Gönderen Konu: SINIR ÖTESİ OPERASYON KARARI, NİHAYET ALINIYOR...  (Okunma sayısı 38916 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
Özel Tim'in dönüşü ve Korkut Eken
 
13 Mehmetçiğin şehit edildiği günlerde PKK’nın dağ kadrosundan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan bir terörist, kırsaldakilerin haleti ruhiyesini şöyle tanımlıyordu:
 “- Her PKK’lı, Özel Tim mensubunu gördüğünde, öleceğini bilir!”
Son günlerde, işte bu kahramanları yetiştirmiş olan değerli büyüğüm Korkut Eken’le üç defa görüştüm.
Onun nazarında her Özel Tim mensubu önce bir  “evlat” , sonra, tek başına da olsa, o, yürüyen bir panzer, sürünen bir kobra, uçan bir mitralyözdür ve öyle olduğu içindir ki Özel Tim, eğitimini tamamlayıp PKK’nın gezdiği alanlara çıktığında ve terörist onu gördüğünde,  “öleceğini bilir” ve mutlaka  “ölür!” Nitekim hep öyle oldu ve bundan rahatsız olan mihraklar Özel Tim’i  “Tim”  ve  “Özel” olmaktan çıkardılar yani şehirlere çektiler. Yetmedi, Eken’i, devletin sırlarını ifşa etmediği için mahkûm ettiler, aleyhinde olmadık yayınlar yaptılar. Türk milletine hakaret eden nice ağızları,  “konuşma özgürlüğü”  adına alkışlayanlar, Korkut Eken’in, hapse girme pahasına devletin sırlarını sinesine gömmesini hazmedemediler, onun da bir  “susma hakkı” olduğunu, zamanın bütün Genelkurmay Başkanları ve ilgili ordu komutanlarının,  “Biz emir verdik o yaptı” demesine rağmen, kabul etmediler, adeta PKK’nın ve Özel Tim’in intikamını Eken’den aldılar.
Her bir Özel Tim mensubunu bir Kaşıkçı Elması gibi müstesna vatan evladına dönüştüren Eken’in heykeli dikilecek, destanı yazılacakken hapse mahkum edilmesi ve Özel Tim mensuplarının Cudi’den alınıp Ankara ve İstanbul’da karakol odalarında sandalye ve masalara mahkûm edilip adeta hapsedilmesi, aslanı evcilleştirmek gibi bir şeydi, neticesi pahalıya mal oldu, PKK geri geldi, sıfır terörle teslim alınan Türkiye’de inisiyatif tekrar PKK’nın eline geçti, yetmedi, PKK geldi Ankara’ya çöreklendi.
İşte böyle bir zeminde Komutanımız Eken’le,  “Teröristle en etkin ve en kesin mücadeleyi yapmış” insanla şu anda Türkiye’de olup bitenleri konuştuk. Üç sohbetimizde de Eken Komutanım bizim  “Teröristle mücadele var, terörle mücadele yok!”  tespitimize katıldığının altını ısrarla çizdi ve yine bizim  “Teröristin arkasında ABD var, Avrupa var, Türkiye içersinde kravatlı ve kalemli bir güruh var, İsrail var!”  tespitimize katıldığını söyledikten sonra, aynen şunları söyledi:
 “- Türk ordusu Irak’a girmeli, hem de Musul ve Kerkük’e kadar girmeli. Peşmergeyle ve karşısına çıkacak her güçle kesin bir hesaplaşma yapmalı!”
Bunu söyleyen Korkut Eken.
Kıbrıs savaşı dahil çatışmaların her safhasında yer almış, bir Kaşıkçı Elması gibi özenle yetiştirdiği Özel Tim elamanlarının dizinde şehit oluşunu görmüş ve yüreğine el bombası düşmüş gibi acısını çekmiş Korkut Eken söylüyor, yani savaşın her türlü faturasını bilen ve yaşayan biri bunu söyleyen, biz değiliz.
Çünkü bu yapılmazsa faturanın çok daha ağırlaşacağını görüyor, biliyor, çünkü o düşmanını bire bir tanıyor. ABD’liyi tanıyor, İngiliz’i tanıyor, İsrail’i tanıyor, onların Türk milleti, Türk devleti ve Ortadoğu için neler kurguladıklarını, hangi senaryoyu hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını ve bu yolculukta nerelere kadar mesafe aldıklarını, bu mihrakların içimizdeki uzantılarının ihanet noktasında hangi sınırları zorlayabileceklerini çok net bir biçimde  “bilgi olarak” biliyor.
Öğrendik ki, Özel Tim tekrar PKK’nın mayın döşediği, cirit attığı dağlara, mağaralara, mezralara doğru yola çıkmış. Allah(c.c.) işlerini rast getirsin, PKK’lılara ise basiret nasip etsin de, bir an evvel devletin güvenlik güçlerine teslim olsunlar.  “Arkamızda Cudi var!”  diyenler, bir bakıma  “Arkamızda ABD var, arkamızda AB var” da demek istiyor, biliyoruz.

Alıntı


Makalenin bu bölümü, Otağ yönetimince, silinmiştir.




Sayın DEDEM KORKUT_ASYA,
Öncelikle, alıntı yaptığınız kaynağı belirtmelisiniz.
Daha önemli olan husus ise, alıntı yaptığınız yazının içerisinde Otağımızın takip ettiği Türkçü çizgiye aykırı ifadelerin yer alıp-almadığına dikkat etmelisiniz.
Anlaşılan o ki, baş tarafı hoşunuza gelen bu yazının tamamaını okumadan, otağa eklemişsiniz.
Eminim ki, bu yazının bütününü okumuş olsaydınız, sildiğim son kısım nedeniyle, otağa eklemeyecektiniz.



oguz33

  • Ziyaretçi
18 Ekim 2007 Perşembe 16:26
Tezkere Irak'ı fena korkuttu. Irak'tan PKK'ya en sert çıkış geldi.
Irak Dışişler Bakanı Hoşyer Zebari PKK'ya ülkeyi terketmesini istedi.

Korkunun gözünü seveyim. Yok öyle TÜRK Ordusuna karşılık marşılık veririz ayakları. HERKES HADDİNİ BİLECEK.

TTK.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2292
18 Ekim 2007 Perşembe 16:26
Tezkere Irak'ı fena korkuttu. Irak'tan PKK'ya en sert çıkış geldi.
Irak Dışişler Bakanı Hoşyer Zebari PKK'ya ülkeyi terketmesini istedi.

Korkunun gözünü seveyim. Yok öyle TÜRK Ordusuna karşılık marşılık veririz ayakları. HERKES HADDİNİ BİLECEK.

TTK.


Zor, oyunu bozarmış;
Ve dahi, kafire zor kullanmak, sevaptır.


Kutlu Atalarımızın bu kutlu sözleri, gelişmeleri anlamaya ve anlatmaya yetiyor.

Bir zamanlar Suriye de, şimdi İmralı Resort'te mukim olan kuduza sahiplenip, yataklık ediyordu. Zamanın Genel Kurmay Başkanının, zehir zemberek açıklaması karşısında, maçaları yemeyip, İmralı'daki kuduzu hemen sınır dışı etmiştlerdi.

Türkiye büyük bir devlettir. Eksik olan, mankurt, teslimiyetçi ve işbirlikçi yöneticilerin bu bilinçten yoksun oluşudur.
Dostluklarımızdaki sadakatimiz kadar, düşmanlara da zor kullanmayı, bilmek lazımdır.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı ERGENEKON TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
Güneyimizde ki topraklarda yaşayan kafirin/şeytanın evlatları bekleyin gelecek elbet sizi terbiye edecek Asil TÜRK ordusu, göreceğiz bir zamanlar borazaninin nutukları kaç nota çaldığını, ana avrak kaçmayan heder, okyanus ötesinden gelenler ise hüsran olacaklardır. Şu bilinsinki Türk ün sabrı bitiği anda davası başlar. Topunuzun cehenemin dibine kadar yolunuz var. Sizde şeref, namus olsaydı abd nin conilerine *********, avrat, bacı, ana düşmüş düşman askerinin eline sizlere sizin gibi kanı bozuklar üretiyor.

Yönetici notu:
Öfkenizi ve hissiyatınızı, elbetteki, anlıyoruz.
Ancak Otağımız, Türkçülüğü her yönüyle temsil eden, seçkin bir mekandır.
Bu nedenle kaba ifadeler kullanmaktan kaçınmalı, eleştiri ve yermelerimizi yaparkan, Türk ahlakına uygun davranmalıyız.
TTK.
TÜRKÜN SABRI BİTTİĞİ YERDE DAVASI BAŞLAR BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. AN GELİRKİ BİR ANDA DÜŞMANINI ASİL KANINDA BOĞAN BİRER YİĞİTLER OLURUZ DİNLEMEYİZ KİMSEYİ

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2292
Tezkerenin kabulü dış basında geniş yer buldu. Yorumlarda tezkerenin ezici bir çoğunlukla kabul edilmesine dikkat çekilip, bölgesel istikrarın bozulabileceği öne sürüldü.
Bu arada ABD'de CNN, CNBC, MSCBS ve Fox News televizyon kanalları da tezkerenin kabülünü ilk haber olarak duyurdular.

TBMM'nin aldığı Tezkere kararı için dış basın, bakın neler demiş?
Yorumsuz.

TTK.


Tezkereye Meclis onayı
Alıntı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak ile mücavir alanlara gönderilmesi için hükümete 1 yıl süreyle izin verilmesini öngören Başbakanlık tezkeresi 17 Ekim'de 19'a karşı 507 oyla TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
 
Oylamanın ardından bir açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemiz, milletimiz için teröre karşı mücadeleyi uluslararası bir karar olarak görenler için hayırlı olsun" dedi

.

Amerikan New York Times (NYT):
Alıntı
Gazete, sınır ötesi operasyona izin veren tezkerenin TBMM'de kabul edilmesini baş haber olarak verdi.
 
NYT, internet sayfasında manşetten verdiği haberde, tezkerenin kabülünü "Türk Parlamentosu hükümete, Kuzey Irak'a asker gönderme konusunda yetki verdi" diye duyurdu.
 
Haberde, bu kararın NATO üyesi olan Türkiye'yi, Kuzey Irak'ta gizlenen PKK teröristleri yüzünden Irak ile karşı karşıya getirebileceği belirtilirken, Türk yetkililerin tezkerenin kabulünün mutlaka uygulanacağı anlamına gelmediğini söylediklerini bildirdi.


İngiliz The Independent:
Alıntı
"Türkiye, Irak savaşında yeni bir cephe açmayı oyladı" ifadesini kullanan gazete, tezkerenin Meclis'te ezici bir çoğunlukla kabul edildiğinin altını çizdi.
 
Gazetede, operasyon olasılığının ABD için bir "kabus" olduğu yorumu yapıldı.
 
Patrick Cockburn imzalı haberde, Bağdat yönetiminin Iraklı Kürtler üzerinde etkili olmadığı ve olası bir operasyonda Iraklı Kürtlerin karşılık verebileceğinin altı çizildi.
 
The Independent tezkerenin geçmesiyle petrol fiyatlarının arttığına dikkat çekti.


İngiliz Financial Times:
Alıntı
Gazete, tezkere haberini "Türkiye Irak saldırısını onayladı" başlığıyla duyurdu.
 
Vincent Boland ve Daniel Dombey imzalı haberde, oylamanın Türkiye-ABD ilişkilerinde gerginliğe yol açan Ermeni tasarısıyla aynı döneme denk geldiği hatırlatıldı.
 
Gazetede, uzmanların şu dönemde sınır ötesi operasyona ihtimal vermedikleri ancak, Erdoğan hükümetinin kamuoyu baskısı altında olduğu belirtildi.


İngiliz The Daily Telegraph:
Alıntı
Gazetenin başyazısında, egemen bir devlet komşusunun sınırları içinde belirgin bir rahatlıkla faaliyet gösteren teröristlerin saldırısına uğruyorsa, onun kendini savunma hakkını kimsenin engellememesi gerektiği kaydedildi.
 
Terör örgütü PKK'nın kuzey Irak'ta barındığını kaydeden Telegraph başyazarı, "Türkiye'deki Kürtlerin bazı haklı şikayetleri bulunduğunu, ancak PKK'nın her türlü insani ölçünün dışında hareket eden acımasız bir terör örgütü olduğunu" vurguladı.
 
Irak Başbakanı Nuri El Maliki'nin kendilerine biraz daha zaman tanınması yolundaki taleplerine de dikkat çeken başyazar, "Başbakan Erdoğan haklı olarak Irak'ın bu konudaki istekliliği ve yeterliliğinden kuşku duymaktadır" dedi.
 
Başbakan Erdoğan'ın temel yükümlülüğünün Türk halkının güvenliğini sağlamak olduğunu belirten başyazar, "Başbakan Erdoğan eğer PKK'yı safdışı etmenin en iyi yolunun sınır ötesi operasyon olduğuna karar verirse dünya buna destek vermelidir" görüşünü vurguladı.


İngiliz The Guardian:
Alıntı
Gazete Iraklı liderlerin olası bir operasyonu engellemek için arayış içinde olduklarını, operasyon halinde buna kimin karşı koyacağı konusunda Bağdat yönetimiyle Kuzey Irak'taki Kürtler arasında görüş farklılıkları bulunduğunu yazdı.

İngiliz The Times:
Alıntı
Gazete Suriye ve İran'ın da olası operasyonu desteklediğini kaydetti.

Amerikan International Herald Tribune:
Alıntı
Gazete, "Türkler, Irak savaşındaki Amerikan politikasına güçlü destek veren Iraklı Kürtleri, Kürt terörünü görmezden gelmekle suçluyor" ifadesini kullandı.

ERBİL VE DOHUK'TA PROTESTO
Alıntı
Sınır ötesi operasyonla ilgili tezkerenin TBMM'de kabul edilmesinin ardından Irak'ın Erbil ve Dohuk kentlerinde protesto gösterileri yapıldı. Dohuk'ta valilik binası yakınlarında toplanan, çoğu öğrencilerden oluşan grup, "Sınır ötesi operasyon yapılmasın" sloganı attı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gösteri nedeniyle bazı yollar da trafiğe kapatıldı. Erbil'de de kent merkezinde toplanan bir grup protesto gösterisi yaptı.
 
"Türkiye'nin Irak'a müdahalesi, yine Türkiye'nin destekleri ve yardımlarıyla Irak'ta dengeli bir rol oynamaya çalışan ABD'nin başını büyük belaya sokacak" yorumunu yapan gazete, "NATO müttefiki Türkiye, Irak'ta ABD'ye büyük lojistik destek ve zemin sağlıyordu" ifadesini kullandı.


Katar El Cezire:
Alıntı
Televizyon, Irak'ın bu harekatı durdurmak için son dakika girişimi ile peş peşe açıklamalar yaptığına dikkat çekti.


Arap Al Arabiya:
Alıntı
Türkiye'nin Bağdat yönetimini sessiz kalma, Kürt yönetimini de PKK'yı silahlandırmayla suçladığını belirtti.

Le Soir:
Alıntı
Gazete, birinci sayfasında "Türkiye Irak'ı vurmaya hazır" başlığıyla verdiği haberde TBMM'nin Irak'ın kuzeyine bir askeri operasyona yeşil ışık yaktığını belirtirken, kararın çok büyük bir çoğunluk ve siyasi uzlaşmayla alındığına işaret etti.
 
Gazete, Türkiye, AB ve ABD tarafından terörist olarak tanınan PKK'nın Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye sızarak saldırılar düzenlediğini, bu yılbaşından beri artan saldırıların Türk hükümetini askeri seçenekleri göz önünde bulundurmaya yönelttiğini kaydetti.


La Libre Belgique:
Alıntı
Gazete, TBMM'nin "ezici birçoğunlukla" onayladığı tezkerenin, son zamanlarda saldırılarını artıran terör örgütü PKK'ya karşı Irak'ın kuzeyinde askeri operasyona yeşil ışık yaktığını yazdı.
 
Başbakan Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarına yer veren ve tezkerenin onaylanmasının Türk Silahlı Kuvvetleri'nin derhal Irak'ın kuzeyine gireceği anlamına gelmediğini belirten gazete, "Kabul etmek gerekir ki Türkiye'nin eyleme geçme tehdidi Iraklı yöneticileri sarsmaya yetti" ifadesini kullandı.


Die Welt:
Alıntı
Gazete, Türkiye'nin hemen Irak'ın kuzeyine girmesinin beklenmediğini, "ancak durumun gergin olduğunu" yazdı. "Amerikalıların ve Avrupalıların Türkleri itidalli davranmaya çağırmalarının yerinde olduğunu" belirten gazete, "Ancak tüm bu gelişmeler Türkiye'nin isteklerinin haklı olduğu gerçeğini unutturmamalı. Egemen bir devlet, PKK militanlarının Irak'taki Kandil Dağı'na gizlenip, oradan Türk topraklarına sürekli bir şekilde saldırılar düzenlemesine izin veremez" ifadesini kullandı.

 
Frankfurter Rundschau:
Alıntı
Gazete, "Erdoğan'ın tehdidi" başlığıyla verdiği haberde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu tezkereyle bölücü PKK teröristlerine karşı baskıyı artırdığı, şimdilik Irak'ın kuzeyine müdahalenin beklenmemesine rağmen, gerektiği takdirde bölgede bir Kürt devletinin kurulmasının silah zoruyla engellenmek istendiği görüşüne yer verdi.

Le Figaro:
Alıntı
Gazete, "TBMM, Irak'a askeri müdahaleye onay verdi" başlığıyla verdiği haberde, TBMM'nin büyük oy çoğunluğuyla tezkereyi kabul etmesinin sürpriz olmadığı yorumunu yaptı. "Türkiye'nin tehdidi meyvesini verdi" ifadesini kullanan gazete, Iraklı yetkililerin terör örgütüyle mücadele konusunda daha kararlı açıklamalar yapmasına dikkat çekti.

Liberation:
Alıntı
Gazete, Türkiye'nin tezkereyle Irak yönetimine, terör örgütüyle mücadele konusunda mümkün olduğu kadar daha fazla baskı yapma yolunu tercih ettiğini yazdı.

Le Monde:
Alıntı
Gazete, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin dün Paris'i ziyareti sırasında yaptığı açıklamalara geniş yer verdi.

La Repubblica:
Alıntı
Gazete, "Türkiye, ABD'ye meydan okuyor; Irak'a girmeye hazırız" diye manşet attı. Gazetede, "Beyaz Saray'da kabuslar" başlığıyla yayımlanan başyazı da bu konuya ayrıldı.
 
Vittorio Zucconi'nin imzasını taşıyan başyazıda, ABD yönetiminin, "tek demokrat Müslüman ülke ve Batı'nın müttefiki Türkiye ile korkunç bir krizin" eşiğinde olduğu görüşü savunularak, "Washington, dolayısıyla Batı, kabileler, ayetullahlar ve şeyhlere terkederek yitirdiği Irak'ın ardından, NATO üslerinde kısıtlamaya gidebileceğini belirten Türkiye'yi de kaybetme riskiyle karşı karşıya bulunuyor" ifadesini kullandı.


Corriere della Sera:
Alıntı
Gazete, tezkerenin kabulüyle yaşanan gelişmeleri, "Türkiye: Irak'a operasyon. Bush'tan uyarı: Bunu yapmayın" biçiminde bir manşetle duyurdu. Spotta ise gelişmeler şu cümlelerle özetlendi: "TBMM, George Bush'un basın toplantısında yaptığı çağrısına rağmen, PKK'lılara operasyon yapılabilmesi için yetki verdi: Kuzey Irak'ta operasyon için yaklaşık 60 bin asker harekete geçebilir."

Il Messaggero ve Il Giornale:
Alıntı
Gazeteler, tezkereyi, "Kuzey Irak'ı işgale yetki" diye nitelemeleri dikkati çekti.

Kaynak: CNN Türk Bilgibağı
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2292
Barzani, Kürtler'i direnişe çağırdı
Alıntı
Kürdistan Demokratik Parti'nin (KDP) 12 Ekim'de Mesut Barzani başkanlığında yapılan toplantısında, Türkiye ile ilgili sert kararlar alındı. Toplantıda Barzani'nin, Türkiye'nin muhtemel bir sınır ötesi operasyonuna karşı Kürtler'i direnişe çağırdığı öğrenildi.
 
Mesut Barzani adına Kuzey Irak'ta yayın yapan televizyon ve radyolara açıklama yapan KDP'nin Zaho Genel Karargah Başkanı Dr. Rizgar Sindi, 12 Ekim tarihinde Türkiye ile ilgili yaptıkları olağanüstü toplantıda alınan kararları anlattı. Türkiye'nin olası bir sınır ötesi operasyonuna sert karşılık verileceğini söyleyen Sindi, "Kürt halkı buna göre mevzilenmesini ve örgütlemesini iyi yapsın. Türkiye, Kürdistan varlığını tarihten silmek istiyor. Kesin amacı bu. Saddam Hüseyin, Kürtler'i katliamlarla bitiremedi, Türkiye nasıl bitirecek. Olası bir saldırıda Türkiye zararlı çıkacaktır. Ankara'nın Kürtler'in barış ve diyalog çağrılarını dikkate alması gerekir, aksi taktirde tüm Kürtler Türk işgaline karşı direnecek" dedi.



Dağ eşkiyası barzani, üç-beş çapulcusuyla, Türk Ordusuna karşı direnecekmiş!?
Hiç güleceğim yoktu.
Gülelim de, boşa gitmesin bari.
Be hey çapulcu başı, soyukırık barzani!
Unutma ki sizi, postallarını yalayıp, 13-14 yaşındaki kürt yosmalarıyla gönüllerini eğlendirdiğiniz coniler bile ilk fırsatta satacak, farzedelimki size sahip çıkmaya kalkacak, peki coniye kim sahip çıkacak?
Tanrı mı?
Yok, yok boşuna umutlanmayın!
Tanrı Türk'ün yanında...

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

oguz33

  • Ziyaretçi
Barzani denen çapulsuz, (afedersiniz) kürtleri direnişe çağırmış. Bu (afedersiniz) kürtler bugüne kadar kime direnmişlerse:))))))

TTK.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Dedem korkut asya,yorumunu,iyi baslayip,kötü bitirmissin.Biz irkimizin disindaki asagilik irklarla kardes filan degiliz.Bin yil degil,on bin yilda,birlikte yasamak zorunda kalsak,bize kan bagiyla bagli olmayan,kardesimiz olamaz
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Şu Barzani denen densiz e bakın..Direnişe çağırıyormuş kürtleri... :-P


Bizim Karşımızda Çin liler bile duramadı Çin seddi yaptılar...


Onların Cümrü neki Siz bize karşı koyacaksınız...

Türk ün Önünde Hiç bir engel yoktur ...

 :asker:Her Türk Asker Doğar :asker:

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
Sn.Yönetici

En başta yazılarımı ve  konuları gönderirken çok hassas olduğumu bildirmek isterim. Bu konuyla alaklı yazıyıda okudum ve bilerek yolladım.
Şu bir gerçektir ki aynı yukarıda gönderdğim yazıdaki gibi Türk Milliyetçiliği yapıp, ardından Türk' ün Türk' ten başka dostu yoktur sözünü unutup, olmaz iş yapan zihniyetleri bir kere daha deşifre etmek adına gönderilmiş bu yazıya bir dip not eklememek benim hatamdır.
Bu açıdan üzgünüm.
Bilinmesi gerekilen şey karşı fikir ve düşüncedir. Karşıtlığı bilirsek, savunma yapmamız daha kolay olacaktır. Bu sebebledir ki çoğu iletim haber niteliğindedir. Güncel konulardan haber alıp üstüne fikir beyanetmek, çarpıklığı tartışmak ve yanlışların üstüne doğruyla gitmek Türk' ün asli görevidir. Şu içinde bulunduğumuz durum Türk oğlunun titreyip kendine gelmesi gereken dönemdir.
Baştada tekrarladğım gibi her konudan haberimiz olmalıdır ki kalkanları ona göre kullanıp, gard alalım.

Tekrarlıyorum...
TÜRK' ÜN TÜRK' TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. deyişini kendi içinde özümsemiş ve dava edinmiş bir TÜRK olarak, KİMSENİN BENİ KARDEŞ TUTMASINA  ve  KİMSEYİ KARDEŞ TUTMAYA ihtiyacım yoktur...