 02 2011memo_19 ŞU SALAĞIN YAZDIKLARINA BAKIN
Gönderen : nart | Tarih : 21 02 2011Bİ TÜRK ÇERKESLERİ ÇERKES TARİHİNİ NEDEN BUKADAR MERAK EDER ARAŞTIRIP YALAN YANLIŞ BİŞEYLER YAZAR SİZ NEREDEN BİLİYORSUNUZ ÇERKESLER HAKKINDA BU KADAR ÇOK ŞEYİ NEDEN YA BU YORUMLARI YAZILARI OKUDUM ŞİMDİ BENDE MERAK ETTİM
Gönderen : nart | Tarih : 21 02 2011jubaaa ZATEN BURADA YAZDIKLARIMIZDA HER TÜRK İÇİN GEÇERLİ DEĞİL
Gönderen : jubaaa | Tarih : 22 02 2011Bu yazılan yazılarda gerçeklik payı var hepsi yalan yanlış değil.Bizim yorumlarımız yazıdaki gerçeklik payıyla alakalı.Bir çerkez olarak katılmıyor olabilirsiniz ama milletin bildiği şeylere de yalan yanlış diyemezsiniz.Bu arada meraklı biri değilim tüm kültürlere olduğu gibi çerkez kültürüne de saygılıyım saygı duyduğum bir şeyi de bilmem en doğal hakkım merakla bir alakası yok.
Gönderen : jubaaa | Tarih : 22 02 2011Çerkezim diyen birisi bana asillik, asalet ne demek açıklamasını yapsın….
Gönderen : nart | Tarih : 26 02 2011BEN YAPAYIN;
BU KÜFÜRLERLE DOLU YAZI VE YORUMLARI OKUYUPTA SANAL KLAVYENİN ARKASINA SAKLANIP SİZİN GİBİ KÜFÜRLERLE DOLU YORUM YAPIP İŞİNİZE GELMEYEN YORUMLARI SİLMEMEKTİR.
MESELA BUNUN EN BASİT ÖRNEĞİ BUDUR YUKARIDAKİ ÜLKÜCÜLERİN VE ÇERKESLERİN YAPTIĞI YORUMLARDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ.
TABİKİ BÖYLE OLMANIZI KLAVYENİN ARKASINDAN KÜFÜRLER SAVURMAMANIZI SİZDEN BEKLEMİYORUZ ÇÜNKÜ BU KAN MESELESİ.
JUBAAA
Kaynak:
www.tanridag.com - Dünden Bugüne Çerkes İhaneti