Merhaba acaba göktürkçe; ''sonsuzluktan geldim sonsuzluğa gideceğim'' nasıl yazılır
Yani bu "her canlı ölümü tadacaktır", ya da "dönüş ancak O'nadır" gibi Kuran ayetlerinin, sentezi mi oluyor!
Ben çok geri kafalıyım ya da zaman fazla ilerlemiş değişmiş te ben birşeyleri kaçırmışım, veya her ikisi.
Ben niye döğme yapar insan kendine onca eziyet eder bilmiyorum, istesem de bilemiyorum.
Ben vermek istediğim mesajı sözlü veririm, ya da hani derseniz ki, bu görsel mesaj oluyor, hah ben ona da derim ki, o halde geçici olan döğme yaptır.
Yoksa hayatın boyunca birtanecik yada ikitanecik mesaja mı mahkum kalmak gibi geliyor.
Cebine çantana poster koy, hangi mesajı vereceksen her nerede istersen, posteri aç kocaman, yani kolundaki döğmeden hem daha büyük olur, mesaj daha iyi olur.
Neyse kimsenin kişisel zevklerine, hak ve hürriyetlerine müdahale veya telkinde bulunup kızdırmayalım kimseyi ne me lazım.
20-22 sene evvel 15-16 yaşlarındayken topsakal bırakmaya çalışmışım ki daha bıyık mıyık ben de yeni yeni kendini buluyor. Bir ağabey dedi ki; güzel olmuş olmaya da,
bunu babandan mı yoksa dedenden mi gördün? Onu tersleyebilirdim, yaşım ve karakterim bunu yapabilecek kudretteydi, lakin karşımda olan kişi herşeyden evvel haklıydı.
Yani bilmiyorum, belki de ben anormalim. Milli gelenekçiyiz dermis Atsız ata. Bizim ilericilik ileklerimiz teknolojik ve bilimsel ilerlemeler.
Neyse birilerinin damarına basabilirsem, 2-3 genci düşünmeye sevkedebilirsem, ben mutlu olurum.